- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
fenomen üyeler mi var bu forumda iyiymişİrmik kimdi ki..
İnan hiç görmedim onu.
Zorunlu gibi Vanessa gibi fenomen mi o da :)
peki kabul edersem sonra kendinden ödün vermiş kendi hayatı olmayan pasif birine mi dönüşeceğimDip boyasi gibi düşün..
Her zaman eski rengine döner.
Yani bugün tamam der,yarın sana zehir eder.Burnundan getirir.
Asla değişmez.Degistiremezsin..
Bu yüzden ortası olmaz.
Sevdiğinizi degistirmeyi çalışmanız ilişkinize zarar verir.
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz,ya ayrilacaksiniz.
Senden iyi olmasınlar,zaman zaman renk katıyorlar.fenomen üyeler mi var bu forumda iyiymiş
Kendi düşünce yapınıza göre insanlarla birlikte olunSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
Sadece konu başlığınıza göre bu yorumu yapıyorum. Sevgiliniz attığınız bu görselle gayet orta yolu bulmuşşöyle falan bişeyler gösterdi, hatta altıda çok şort olmasın kapri gibi diyor.
Eki Görüntüle 3157428
peki gerçekten anlaşılacak sevilecek güvenilecek biri şu dönemde zor bulunurken sadece bikini kriterine göre hayata sokmak yada çıkarmak ne kadar doğru olurSadece konu başlığınıza göre bu yorumu yapıyorum. Sevgiliniz attığınız bu görselle gayet orta yolu bulmuşçünkü ya istediğiniz bikiniyi giyeceksiniz ya da onun dedigi gibi bikini giymeyeceksiniz. Ortasi da yukaridaki foto oluyor bence iknayla olacak iş degil evlendiğinizde ben sana baştan söyledim der. Size ayrılın, ayrılmayın demem ama bikinime karışacak ve giyme diyecek kişiyi ben hayatimda istemem.
O zaman konu açmayın? İnsanlar sıcak havada deniz kumsal bıcır bıcır bikinilerle gezerken, istediklerini giyerken beyfendinin sizin aklınız kirada olduğu için size verdiği akılla yaşamayı öğrenin. Bu devirde düzgün erkek zor bulunuyor zaten yapışın gitsin. Karışamazsınız falan diye de huzursuzluk çıkartmayın. Tamam aşkım diyin gözünde bir tane olursunuz.bana bir akrabam terazi yap dedi artılarını eksilerini baktığım zaman artısı çok eksisisi bir bu gibi.
Olmayacaksın deseydiniz keşke.eşin olacaksam söz hakkım var dedi
İnsanlar; din ve vicdan özgürlüğüne sahiptir. Herkesin değer yargıları aynı olmak zorunda değil.inanın çöüzümü kapalı mayo bakıp bunu giymeye ikna olmak gibi görüyordum asla ikna olmadı. annemle falan görüşmeme karışacağına hiç inanmıyorum ama onun bu durumu tamamen din baskısı bence.
o size güvenmiyor ki.peki gerçekten anlaşılacak sevilecek güvenilecek biri şu dönemde zor bulunurken sadece bikini kriterine göre hayata sokmak yada çıkarmak ne kadar doğru olur
Bende o diye düşünüyorumİrmik Helvası sen misin?
Genelde böyle kısıtlamalar tüm kiyafetlerde de olacak şekilde evrilmez mi? Ben hep giydigime karisilacak bir iliski istemempeki gerçekten anlaşılacak sevilecek güvenilecek biri şu dönemde zor bulunurken sadece bikini kriterine göre hayata sokmak yada çıkarmak ne kadar doğru olur
ve siz bunları aşk zannediyorsunuzplaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.
O değil de canım tahinli irmik helvası çekti iyi miİrmik Helvası sen misin?
he siz şunu bunu yapma diyorsunuz dinlemiyor birde?o pek değiştirmiyor bişey
kasım ayı indirimleri geldi ben yine mayo bikini bakıyorum indirimlerden. her kış bizim yazın için kavgamız olur zatenGelmişiz Kasım ayına siz bikini mi mayo mu haşema mi diyorsunuz. Durun bı kış bitsin sevgilinizle aceleniz neydi bu konuyu açmakta.
Neyse irmik helvası diye bir üye var onu çağırın dertleşin oda bu konudan muzdarip. Anlamıyorum sevgileriniz ile görüşleriniz farklı ise ayrılın derdiniz ne . Israrla hem giymek istemiyor hem yol arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?