Sevgilimle orta yol bulamamak

Kıçıma giyeceğim donun orta yolunu, pazarlığını yapmam kimseyle oturup kusura bakılmasın. Yaşın çok genç, belli ki ufaktan hoşuna da gidiyor bu durum, kıskanılıyor seviliyor hissediyorsun. Ama dışardan ne kadar komik ve üzücü gözüküyor sevgilin istiyor diye tesettür mayolarına bakman, tatil planlarını değiştirip kadınlar plajına gitmen anlatamam. Gerçekten anlatmaya utanırdım sevgilim istedi diye kadınlar plajına gittim kısmını ben olsam.

3 yaşındaki çocuğa istemediği kıyafeti giydirmeye çalış bak nasıl kıyamet kopuyor. İsterlerse okula pijamayla gidiyorlar, isterlerse yağmurda balerin tütüsüyle geziyorlar. Neden çünkü 3 yaş çocuğu bağımsızlığını yeni kazanmış, birey olduğunu yeni anlamış, kişisel seçimleri konusunda çılgınca direniyor ki karakteri anne-babası tarafından yutulmasın. Sen kıskanılmak gururunu okşuyor diye karakterini yutturuyorsun şuan başka birşey değil yaptığın.

Bak şimdi, benim erkek arkadaşım ( eski )
Bu şekildeydi ama şöyle bikini değil de mayo ne olursa olsunduoyle denize girmeme çıkmama laf etmezdi. Sadece yazın en büyük kavgamız ayrıliğımız o nedenle oldu. Ben bikini giyicem dedim ayrıldı benden kavgayla ve hiç yazmadı uzun bir süre ayrı kaldık. Yani sen iyiyken çok iyi ama kendi fikirlerin kendi isteklerin olduğunda hiçbir önemi kalmıyor onların zihniyeti için. Doğulu mu? Ve kot pantolonlarin üzerine uzun giy giyeceksin derdi hep kavga verir giymezdim. Bu sebeple ayrılmadık ama gerçekten bu nedenden dolayı ayrıldığım uzak kaldığım çok oldu bı yerden sonra sarmiyor. Sanma ki seni kisitlamaz her dediğine evet der. İnan ki seni kısıtlayacak zor biliyorum ama malesef ki forumda yazan kızlar ablalarimiz haklı.

doğulu değil baba çankırı anne çorum. siz neden ayrılmıştınız. yani bikini giysem inadına ayrılmaz ama burnumdan getirir muhtemelen. bende senin için şunu şunu yapmam falan der yokluğuyla uzaklığı ile cezalandırır belki. sonra bende eskisi gibi olması için peşinden koşarım. o duruma düşmek istemiyorum. siz anladığım kadarıyla bu kıyafet ve karışmasından ötürü ayrılmamışsınız. yani kıyafet ayrılık sebebi değil diye mi anlamalıyım.

Siz ilişkinizde sorun yaşamamak, laf anlatmaya uğraşmamak için yalan söylüyorsunuz bunu doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun birbirinize karşı dürüst olmalısınız. Denize girdiğiniz halde girmedim demek, bikini giydiğiniz halde giymedim demek çok yanlış.

Babam da annem de giydiklerime ara ara laf eder hala (28 yaşındayım ve bu durumdan hiç memnun değilim). Hatta babam azılı bir mini şort düşmanı maalesef. Ama konu deniz olunca "denizde bikini-mayo giyilir" mantığındalar. Herkes öyle giyiniyor çünkü. Hani düğüne gidersiniz belli bir giyim kuralı olur ya plajın da kendine göre bi giyim kuralı var. İngilizcede dress code mu deniyordu o zımbırtıya

Hayat görüşleriniz farklı gibi geliyor bana. Siz mayo-bikini giyip cıvıl cıvıl plajda gezip yüzmek eğlenmek istiyorsunuz ama o yüzme bile bilmiyor, plaj kültürüyle yakından uzaktan ilgisi yok vs. Bunlar kolayca düzelebilir şeyler bu arada. Eğer açık fikirli, akıllı bir insansa fikirleri tabii ki değişebilir. Ama siz sorunlardan kaçıp çözüm yolu olarak yalan söylemeyi seçerseniz asla çözüme ulaşamazsınız. Ayrıca gelecek yaz plaja birlikte gidin mutlaka. Oradaki tavırları da çok önemli.

ayrıl... evlenince herşeyin burnuna sokacak..

Kaç yaşındasınız siz?
Neden bu kadar müdahale ettiriyorsunuz hayatınıza.
O zaman sevgilinizin ıstedıği gibi bir kadın olun .
Size bikini giydirmez ama giyen kadınlara da öküz gibi bakar çünkü zihniyet bozuk.

kıyafet ayrılık sebebi değilse sevgiliniz neden ayrılığa getiriyor o halde? ya da ayrılık sebebi değilse ayrılmasından korktuğunuz için neden ailenizle tatile gittiğinizde denize girmedim diye kendisine yalan söylüyorsunuz? basbaya sevgiliniz için ayrılık sebebi, e sizin için neden olmasın? 11 sayfa inatla aynı şeyleri yazmışsınız, bu kadar insan sizinle zıt görüşteyse tek sizin dediğiniz nasıl doğru olabilir? işin içine dini karıştırıyorsa, herkesin dini kendine. Allah için değil de sevgiliniz için bikiniden vazgeçtiğinizde çok mu dindar oluyorsunuz yani. eşim kıyafet konusunda ne giydiğime asla karışmaz, nerede ne giyeceğimi bilirim çünkü. babam 5 vakit namazındadır ne giydiğime karışmaz, çünkü aklı fikri olan bir bireyim. nasıl istersem öyle giyinirim. siz şu an sorunu sadece kıyafet olarak görüyorsunuz, e yaşayın görün madem. burada kimse size "şöyle yap böyle yap ikna olur" diyemez.

bu sebepten ayrılmaz. ama dediğini dinletmek için ilgisizleşir sessizleşir.

peki sizde açık giyiniyor musunuz mayo bikini giydiğinizde babanız bişey demiyor mu? bu kendi düşünceleri miydi yoksa siz onları ikna etmek karıştırmamak için çaba harcadınız mı?

peki sizde açık giyiniyor musunuz mayo bikini giydiğinizde babanız bişey demiyor mu? bu kendi düşünceleri miydi yoksa siz onları ikna etmek karıştırmamak için çaba harcadınız mı?
ben evliyim, siz babamla kıyaslamayın.açık giyiniyorum. günlük hayatımda crop giyinirim, tatilde bikini şort, mini etek şort aklınıza gelebilecek her şeyi bana olduğum gibi saygı duymayan bir insanı ikna etmek için çaba harcamam. eşim beni böyle tanıdı, böyle sevdi değiştirmeye de çalışmaz. düşüncesi kapalı giyinen biriyse, kapalı giyinen biriyle olurdu.

Aynen öyle. bence ilerde pencere açtırmaz hayatın zulüm olur boşver mayoyu bikiniyi bu ilişkiyi gözden geçir.

Sırf bu konu yüzünden başkasını bulmak istemiyorsanız o zaman " sırf bu konuyu" bu kadar büyütmeyin madem. Madem çok da önemli bir konu sayılmazmış ya özgür olmak, kendi kararlarını alabilmek, saygı beklemek, o zaman sevgilinizin dediklerini yapın.

Disarda sen iç çamaşırı giyer misin denilmesi bu adamın baya ağır sapık ya da sapık olma potansiyelini de gösteriyor yalnız onu da söyleyeyim. Terbiyesizlik bu hatta normal davranıp da denizde bikini giyinen herkes için.

Ama belli ki bunların hepsi sizin için önemsiz ayrıntılar, size mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…