Sevgilimle orta yol bulamamak

attığı mayolar giyilmeyecek gibi mi evet basit görüyor sanırım. özgüvensiz mi bilmiyorum kendine sorsanız aşırı güveniyor herşeyi ben bilirim ben yaparım halinde

attığı mayolar giyilmeyecek gibi mi evet basit görüyor sanırım. özgüvensiz mi bilmiyorum kendine sorsanız aşırı güveniyor herşeyi ben bilirim ben yaparım halinde
işte tam bir manipülatör. gaslighting ustası. asla kanma bak yazık olur gençliğine. seküler koca cennettir.

adam deniz tatil kültürü bilmiyor çok zorlanırsın. nereden buldun bunu ya?

eşim olsa karışma hakkı olacak mıydı
Bununla evlenince bı daha deniz havuz yüzü göremeyeceğin için , karişmasina gerek de olmayacak balım...Sen bir an önce evlen bununla , bı daha bulamazsın böylesini...bir elmanin iki yarısı gibisiniz...sahiden bak

Madem halinizden çok memnunsunuz, ne diye konu açıp soyleniyorsunuz??

Siz kararınızı çoktan vermişsiniz. Ricasini kırmayın madem(!).

evet bende buna son vermek için zaten ikna etmek istiyorum
İkna etmenize gerek yok ki, kendiniz dediniz bikini mayo giymesem ölmem heralde diye. Giymeyin madem siz, ölmezsiniz.

Anca diğer kadınları zaman içinde gittikleri tatiller için kıskanırsınız. Bu da bu yazdiklarinizdan sonra size müstahak zaten.

İnsan bekliyor ki hemcinslerinden destek alınca gözü açılır ve bu hadsiz adama haddini bildirir.

Ziyansın.

Burda konu ne giydiğinizden öte, karşınızdaki insana, yani 3-5 yıldır tanıdığınız birine, sizinle ilgili bu kadar söz sahibi olma hakkını nasıl veriyorsunuz? Siz bir bireysiniz, reşit bi bireysiniz, nerde ne giyeceğinize ne yapıp yapmayacağınıza bir başkası karışamaz. Nasıl bu cüreti göstermelerine izin veriyorsunuz?
Bunun orta yolu da olmaz.

Bak canım tercihe saygı şu şekilde olur: benim kocam sakatat yer ben yemem. Canı kokoreç vs isterse dışarıda o kokoreç yer işkembe yer ne isterse yer bana da farklı birşey alabileceğimiz bir yere otururuz. Böylece ben onun tercihine saygı gösteririm o benimkine. O kereviz sevmez, ben evde yapınca kereviz yanına onun yiyebileceği başka bir yemek yaparım. Çünkü onun kereviz yememe tercihine saygı duyarım. Ama kalkıp da hayır bunu yiyeceksin demek tercihe saygı olmaz zorlamak olur. Sizinkinde de zorlama var

işte tam bir manipülatör. gaslighting ustası. asla kanma bak yazık olur gençliğine. seküler koca cennettir.

Yaa yok ne gaslightingi ne sekuleri ... adam dümdüz sapık bir primat....Basbas bağırıyor ben öküzüm , sapığım, toplum zararlısı bir hanzoyum diye...Tam kafasına göre bir dişi bulmuş , ciftlesip üreyecek işte...İlişki dedikleri bu yani....

kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım

arkadaşlar tanıştırdı. seküler koca nasıl oluyor kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum

kızacaksınız ama spora yazılıp normal kapalı havuzda bayan bölümünde yüzüp denize hiç gitmesem yada denizde söylediği mayo tarzını giysem ne tepki alırım
Yok ablam niye kızayim...çok iyi bir plan, denemeye değer bence...sonuçta umut fakirin ekmegi Çok çok küçuk bir ihtimal de olsa bu teklifini anlayısla karşılama olasılığı var yani, inkar edemem...

arkadaşlar tanıştırdı. seküler koca nasıl oluyor kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
Boşver kuzum, senin gibi sevgilinin de haberi yok öyle şeylerden zaten...Sen anlasan da sevgilin anlamaz, seküler meküler hiç gerek yok, kavram kargaşasıyla yormayalim bu mükemmel ilişkiyi....

Boşver kuzum, senin gibi sevgilinin de haberi yok öyle şeylerden zaten...Sen anlasan da sevgilin anlamaz, seküler meküler hiç gerek yok, kavram kargaşasıyla yormayalim bu mükemmel ilişkiyi....
yok bende öğreneyim de belki farkındalığım artar. internetten baktım şimdi ama eşi öyle olan örnekler var mı internete bakarsak çok uç şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…