Sevgilimle orta yol bulamamak

peki kabul edersem sonra kendinden ödün vermiş kendi hayatı olmayan pasif birine mi dönüşeceğim

Kendi düşünce yapınıza göre insanlarla birlikte olun

şöyle falan bişeyler gösterdi, hatta altıda çok şort olmasın kapri gibi diyor.
Eki Görüntüle 3157428
Sadece konu başlığınıza göre bu yorumu yapıyorum. Sevgiliniz attığınız bu görselle gayet orta yolu bulmuş çünkü ya istediğiniz bikiniyi giyeceksiniz ya da onun dedigi gibi bikini giymeyeceksiniz. Ortasi da yukaridaki foto oluyor bence iknayla olacak iş degil evlendiğinizde ben sana baştan söyledim der. Size ayrılın, ayrılmayın demem ama bikinime karışacak ve giyme diyecek kişiyi ben hayatimda istemem.

peki gerçekten anlaşılacak sevilecek güvenilecek biri şu dönemde zor bulunurken sadece bikini kriterine göre hayata sokmak yada çıkarmak ne kadar doğru olur

bana bir akrabam terazi yap dedi artılarını eksilerini baktığım zaman artısı çok eksisisi bir bu gibi.
O zaman konu açmayın? İnsanlar sıcak havada deniz kumsal bıcır bıcır bikinilerle gezerken, istediklerini giyerken beyfendinin sizin aklınız kirada olduğu için size verdiği akılla yaşamayı öğrenin. Bu devirde düzgün erkek zor bulunuyor zaten yapışın gitsin. Karışamazsınız falan diye de huzursuzluk çıkartmayın. Tamam aşkım diyin gözünde bir tane olursunuz.

eşin olacaksam söz hakkım var dedi
Olmayacaksın deseydiniz keşke.

tesettürlü olup haşema ile denize giren birine hayır illa bikini giyeceksin denmesi kadar absürt bir durum bu. kimin ne giydiğinden kime ne?
şimdiden sınırını bilmezse ilişki ilerledikçe benliğinizi kaybedersiniz.

Gelmişiz Kasım ayına siz bikini mi mayo mu haşema mi diyorsunuz. Durun bı kış bitsin sevgilinizle aceleniz neydi bu konuyu açmakta.
Neyse irmik helvası diye bir üye var onu çağırın dertleşin oda bu konudan muzdarip. Anlamıyorum sevgileriniz ile görüşleriniz farklı ise ayrılın derdiniz ne . Israrla hem giymek istemiyor hem yol arıyorsunuz

İnsanlar; din ve vicdan özgürlüğüne sahiptir. Herkesin değer yargıları aynı olmak zorunda değil.
O zaman kendi muhafazakar çevresinden insanlarla ilişki kursun.
Bakın çok başınız ağrır. Burası, "keşke zamanında bana verilen tavsiyeleri dikkate alsaydım" diyen kadınlarla dolu.
Işıl ışıl bir gelecek var önünüzde. Karartmayın dünyanızı. Her hatayı bizzat yaşayarak öğrenecek kadar uzun değil hayat. Bazen başkalarının hatalarına bakıp ders almalıyız.
Bir de bunu din baskısı zannetmeyin. Hiçbir inanç kimliği olmayan ama kendi özgüvensizliği yüzünden kadınlara hayatı dar eden tonlarca erkek var.
Onlar kendilerini üstün ırk sanıyor olabilirler ama öyle bir dünya yok.
Eşit hak ve özgürlükler var.
Denklik var.
Sevgilinizin bu tavrı, gelecekte başınıza açacağı bir tomar problemin işaretçisi.
Sakın ola hiçkimseye kefil olmayın o bunu yapmaz diye.
Herkes her şeyi yapar.
İnsan bu. Beşer, şaşar.

peki gerçekten anlaşılacak sevilecek güvenilecek biri şu dönemde zor bulunurken sadece bikini kriterine göre hayata sokmak yada çıkarmak ne kadar doğru olur
Genelde böyle kısıtlamalar tüm kiyafetlerde de olacak şekilde evrilmez mi? Ben hep giydigime karisilacak bir iliski istemem

plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.
ve siz bunları aşk zannediyorsunuz
beni kıskanıyor diyorsunuz

tanıştığınızda da açık bir kızdınız dimi
tahmin etmeliydi denize girdiğinizi ne kadarlık sevgilisiniz?

işte sizi değiştirmeye çalışıyor gıcık oluyorum böyle kadın ve erkeklere
aşık olana kadar bağlayana kadar sesini çıkarmadı sonra konuşmaya başladı öyle değil mi?

neyseniz osunuz kabul etmiyorsa kendi bilir

kasım ayı indirimleri geldi ben yine mayo bikini bakıyorum indirimlerden. her kış bizim yazın için kavgamız olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…