- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bu konuya girersem banlanmadan çikamam. Ama yüzde yüz demek , yüzde yüz demek....o kadar soyleyebilirimyüzde yüz ağır sapık mı oluyor. buna katılmıyorum muhafazakar dindar aileler de giydirmiyor. onlar dini yönden değerlendiriyor. sapıklıktan değil
eşim olsa karışma hakkı olacak mıydıPardon da şimdiden karışma hakkını haddini nerden buluyor hayırdır kocam degilsin abim degilsin babam degilsin sana ne oluyo demen gerekirdi ilk baştan tavizi vermişsiniz zaten evlendikten sonra daha çok bunaltır
attığı mayolar giyilmeyecek gibi mi evet basit görüyor sanırım. özgüvensiz mi bilmiyorum kendine sorsanız aşırı güveniyor herşeyi ben bilirim ben yaparım halindeayrıl bak çok ciddiyim attığı mayoları anası giysin.
bak şunu anlamıyorsun demek ki senin sevgilin denizde bile bikini giyenleri "fuckable" ve basit görüyor. zihni problemli. ve özgüvensiz. asla bu yola girme. ışığını söndürme. bunun devamı gelir yarın kapan der.
işte tam bir manipülatör. gaslighting ustası. asla kanma bak yazık olur gençliğine. seküler koca cennettir.attığı mayolar giyilmeyecek gibi mi evet basit görüyor sanırım. özgüvensiz mi bilmiyorum kendine sorsanız aşırı güveniyor herşeyi ben bilirim ben yaparım halinde
Bununla evlenince bı daha deniz havuz yüzü göremeyeceğin için , karişmasina gerek de olmayacak balım...Sen bir an önce evlen bununla , bı daha bulamazsın böylesini...bir elmanin iki yarısı gibisiniz...sahiden bakeşim olsa karışma hakkı olacak mıydı
peki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.
Madem halinizden çok memnunsunuz, ne diye konu açıp soyleniyorsunuz??peki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.
İkna etmenize gerek yok ki, kendiniz dediniz bikini mayo giymesem ölmem heralde diye. Giymeyin madem siz, ölmezsiniz.evet bende buna son vermek için zaten ikna etmek istiyorum
İnsan bekliyor ki hemcinslerinden destek alınca gözü açılır ve bu hadsiz adama haddini bildirir.peki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.
Bak canım tercihe saygı şu şekilde olur: benim kocam sakatat yer ben yemem. Canı kokoreç vs isterse dışarıda o kokoreç yer işkembe yer ne isterse yer bana da farklı birşey alabileceğimiz bir yere otururuz. Böylece ben onun tercihine saygı gösteririm o benimkine. O kereviz sevmez, ben evde yapınca kereviz yanına onun yiyebileceği başka bir yemek yaparım. Çünkü onun kereviz yememe tercihine saygı duyarım. Ama kalkıp da hayır bunu yiyeceksin demek tercihe saygı olmaz zorlamak olur. Sizinkinde de zorlama varpeki ben şuanda onun benden ricasına saygı duymamış olmuyor muyum? mayo bikini giymesem ölmem heralde. Yani saygı kime neye göre olmalı. bir nevi bende ona saygı göstermiyorum şuan. onun düşüncesi bu yönde.
Yaa yok ne gaslightingi ne sekuleri ...işte tam bir manipülatör. gaslighting ustası. asla kanma bak yazık olur gençliğine. seküler koca cennettir.
adam deniz tatil kültürü bilmiyor çok zorlanırsın. nereden buldun bunu ya?
kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırımBununla evlenince bı daha deniz havuz yüzü göremeyeceğin için , karişmasina gerek de olmayacak balım...Sen bir an önce evlen bununla , bı daha bulamazsın böylesini...bir elmanin iki yarısı gibisiniz...sahiden bak
arkadaşlar tanıştırdı. seküler koca nasıl oluyor kusura bakmayın bilmediğim için soruyorumişte tam bir manipülatör. gaslighting ustası. asla kanma bak yazık olur gençliğine. seküler koca cennettir.
adam deniz tatil kültürü bilmiyor çok zorlanırsın. nereden buldun bunu ya?
Yok ablam niye kızayim...çok iyi bir plan, denemeye değer bence...sonuçta umut fakirin ekmegikızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
Boşver kuzum, senin gibi sevgilinin de haberi yok öyle şeylerden zaten...Sen anlasan da sevgilin anlamaz, seküler meküler hiç gerek yok, kavram kargaşasıyla yormayalim bu mükemmel ilişkiyi....arkadaşlar tanıştırdı. seküler koca nasıl oluyor kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
yok bende öğreneyim de belki farkındalığım artar. internetten baktım şimdi ama eşi öyle olan örnekler var mı internete bakarsak çok uç şeyler varBoşver kuzum, senin gibi sevgilinin de haberi yok öyle şeylerden zaten...Sen anlasan da sevgilin anlamaz, seküler meküler hiç gerek yok, kavram kargaşasıyla yormayalim bu mükemmel ilişkiyi....
Dedim sana, boşveeeeerr...yok bende öğreneyim de belki farkındalığım artar. internetten baktım şimdi ama eşi öyle olan örnekler var mı internete bakarsak çok uç şeyler var
sizden güzel tecrübeler edinebilirim bence. en azından açtığım konu bir işe yarar. orta yolu bulamayacağım bu konuda belli kiDedim sana, boşveeeeerr...
Benim tecrübelerime göre siz ideal bir çift olacaksınız. Mutluluklar dilerim.sizden güzel tecrübeler edinebilirim bence. en azından açtığım konu bir işe yarar. orta yolu bulamayacağım bu konuda belli ki
Naparsan yapkızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?