Sevgilimle orta yol bulamamak

offff şimdi bir şey dicem yine bir hafta ban yiyeceğim. git evlen bir de çocuk yap. o çocuk da bu babadan ıstırap çeksin.
Bir çocuk mu? Seküler seküler konuşmayınız rica edicem...En az iki, kazayla üç dört...Sizin ıstırap dediğiniz şey yaygın bir yaşam biçimi bu ülkede...karışamazsınız...Allah'ın işine karisilmaz....

AYRIL....

annene babana ulaşacağım
ben babamla konuştum açıkçası. böyle böyle yapıyor diye. babamda başta yadırgadı. yani deniz önemli değil dedi gerekirse hiç girmem dedi. ama zorladığını duyunca benim kararım olmamasını o zaman olmaz dedi. ben konuşayım istersen çağır dedi. bende erkek arkadaşıma söyledim durumu. Oda bana baban ne dese desin bu konuda kararım değişmez dedi

Baban niye denize girmiyor kızım? Ailecek hasta mısıniz siz ? Baban "gerekirse kapanırım, ama kimse beni zorlayamaz" da dedi mi? Demediyse çok ayıp cunkü...saygısızlik resmen...

kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
sen uzun vade dusunmuyosun ya da genıs acıdan bakmıyosun su an olay aslında bıkını gıydırtmemesı degıl evet sen de gıymeyınce olmessın . ama her yasayan da mutluluk fıskırtmıyor yani. biseylere ızın vermek vermemek . yasaklamak? bunlar sana cırkın gelmıyo mu? yani sadece onun kendı goruslerı ıc huzuru ıcın o mutlu olsun dıye yasadıgın bı hayat olcak bu demek.. herseyden ödün verebılceksın . cunku o sana yaptırım uygulıycak. sen de yapamıycaksın. bunun dozıu yok ve gun gelmeden de anlamazsın. sımdı bıkını sorun bı gun ehlıyet kursu dıkıs kursu sorun.. dıger gun kendı basına cocugunla bı arkadsınla kafede oturman sorun .. urer bu..yanı karısan ıstedıgını yaptıran baska bısıy de bulur. çalısmak ıster mısın mısal? erkeklı yerde calısmana musade var mı? sen bılırsın ayrıl demem. bazısı (-+)köle efendi ilişkis sever ezsın benı erkegım benım ben kadınım soz dınleeeyeeem kafasındadır bazısı dengelı ılıskı arar(++) olması gereken de bu da ...kendın yolunu kendın secersın. sonuclarına da kendın katlancaksın burdakı yuzlerce vatandas sana ne yazazrsa yazsın bize bşiiicik olmaz :)

Yorumları okumadım ama 18 yasindaysaniz geçer. 25 ustuyseniz geçmiş olsun yürümez ya da hep sineye çekersiniz. Bugün mayo giyme olur yarın kot bile giydirmez.

hayır kendini benim yerme koyarak değerlendirdi
Heh bak biraz önce seküleri sordun ya, tam denk geldi konuya örnekle açiklayayim... şimdi benim çok yakından tanıdığım seküler bir adam var, onun bir kızı var...Bu kız biri yüzme iki spor dalında yıllardır lisans sahibi,zaten ezelden denizle içli dıslı bir sülale...Şimdi bu kıza herifin biri gelip, mayo giymiycen, kapanacan, çalışmayacan,ben ne istersem onu yapacan dese,bu kız çok güler, sttr git hanzo der....Ya da kız kapılıp babasına sorsa, babası der ki "biz nerde bir hata yaptık da sen böyle bir herifle tanıştın, selamlaştın, hemen doktora götürelim seni" ...Yani demem o ki senin ve ailen için dert olmayan şey, zaten dert değildir...Adam da ailesi de sana uygundur...

Son düzenleme:
Neden yalan soyluyorsunuz ki? Evleninceye kadar giyeyim evlenince giymem diye mi dusunuyorsunuz? Bunun orta yolu olmaz. Ya kabul edeceksiniz ya cocugu birakacaksiniz.

yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden

Biz genelde bize karisan kisitlayan, hayat tarzimiza ben izin vermiyorum konu kapanmistir seklinde barbar yorumlar yapanlara asik olmuyoruz.

Bu konuyu okuyunca benim de aklıma o gelmişti ama yine de neyse dedim. Ama son mesajlardan sonra ben de eminim o ya.
Kadınlar plajı muhabbetini İrmik de anlatmıştı. Ben eminim o olduğuna. Bir de gelmiş mesaj yazmış durmuş kendi konusuymuş gibi. Hesapları karıştırmış herhalde.

Konu sahibi konuyu sadece bikini/mayodan ibaret görüyorsunuz ya büyük yanlış yapıyorsunuz. Erkek arkadaşınızla birbirinize uygun insanlar değilsiniz. Bikiniye sütyen külot diyen adamın vizyonunu sorgularım. Bu adamın sadece bikininize karışacağını hiç düşünmüyorum, bununla sınırlı kalmayacak. Ayrıca boşa konuşuyoruz siz gayet kendinizden taviz vermişsiniz. Olacağı söyleyeyim bikini giymeyeceksiniz yolun sonunda. Giymiyorum diye yalan söyleyeceğinize hayır giyineceğim seni ilgilendirmez işine gelmiyorsa ayrılalım demiş olmalıydınız. Bunu yapmadığınıza göre sizin için tolere edilebilir bir mesele. Yoksa bunun için ayrılınır mı diye sormazdınız. Elin adamını bu kadar kendinize karıştırmanın sonuçlarını siz de yaşayarak göreceksiniz.

yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden

Hayatımıza almıyoruz ki çıkartalım. Ben nerde ne giyinmem gerektiğini bilmiyor muyum aklım çalışmıyor mu hayatımdaki insan neden karışsın? Velev ki çok dekolte giymeyi seviyorum, beni öyle tanımış öyle görmüş yine karışamaz.

İlişkide olduğunuz kişi sizden ricada bulunduğunda, kendi isteğinizi sorgulayıp hayır demek saygısızlık değildir.
Mayo bikini giymeseniz ölmezsiniz evet ama diğer mesajınızda söylediğiniz gibi mayo giydiğinizde bütün erkekler size bakmaz (vs mankeni değilseniz)
Size bakılacağını düşünüyorsa kendisi de kadınlara o gözle baktığı, sapık olduğu içindir.

Bu konuyu okuyunca benim de aklıma o gelmişti ama yine de neyse dedim. Ama son mesajlardan sonra ben de eminim o ya.
“Bikini giymezsem ölmem” de demiş. İrmik de “askılı giymezsem ölmem ya” diyordu. Askılı çok sıradan, yeterince açık olmadığı için daha açık olan bikini üzerinden anlattı ki sevgilisine hak verelim. “Erkek adam sevgilisine, karısına bikini giydirtmez tabii” diyelim diye düşündü herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…