- 15 Temmuz 2019
- 4.496
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Seviyorsa demekkiPaşaya söyle kendine göre birini bulsun. Sen de ne diye istediğini yapıyorsun yeryüzünde erkek mi kalmadı?
Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
doğulu değil baba çankırı anne çorum. siz neden ayrılmıştınız. yani bikini giysem inadına ayrılmaz ama burnumdan getirir muhtemelen. bende senin için şunu şunu yapmam falan der yokluğuyla uzaklığı ile cezalandırır belki. sonra bende eskisi gibi olması için peşinden koşarım. o duruma düşmek istemiyorum. siz anladığım kadarıyla bu kıyafet ve karışmasından ötürü ayrılmamışsınız. yani kıyafet ayrılık sebebi değil diye mi anlamalıyım.Bak şimdi, benim erkek arkadaşım ( eski )
Bu şekildeydi ama şöyle bikini değil de mayo ne olursa olsunduoyle denize girmeme çıkmama laf etmezdi. Sadece yazın en büyük kavgamız ayrıliğımız o nedenle oldu. Ben bikini giyicem dedim ayrıldı benden kavgayla ve hiç yazmadı uzun bir süre ayrı kaldık. Yani sen iyiyken çok iyi ama kendi fikirlerin kendi isteklerin olduğunda hiçbir önemi kalmıyor onların zihniyeti için. Doğulu mu? Ve kot pantolonlarin üzerine uzun giy giyeceksin derdi hep kavga verir giymezdim. Bu sebeple ayrılmadık ama gerçekten bu nedenden dolayı ayrıldığım uzak kaldığım çok oldu bı yerden sonra sarmiyor. Sanma ki seni kisitlamaz her dediğine evet der. İnan ki seni kısıtlayacak zor biliyorum ama malesef ki forumda yazan kızlar ablalarimiz haklı.
Kesin irmik yayani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
ayrıl... evlenince herşeyin burnuna sokacak..Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
Değilse de evlensinler bence. Yether.Kesin irmik ya
kıyafet ayrılık sebebi değilse sevgiliniz neden ayrılığa getiriyor o halde? ya da ayrılık sebebi değilse ayrılmasından korktuğunuz için neden ailenizle tatile gittiğinizde denize girmedim diye kendisine yalan söylüyorsunuz? basbaya sevgiliniz için ayrılık sebebi, e sizin için neden olmasın? 11 sayfa inatla aynı şeyleri yazmışsınız, bu kadar insan sizinle zıt görüşteyse tek sizin dediğiniz nasıl doğru olabilir? işin içine dini karıştırıyorsa, herkesin dini kendine. Allah için değil de sevgiliniz için bikiniden vazgeçtiğinizde çok mu dindar oluyorsunuz yani. eşim kıyafet konusunda ne giydiğime asla karışmaz, nerede ne giyeceğimi bilirim çünkü. babam 5 vakit namazındadır ne giydiğime karışmaz, çünkü aklı fikri olan bir bireyim. nasıl istersem öyle giyinirim. siz şu an sorunu sadece kıyafet olarak görüyorsunuz, e yaşayın görün madem. burada kimse size "şöyle yap böyle yap ikna olur" diyemez.doğulu değil baba çankırı anne çorum. siz neden ayrılmıştınız. yani bikini giysem inadına ayrılmaz ama burnumdan getirir muhtemelen. bende senin için şunu şunu yapmam falan der yokluğuyla uzaklığı ile cezalandırır belki. sonra bende eskisi gibi olması için peşinden koşarım. o duruma düşmek istemiyorum. siz anladığım kadarıyla bu kıyafet ve karışmasından ötürü ayrılmamışsınız. yani kıyafet ayrılık sebebi değil diye mi anlamalıyım.
bu sebepten ayrılmaz. ama dediğini dinletmek için ilgisizleşir sessizleşir.kıyafet ayrılık sebebi değilse sevgiliniz neden ayrılığa getiriyor o halde? ya da ayrılık sebebi değilse ayrılmasından korktuğunuz için neden ailenizle tatile gittiğinizde denize girmedim diye kendisine yalan söylüyorsunuz? basbaya sevgiliniz için ayrılık sebebi, e sizin için neden olmasın? 11 sayfa inatla aynı şeyleri yazmışsınız, bu kadar insan sizinle zıt görüşteyse tek sizin dediğiniz nasıl doğru olabilir? işin içine dini karıştırıyorsa, herkesin dini kendine. Allah için değil de sevgiliniz için bikiniden vazgeçtiğinizde çok mu dindar oluyorsunuz yani. eşim kıyafet konusunda ne giydiğime asla karışmaz, nerede ne giyeceğimi bilirim çünkü. babam 5 vakit namazındadır ne giydiğime karışmaz, çünkü aklı fikri olan bir bireyim. nasıl istersem öyle giyinirim. siz şu an sorunu sadece kıyafet olarak görüyorsunuz, e yaşayın görün madem. burada kimse size "şöyle yap böyle yap ikna olur" diyemez.
peki sizde açık giyiniyor musunuz mayo bikini giydiğinizde babanız bişey demiyor mu? bu kendi düşünceleri miydi yoksa siz onları ikna etmek karıştırmamak için çaba harcadınız mı?kıyafet ayrılık sebebi değilse sevgiliniz neden ayrılığa getiriyor o halde? ya da ayrılık sebebi değilse ayrılmasından korktuğunuz için neden ailenizle tatile gittiğinizde denize girmedim diye kendisine yalan söylüyorsunuz? basbaya sevgiliniz için ayrılık sebebi, e sizin için neden olmasın? 11 sayfa inatla aynı şeyleri yazmışsınız, bu kadar insan sizinle zıt görüşteyse tek sizin dediğiniz nasıl doğru olabilir? işin içine dini karıştırıyorsa, herkesin dini kendine. Allah için değil de sevgiliniz için bikiniden vazgeçtiğinizde çok mu dindar oluyorsunuz yani. eşim kıyafet konusunda ne giydiğime asla karışmaz, nerede ne giyeceğimi bilirim çünkü. babam 5 vakit namazındadır ne giydiğime karışmaz, çünkü aklı fikri olan bir bireyim. nasıl istersem öyle giyinirim. siz şu an sorunu sadece kıyafet olarak görüyorsunuz, e yaşayın görün madem. burada kimse size "şöyle yap böyle yap ikna olur" diyemez.
ben evliyim, siz babamla kıyaslamayın.açık giyiniyorum. günlük hayatımda crop giyinirim, tatilde bikini şort, mini etek şort aklınıza gelebilecek her şeyipeki sizde açık giyiniyor musunuz mayo bikini giydiğinizde babanız bişey demiyor mu? bu kendi düşünceleri miydi yoksa siz onları ikna etmek karıştırmamak için çaba harcadınız mı?
Aynen öyle. bence ilerde pencere açtırmaz hayatın zulüm olur boşver mayoyu bikiniyi bu ilişkiyi gözden geçir.Bunun ortası olmaz ; ya evet diyeceksin ya adamı bırakacaksın.
Yerine göre giyinmek diye bir kavram var..
Plajda mayo bile giyme diyen adam ;evlenince yanında olmadan sana nefes bile aldırmaz.
Seçimini iyi yap.
İleride üzülmemek adına.
Sırf bu konu yüzünden başkasını bulmak istemiyorsanız o zaman " sırf bu konuyu" bu kadar büyütmeyin madem. Madem çok da önemli bir konu sayılmazmış ya özgür olmak, kendi kararlarını alabilmek, saygı beklemek, o zaman sevgilinizin dediklerini yapın.beni böyle tanıyıp sevdi mi bilmiyorum başta bu konuyu konuşmadık deniz mayo falan. Normalde kıyafetlerime pek laf etmez. zaten mini giymediğim için elibise etek pek sorun olmadı ama bikiniye öcü gibi bakıyor normalde kilot sütyenle dışarı çıkarmısın falan dedi. Yani sırf bu konu yüzündende hayat görüşlerimiz farklı git başkasını bul demek de tuhaf geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?