- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Anne babamın karışmadığı şeye sen ne hakla karışıyorsun hödük?? Diyemediğiniz için bu haldesiniz.kendimi dönüştürme niyetinde değilim tabiki yani henüz ciddi evlilikte konuşmadık ama her sene aynı şey içimde kalıyor. ailemle tatile gidiyorum girmedim demek durumunda kalıyorum.
Bu lafı demesinden neden sapık olduğunu çıkardınızSırf bu konu yüzünden başkasını bulmak istemiyorsanız o zaman " sırf bu konuyu" bu kadar büyütmeyin madem. Madem çok da önemli bir konu sayılmazmış ya özgür olmak, kendi kararlarını alabilmek, saygı beklemek, o zaman sevgilinizin dediklerini yapın.
Disarda sen iç çamaşırı giyer misin denilmesi bu adamın baya ağır sapık ya da sapık olma potansiyelini de gösteriyor yalnız onu da söyleyeyim. Terbiyesizlik bu hatta normal davranıp da denizde bikini giyinen herkes için.
Ama belli ki bunların hepsi sizin için önemsiz ayrıntılar, size mutluluklar.
Siz neden olmadığını düşündünüz? İnsanların normal olanı yapması ne zamandan beri yadırganır oldu? Kendiniz farklısınız diye bu zihniyetin " normal" olduğunu sandıran nedir??Bu lafı demesinden neden sapık olduğunu çıkardınız
Kadınlar plajı muhabbetini İrmik de anlatmıştı. Ben eminim o olduğuna. Bir de gelmiş mesaj yazmış durmuş kendi konusuymuş gibi. Hesapları karıştırmış herhalde.İrmik Helvası sen misin?
Adam demiş ki sokağa çıkarken külot sütyenle çıkmaya utanırsın insanlar bakar peki aynı kıyafeti plajda giyerken neden utanmıyorsun demiş ben burdan adamın sağol zihniyetini farkedemedimSiz neden olmadığını düşündünüz? İnsanların normal olanı yapması ne zamandan beri yadırganır oldu? Kendiniz farklısınız diye bu zihniyetin " normal" olduğunu sandıran nedir??
Başta böyle adamlarla görüşmüyoruz. Kazara sonradan anlarsak böyle birisi olduğunu anında hayatımızdan çıkarıyoruz, evet. Kendi aklı kendine yeten kadınların hiçbir erkeğin aklına ihtiyacı yoktur. Kıyafete karışılmasını hakaret sayarız. Erkek arkadaşım “pantolonun çok dar, üzerine uzun bir şey giy” dese sinir olurum. “Ha sağol ya, ben hayatta akıl edemezdim” derim.yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Yok benimki keşke bunun gibi olsaydı bu sadece mayo bikini demiş benimki her kıyafete karışırdıKadınlar plajı muhabbetini İrmik de anlatmıştı. Ben eminim o olduğuna. Bir de gelmiş mesaj yazmış durmuş kendi konusuymuş gibi. Hesapları karıştırmış herhalde.
Ben benimkine demiştim bir keresinde anne babamın karışmadığına sen niye karışıyorsun dedim iyi o zaman karışmayan birini bul hadi eyvallah dedi gitti bende peşinden gittim seni sevmesem başkasını bulurdum diyeAnne babamın karışmadığı şeye sen ne hakla karışıyorsun hödük?? Diyemediğiniz için bu haldesiniz.
Üzüldüm ailenizin modern olmasına. Keşke baskıya uğrayan ama kendi zihni açık sizin yerinizde olmak isteyen birisinin anne babası olsaydı o kişiler de kıymetleri bilinseydi.
E tamam, siz geri adım atmadığınızda kendisi mi barışacak sanıyorsunuz bu kişi? Siz geri adım atmazsanız bal gibi ayrılır.bu sebepten ayrılmaz. ama dediğini dinletmek için ilgisizleşir sessizleşir.
Aynı mokun laciverti. Bugün mayo-bikini. Tamam aşkım giymem dese yarın askılı-şort. Ertesi gün kısa kollu, kot pantolon vs derken kocişinin izni olmadan pencere açamayan, bu perde niye açık niye dayak yiyen bir kadın. Sana da dedik elli defa, taviz tavizi doğurur bu iş asla kıyafete karışmakla kalmaz diye, hâlâ anlamadın mı?Yok benimki keşke bunun gibi olsaydı bu sadece mayo bikini demiş benimki her kıyafete karışırdı
"Plaj" ya, bikini de plaj kıyafeti ya.Adam demiş ki sokağa çıkarken külot sütyenle çıkmaya utanırsın insanlar bakar peki aynı kıyafeti plajda giyerken neden utanmıyorsun demiş ben burdan adamın sağol zihniyetini farkedemedim
Siz bunca yorumu elbise boyuna mı bağladınız?yani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Yapmayın Allah aşkına ya bildiğiniz soruların cevabını sormayın bize. Bi erkeğin kıskançken sonradan düzeldiği nerde görülmüş? Karakteri bu değişmez. Ortası diye bir şey yok. Ya kabul edeceksin ya da ben istediğimi giyerim diyorsan ayrılacaksın. Yalan dolanla olmaz bu işler. Aksi halde daha buraya aynı sebepten çok konu açarsınız.Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
O zaman ilk ogretimde görmüş olduğumuz " Benzetme" konusuna tekrar göz atmanızı öneririm.Adam demiş ki sokağa çıkarken külot sütyenle çıkmaya utanırsın insanlar bakar peki aynı kıyafeti plajda giyerken neden utanmıyorsun demiş ben burdan adamın sağol zihniyetini farkedemedim
Tebrikler umarım mutluluktan ölüyorsunuzdur şu anda.Ben benimkine demiştim bir keresinde anne babamın karışmadığına sen niye karışıyorsun dedim iyi o zaman karışmayan birini bul hadi eyvallah dedi gitti bende peşinden gittim seni sevmesem başkasını bulurdum diye
sokağa çıkarken kimse külot südyenle çıkmaz. plajda herkes bikinili mayolu olduğundan olabilir mi? o zaman tesettürlü olmayan biri kot pantolon sweatshirtle denize girdiğinde bakmaz mısınız herkes bikiniliyken.. üffAdam demiş ki sokağa çıkarken külot sütyenle çıkmaya utanırsın insanlar bakar peki aynı kıyafeti plajda giyerken neden utanmıyorsun demiş ben burdan adamın sağol zihniyetini farkedemedim
Çünkü kendisi denizde havuzda mayo bikini giyen kadınlara eminim ö..kuz gibi bakıyordur.beni böyle tanıyıp sevdi mi bilmiyorum başta bu konuyu konuşmadık deniz mayo falan. Normalde kıyafetlerime pek laf etmez. zaten mini giymediğim için elibise etek pek sorun olmadı ama bikiniye öcü gibi bakıyor normalde kilot sütyenle dışarı çıkarmısın falan dedi. Yani sırf bu konu yüzündende hayat görüşlerimiz farklı git başkasını bul demek de tuhaf geliyor.
yüzde yüz ağır sapık mı oluyor. buna katılmıyorum muhafazakar dindar aileler de giydirmiyor. onlar dini yönden değerlendiriyor. sapıklıktan değilLinclenicem garanti ama karısına kızına sevgilisine mayo şort giydirmeyen adamlar ağır sapık oluyor yüzde yüz, kesin bilgi.... Yani mesele kıyafet değil aslında, kişi kendinden biliyor işi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?