- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Nedir bu adamın özelliği? Babanız kıyafetinize karışsa laf söylersiniz. Bir de her kış oluyor diyorsunuz. Ne münasebet bir de almadan soruyorsunuz. Siz neleri kısıtlıyorsunuz mesela, o da sizden onay alarak mı giysi alıyor?malesef her kış kavgası oluyor yaz için. şimdi indirimlerde plaj ürünleri bakıyorum. Gösteriyorum süslü püslü ama banamısın demiyor.
bu konuda tartıştığımız için gösterip soruyordum bendeNedir bu adamın özelliği? Babanız kıyafetinize karışsa laf söylersiniz. Bir de her kış oluyor diyorsunuz. Ne münasebet bir de almadan soruyorsunuz. Siz neleri kısıtlıyorsunuz mesela, o da sizden onay alarak mı giysi alıyor?
Yalnız yeni üyelik olunca ve üstüne forumdakilerin sinirini zıplatan konular bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Size güvenen adam neden size akıl veriyor ki? Sizin aklınız yok mu?bence güveniyor sözünü dinleyeceğimi düşünüyor
siz neden benim konuma kendi sorularınızı soruyorsunuzbu konuda tartıştığımız için gösterip soruyordum bende
Benzer bir durum yaşadım bende eski konularıma bakarsanız anlarsınızsiz neden benim konuma kendi sorularınızı soruyorsunuz
yönlendirmeye çalışıyorSize güvenen adam neden size akıl veriyor ki? Sizin aklınız yok mu?
İlave yapayım, bugün sadece erkek arkadaş, yarın çok seviyorum ayrılamam deyip evlenirseniz sadece erkek arkadaşınız değil ailesi de size baskı yapacak.O zaman erkek arkadaşınıza bikininiz ve tatilde giydiğiniz şortla ilgili taviz vermeyin, bir bikini deyip geçmeyin, bikiniyle başlıyor diğer kıyafetlerle devam ediyor sonra, yetmiyor ailenizde sizi kıskanabileceği erkeklere görüşme yasağı, aileyle tatile gidince ondan gizli bikini giyme ihtimaline karşı tatile gitme yasakları vs devam ediyor, bir kere yasaklarına tamam derseniz hep daha fazlasını isteyecek.
Mune hanım şöyleki kendisi yüzme bilmiyor dolayısı ile denize gitme gibi bir isteği de yok ben istediğim için bu tarz kıyafet çözümleri öneriyor. yoksaki beni kadınlar plajına bırakıp kendisi halk plajında öyle keyif çıkarmaz. hatta muhtemelen birlikte gittiğimizde yüzemediği için pek girmez bile. benim bir yerim görünmesin yeter ona. bikini onun gözünde külot sütyen sen bunlarla çarşıda pazarda utanıyorsun ama denizde plajda utanmıyor musun onların gözü aynı göz diyor.
Bu kız neden karıştırmış peki kendine hatta işten çıkmayı nasıl kabul etmiş. Kendi isteğiyle mi. Şuan hala devam ediyor mu bu kişiyle ve mutlu muİlave yapayım, bugün sadece erkek arkadaş, yarın çok seviyorum ayrılamam deyip evlenirseniz sadece erkek arkadaşınız değil ailesi de size baskı yapacak.
Bir arkadaşımın ki kendisi örtülü bir kadındır, (KahveCekirdegi7 ’nin sorusuna da cevap olsun ) kızı bikini giyen, çalışan, işe giderken straplez giyen, kıyafetlerine babasını bile karıştırmayan bir kızdı, biriyle flört etmeye başlıyor, flört ilerledikçe önce bikini altına uzun şort giyerek denize girmeye başladı, sonra straplezlerin yerini uzun kollu gömlekler aldı, sonra bikini hayal oldu, evlense de çalışacak sözü verdiler ama işten çıkardılar, örtü baskısı yapmayacağız dediler ama tam tersini yaptılar, hedeflerine ulaşmakta muvaffak oldular, maalesef bu işler böyledir, köprüyü geçene kadar orta yol arıyormuş gibi yaparlar sonra her istediklerini yaptırırlar.
Bir şeyi kendiniz isterseniz yaparsınız ama başkasının baskısıyla yapmak, sizin iradenizin isteklerinizin yok sayılması, öneminin olmadığı anlamına gelir.
Bu kız neden karıştırmış peki kendine hatta işten çıkmayı nasıl kabul etmiş. Kendi isteğiyle mi. Şuan hala devam ediyor mu bu kişiyle ve mutlu mu
Abla rica ederim kendisine yeni konu açmasını söyler misin, kaçtır milletin konusuna çöküyor.Siz hala niye cevap arıyorsunuz kibaskıyla erkeklerin istediklerini yapanların mutlu mutsuz yüzdesine göre mi karar vereceksiniz?
Mutsuz da olsa evli çünkü artık çocuğum var diyor.
Bazılarının kafa acayipAyy aklima geldi flort ettigim biri vardi(flort dediysem oyle uzun sureli bir şey degildi) ve benden iç camasirli fotograf istemisti ve ne alaka dedigimde sanki plajda bikini giymiyorsun ayni şey demişti.Normalde asla boyle tiplerle muhattap olan, gezen tozan biri olmadim ama denk gelmiş işte.
Bu kafada biriyle, diger her konuda çok super anlaşiyorsaniz bence siz onun kafa yapisina %90 daha yakinsiniz, bikini de giymeyiverin. Cunku bazi dusunceleri ben tek başina degerlendiremiyorum, boyle dusunen biriyle uyuşmayacagim 2546164 tane şey cikardi mesela benim.
Anladığım kadarıyla mutsuz şuan ama çocuk için katlanıyorSiz hala niye cevap arıyorsunuz kibaskıyla erkeklerin istediklerini yapanların mutlu mutsuz yüzdesine göre mi karar vereceksiniz?
Mutsuz da olsa evli çünkü artık çocuğum var diyor.
şöyle falan bişeyler gösterdi, hatta altıda çok şort olmasın kapri gibi diyor.
Eki Görüntüle 3157428
Orta yol tek taraflı bulunmaz malesef, mesela aşkım ben bikini giyen biriyim ancak senin için çok açık modeller tercih etmem, benim de hoşuma gidecek şekilde… diyebilirsiniz. Ancak daha fazlası sizin içinize bu kadar sinmezken yaparsanız orta yol değil onun yolu olur bu. Mesela eşim bikini ile oturma şeklimden ve güneşlenmemden rahatsızdı ve kibarca şöyle mi yapsan dedi. Sonuç olarak oturuşumu farklı yaptım ve güneşlenme konusunda da bu konuda bir şey yapamam dedim çünkü orta yol bulacak bir şey yok güneşlenmede. O da tamam dedi mecburen çünkü tamam deme dışında bir lüksü yok, istersem değişirim isterse o benim için değişir ancak birbirimizi zorlayamayız. Bikini konusunda orta yol- eğer sen de istiyorsan- kapalı model tercih etmektir. Daha fazlası orta yol değil dediğim gibi onun yolu. Bir de rahatsızlığını dile getirmek ile yap et demek çok farklı. Seni zorlaması da… bu konunun ileride çoğu anlaşmazlıkta aynı şekild eyürüyeceğini görebilirsin. Tatile gitmek istemiyorum gitmeyeceğiz mi diyecek, tatile gitmek istemiyorum orta yol bulup kısa süreli kalalım mı? Orta yol bulamayan biri ise işiniz zor, sırf bu konu bazında düşünmeyinSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
o derece olur mu? Geçen burada ben bir konu okudum. Kızın nişanlısıda karışıyormuş evlenince giydirmem demiş. Şimdi izin veriyormuş beraber gidip seçiyoruz diyordu.
Bu nedir ya şimdiden. Sen bununla bir de gelecek mi düşünüyorsun. Orta yol bulunmaz böyle şeylerde. Bugün mayo bikini,yarın kısa kollu.........Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?