- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
offff şimdi bir şey dicem yine bir hafta ban yiyeceğim. git evlen bir de çocuk yap. o çocuk da bu babadan ıstırap çeksin.kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
AYRIL....yok bende öğreneyim de belki farkındalığım artar. internetten baktım şimdi ama eşi öyle olan örnekler var mı internete bakarsak çok uç şeyler var
Bir çocuk mu? Seküler seküler konuşmayınız rica edicem...En az iki, kazayla üç dört...Sizin ıstırap dediğiniz şey yaygın bir yaşam biçimi bu ülkede...karışamazsınız...Allah'ın işine karisilmaz....offff şimdi bir şey dicem yine bir hafta ban yiyeceğim. git evlen bir de çocuk yap. o çocuk da bu babadan ıstırap çeksin.
ben babamla konuştum açıkçası. böyle böyle yapıyor diye. babamda başta yadırgadı. yani deniz önemli değil dedi gerekirse hiç girmem dedi. ama zorladığını duyunca benim kararım olmamasını o zaman olmaz dedi. ben konuşayım istersen çağır dedi. bende erkek arkadaşıma söyledim durumu. Oda bana baban ne dese desin bu konuda kararım değişmez dediAYRIL....
annene babana ulaşacağım
Baban niye denize girmiyor kızım?ben babamla konuştum açıkçası. böyle böyle yapıyor diye. babamda başta yadırgadı. yani deniz önemli değil dedi gerekirse hiç girmem dedi. ama zorladığını duyunca benim kararım olmamasını o zaman olmaz dedi. ben konuşayım istersen çağır dedi. bende erkek arkadaşıma söyledim durumu. Oda bana baban ne dese desin bu konuda kararım değişmez dedi
hayır kendini benim yerme koyarak değerlendirdiBaban niye denize girmiyor kızım?Hasta mısıniz siz ailecek? Baban "gerekirse kapanırım, ama kimse beni zorlayamaz" da dedi mi? Demediyse çok ayıp cunkü...saygısızlik resmen...
sen uzun vade dusunmuyosun ya da genıs acıdan bakmıyosun su an olay aslında bıkını gıydırtmemesı degıl evet sen de gıymeyınce olmessın . ama her yasayan da mutluluk fıskırtmıyor yani. biseylere ızın vermek vermemek . yasaklamak? bunlar sana cırkın gelmıyo mu? yani sadece onun kendı goruslerı ıc huzuru ıcın o mutlu olsun dıye yasadıgın bı hayat olcak bu demek.. herseyden ödün verebılceksın . cunku o sana yaptırım uygulıycak. sen de yapamıycaksın. bunun dozıu yok ve gun gelmeden de anlamazsın. sımdı bıkını sorun bı gun ehlıyet kursu dıkıs kursu sorun.. dıger gun kendı basına cocugunla bı arkadsınla kafede oturman sorun .. urer bu..yanı karısan ıstedıgını yaptıran baska bısıy de bulur. çalısmak ıster mısın mısal? erkeklı yerde calısmana musade var mı?kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
Baban kendini senin yerine koyup şu cümleyi kurduysa geçmiş olsun...Ay yani hayırlı olsun...Tam bir kültürel uyum yakalacaksiniz bu evlilikte...Ben üç kere eveeet diyorumhayır kendini benim yerme koyarak değerlendirdi
Şu konu sahibine yorum yaparken yorulan ellerine yazıkBaban kendini senin yerine koyup şu cümleyi kurduysa geçmiş olsun...Ay yani hayırlı olsun...Tam bir kültürel uyum yakalacaksiniz bu evlilikte...Ben üç kere eveeet diyorum
Sormasaydınız keşke, siz çıkarmayın aynen devamyani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Heh bak biraz önce seküleri sordun ya, tam denk geldi konuya örnekle açiklayayim... şimdi benim çok yakından tanıdığım seküler bir adam var, onun bir kızı var...Bu kız biri yüzme iki spor dalında yıllardır lisans sahibi,zaten ezelden denizle içli dıslı bir sülale...Şimdi bu kıza herifin biri gelip, mayo giymiycen, kapanacan, çalışmayacan,ben ne istersem onu yapacan dese,bu kız çok güler, sttr git hanzo der....Ya da kız kapılıp babasına sorsa, babası der ki "biz nerde bir hata yaptık da sen böyle bir herifle tanıştın, selamlaştın, hemen doktora götürelim seni" ...Yani demem o ki senin ve ailen için dert olmayan şey, zaten dert değildir...Adam da ailesi de sana uygundur...hayır kendini benim yerme koyarak değerlendirdi
Boş vaktim vardı hemşire...Bugün de öyle ziyan edeyim dedimŞu konu sahibine yorum yaparken yorulan ellerine yazık
yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Kadınlar plajı muhabbetini İrmik de anlatmıştı. Ben eminim o olduğuna. Bir de gelmiş mesaj yazmış durmuş kendi konusuymuş gibi. Hesapları karıştırmış herhalde.
yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
İlişkide olduğunuz kişi sizden ricada bulunduğunda, kendi isteğinizi sorgulayıp hayır demek saygısızlık değildir.peki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.
“Bikini giymezsem ölmem” de demiş. İrmik de “askılı giymezsem ölmem ya” diyordu. Askılı çok sıradan, yeterince açık olmadığı için daha açık olan bikini üzerinden anlattı ki sevgilisine hak verelim. “Erkek adam sevgilisine, karısına bikini giydirtmez tabii” diyelim diye düşündü herhalde.Bu konuyu okuyunca benim de aklıma o gelmişti ama yine de neyse dedim. Ama son mesajlardan sonra ben de eminim o ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?