Sevgilimle orta yol bulamamak

Sevgilini sen iyi tanırsın bunları anladığım kadariyla seninki ciddi söylüyor. Mesela eşim bana her tatile gittiğimizde bu son mayo, bikini der ama her seferinde birlikte alırız. Hatta kendisi benim baktıklarimdan daha açık olanları beğenir. Ama eşimin beni kızdırmak için böyle söylediğini ben bilirim. Sevgili olduğumuz dönemde de böyleydi. Kızdırmak için istemediğim şeyleri söylerdi ama hep giyerdim birlikte alırız sorun olmaz. Yani sen ne kadar ciddi olup olmadığını anlarsın.

yok aşırı ciddi malesef

Katibin Ruhu na sormuşsunuz ama ben cevap vereyim
kapalıyım 2 kızım var
benim yanımda bikini ile denize girerken sevgilisi karışacak ve bikini giymeyecek
hoşuma gitmez üzülürüm kendi aklı fikri var sanıyordum kızımın diye

heee sevgilisi islamı güzel yaşar ona da örnek olur kızım ondan feyz alır o başka

yok ben istemiyorum diyemez.. benim yanımdayken birde üstelik

kasım ayı indirimleri geldi ben yine mayo bikini bakıyorum indirimlerden. her kış bizim yazın için kavgamız olur zaten
Tüm yorumları okudum. Bazı insanlar denilenleri anlamıyor buna kanaat ettim. Sizde öyle. Geline oyna demişler yerim dar demiş aynen öyle sizinki de. Bırakın diyoruz yok bunun için bırakılmaz çok iyi diyorsunuz birakma diyorlar hayatımı etkiler mi diyorsunuz. Arayın belanızı bakalım. Ayrıca adam dindar olsaydı bikini veya kısa şort derdine düşmezdi. Erkekler de dengesiz dinle alakaları yok sadece yanında ki kadın bikini gitmeyince halloluyor sanıyorlar. Erkek arkadaşınız da böyle gereksiz biri

Benekli öküzün hikayesi gibidir bu işler, çokta önemli değil diyerek bir konuda taviz verirsin arkası gelir, bu yüzden evet tüm hayatını etkiler

kendimi dönüştürme niyetinde değilim tabiki yani henüz ciddi evlilikte konuşmadık ama her sene aynı şey içimde kalıyor. ailemle tatile gidiyorum girmedim demek durumunda kalıyorum.

tatildeyken telefonla konuşuyorz mesela girdin mi denize diyor bende girmedim diyorum çünkü girdim desem kıyafetimi resim isteyecek

Evet tüm hayatınızı etkiler, erkek arkadaşınız sizin de tabirinizle öcü gibi gördüğünden önceliği bikiniye ve şorta vermiş, eğer size bikini giymemeyi kabul ettirirse yavaş yavaş diğer kıyafetlerinize de karışmaya başlayacak.

Siz isterseniz birkaç yılda bir tatil beldesine gidin ne fark eder? Sonuçta tatile gittiğinizde bikini giymek, tatil beldesinde şortla gezmek istiyormuşsunuz ve bu uğurda sevgilinize yalan söylüyormuşsunuz.

Diyelim ki evlendiniz, balayına da bir tatil beldesine gittiniz eşiniz denize girmeniz için sizi kadınlar plajına bırakıp kendisi halk plajına mı gidecek? Hani bikini giymek ayıp bir şey ya, kendisi bikinili kadınların güneşlendiği yerde denize girmesini bilecek ama, diyelim ki ikinizde aynı plajdasınız o istediği gibi giyinip denizin keyfini çıkarırken siz ne yapacaksınız?
Kendi rızasıyla inancı gereği örtünen ve inancına göre yaşayan kadınlara saygım var ama erkek zoruyla örtünen kadınlara üzülüyorum, plajlarda görüyorum adam afedersiniz manda gibi yatıp etraftaki bikinili kadınları gözüyle yerken eşi 45 derece sıcak altında oturup erinin sırtına güneş kremi sürüyor, içi gidiyor yanıyor sıcaktan, denize ayaklarını sokup biraz serinlemek istiyor eşinden azar işitiyor, bu öküzler tatil beldelerinde kendileri market alışverişinde bile altında bir şort üstü çıplak kıllı koca göbeğini teşhir ede ede geziyor, içimden bildiğim tüm küfürleri sövüyorum.

Erkek arkadaşınızın mantığına da hayran kaldım, bikini giyenler çarşıya pazara iç çamaşırıyla gitmiyor, 50 yaşındayım bikini giyerim pazara giderken çamaşırla gittiğimi bilmem, plaj haricinde bikiniyle gezdiğimi bile bilmem, iç çamaşırıyla gezen kadın da görmedim, gören varsa bize yazsın da bilgilenelim, herkes nerede ne giyeceğini bilir, erkeğin söylemesine ihtiyaç yok, daha erkek arkadaşınız olması dışında hiçbir resmî sıfatı olmayan bir adam için ailenizle gittiğiniz tatilde bile giydiğiniz bikini ve şort için yalan söylemek zorunda kalıyorsanız, evlenirseniz tüm hayatınız nasıl değişir siz düşünün, ki ailenizlesiniz, ailenizle gittiğiniz tatilde anne babanızın bile karışmadığı bikininize erkek arkadaş müdahale ediyor, ailenize hakarettir bu.

tatildeyken telefonla konuşuyorz mesela girdin mi denize diyor bende girmedim diyorum çünkü girdim desem kıyafetimi resim isteyecek
Denize girmedim yalanınıza inanıyor mu?
Orta yolu yok.
İkiniz de kendi yaşam tarzınıza uygun birileriyle daha mutlu olursunuz.

Böyle yapan erkeklerin ağzına kürekle vurasim geliyor. Bikini mayo giyen kızla sevgiliysen karismayacaksin ya da kendi görüşüne göre biriyle sevgili olacaksın. Ne münasebet kızın kılık kıyafetine karışmak. Böyle beğendiğin insan sonuçta. Siz de hesap verip durmayın ya. Duruşunuz yok mu sizin? Hayat görüşü bu sonuçta. Örtünmenizi de ister bu ileride. Ne yapacaksınız tatsızlık çıkmasın diye örtünecek misiniz? Hayat görüşünüze göre birini bulun başınız ağrımasın.

Mune hanım şöyleki kendisi yüzme bilmiyor dolayısı ile denize gitme gibi bir isteği de yok ben istediğim için bu tarz kıyafet çözümleri öneriyor. yoksaki beni kadınlar plajına bırakıp kendisi halk plajında öyle keyif çıkarmaz. hatta muhtemelen birlikte gittiğimizde yüzemediği için pek girmez bile. benim bir yerim görünmesin yeter ona. bikini onun gözünde külot sütyen sen bunlarla çarşıda pazarda utanıyorsun ama denizde plajda utanmıyor musun onların gözü aynı göz diyor.

Plaja giden herkes madalyalı yüzücü değil, yüzme bilmeyenler de plajda ve zaten plaj yapılan yerlerde su 10 metre derinlikten başlamıyor, dizlerinize bile gelmeyen suda keyif yapıyor insanlar.

Valla kusura bakmayın ama kişi kendinden bilir işi, plajdaki bazı gözlerle çarşıdaki bazı gözler aynı evet, lakin o gözler kadın tepeden tırnağa örtülü ve bol giyinse de fark etmiyor, insanın içi pis olmasın yeter ki, mesele kadının kıyafeti değil, kadınların kıyafeti üzerinden ahlaksızca düşünen zihniyeti pis insanlar, onlar 80 yaşındaki bir kadın için de neler neler düşünüyorlar.

Erkek arkadaşınızdır gücünüze gidebilir ama demek ki bikini giyen kadınlara çok ahlaksızca şeyler yakıştırıyor, anneniz varsa kızkardeşiniz, yine varsa kadın kuzenleriniz bikini ve şort giydiğinde hepsini ahlaksız buluyordur, ahlaksız bir ailenin kızıyla evlenirse terbiye edeceğini düşünüyor ve emin olun şuraya yazıyorum, evlenince kıyafet veya başka bir nedenle tartışırsanız tartışmanın ucu ailenize de dokunacak, ailenizi aşağılayıp hakaret edecek, kendinize yapılanı görmezden gelmek sizin bileceğiniz iş ama ailenize hakaret edilince görmezden gelebilecek misiniz?

asla görmezden gelmem

ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gideceksin arkadaşım yapacağın başka bir şey yok

asla görmezden gelmem
O zaman erkek arkadaşınıza bikininiz ve tatilde giydiğiniz şortla ilgili taviz vermeyin, bir bikini deyip geçmeyin, bikiniyle başlıyor diğer kıyafetlerle devam ediyor sonra, yetmiyor ailenizde sizi kıskanabileceği erkeklere görüşme yasağı, aileyle tatile gidince ondan gizli bikini giyme ihtimaline karşı tatile gitme yasakları vs devam ediyor, bir kere yasaklarına tamam derseniz hep daha fazlasını isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…