- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi 1bebek1anne
-
Bence gurbete gitme.Kimsen olmayınca eşine sarılıyorsun sonra adam bunalıyor falan.Ee onun ailesi yaninda anlamıyor psikolojini zor yani.Sen bilirsin ama gidersen de boş kalma calis çevre edin yalnızlığa düşmeArkadaşlar merhaba
2 yıllık bi birlikteliğim var. Sevgilimin ailesi biz tanıştığımızda Turkiye'de yaşıyorlardi.Ailesi geçen yaz akrabalarının yanına Italya'ya taşındılar.Ve bi aile şirketleri var.Ama sevgilim burda çalışıyor. Bu durumu benim ailemden annem ve kardeşlerim biliyor.Sozlenmek istiyoruz.Ama ailesi ve kendisi evlenince İtalya'da yaşayacağız diyor.Bende ailemden uzak kalacağımı düşününce gözüm korktu.Uzak kalmayı göze alamıyorum.Daha sonra alışır mıyım kafam çok karışık hiçbir fikrim yok. ☹☹
Sen her istediğinde gideriz diyor ama yanındaki gibi olmuyor bide onun ailesi yanında olacak haklısın sanırımBence gurbete gitme.Kimsen olmayınca eşine sarılıyorsun sonra adam bunalıyor falan.Ee onun ailesi yaninda anlamıyor psikolojini zor yani.Sen bilirsin ama gidersen de boş kalma calis çevre edin yalnızlığa düşme
Zaten çok kötü ikilemdeyim bide böyle yaşanmışliklari okuyunca daha kötü oluyorum.
20 yaşındayım ama şuan olacak birsey değil sadece böyle birsey var haberin olsun diye bana söyledi.20 yaşında mısın
Doğru söylüyorsun ne yapacağımı asla bilmiyorum. Kimileri gurbet çok zor diyor kimileride senin gibi düşünüyor.Bana göre çokta iyi olur, İtalya uzak değil, öyle yada böyle kendi aileni kurmak zorundasın, genede sen bilirsin
Ben yurtdışına gitmeye çalıştığım için böyle düşünüyorum, seni yanlış yönlendirmek istemem, herkesin karakteri ve kırmızı çizgileri farklıdır. Ben şuan da ailemden uzakta bir şehire evlendim, zaten öncesinde de yalnız yaşıyordum, hani alışıyorsun kendi düzenini istiyorsun bir yaştan sonra, tabiki ailemi çok seviyorum her fırsatta konuşuyorum, bireyselim biraz. Allah gönlüne göre versin:)Doğru söylüyorsun ne yapacağımı asla bilmiyorum. Kimileri gurbet çok zor diyor kimileride senin gibi düşünüyor.
Amin inşallah.Kendi işim varken sürekli başkasının işinde çalışamam diyor oda kendince haklı ama bakalım hayırlısı.Ben yurtdışına gitmeye çalıştığım için böyle düşünüyorum, seni yanlış yönlendirmek istemem, herkesin karakteri ve kırmızı çizgileri farklıdır. Ben şuan da ailemden uzakta bir şehire evlendim, zaten öncesinde de yalnız yaşıyordum, hani alışıyorsun kendi düzenini istiyorsun bir yaştan sonra, tabiki ailemi çok seviyorum her fırsatta konuşuyorum, bireyselim biraz. Allah gönlüne göre versin:)
Artık kendi işim varken sürekli turkiyede başkasının işinde çalışamam diyor. Bunları bilmiyorsunuz mesela şimdi ilginç gelmiyodur.Niye şimdi buradayken evlenince göç edecek?
İlginç geldi
Yaşlar da ufak zaten
Sözlenemiyorum diyorsun eh sözlenme zaten bu ne acele
aman ailemden kopamam vs diyosan hiç evlenme işine girme zatenArkadaşlar merhaba
2 yıllık bi birlikteliğim var. Sevgilimin ailesi biz tanıştığımızda Turkiye'de yaşıyorlardi.Ailesi geçen yaz akrabalarının yanına Italya'ya taşındılar.Ve bi aile şirketleri var.Ama sevgilim burda çalışıyor. Bu durumu benim ailemden annem ve kardeşlerim biliyor.Sozlenmek istiyoruz.Ama ailesi ve kendisi evlenince İtalya'da yaşayacağız diyor.Bende ailemden uzak kalacağımı düşününce gözüm korktu.Uzak kalmayı göze alamıyorum.Daha sonra alışır mıyım kafam çok karışık hiçbir fikrim yok. ☹☹
Not: Arkadaşlar herkes 20 yaşında mi evleneceksin demiş. Hayır öyle birsey yok sadece erkenden haberin olsun diye bana söyledi.Ama çok kafama takıldı paylaşmak istedim hepsi bu...
Oyle birsey demiyorum.aman ailemden kopamam vs diyosan hiç evlenme işine girme zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?