Sevgilimle sözlenemiyorum.

1bebek1anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
207
192
18
Arkadaşlar merhaba
2 yıllık bi birlikteliğim var. Sevgilimin ailesi biz tanıştığımızda Turkiye'de yaşıyorlardi.Ailesi geçen yaz akrabalarının yanına Italya'ya taşındılar.Ve bi aile şirketleri var.Ama sevgilim burda çalışıyor. Bu durumu benim ailemden annem ve kardeşlerim biliyor.Sozlenmek istiyoruz.Ama ailesi ve kendisi evlenince İtalya'da yaşayacağız diyor.Bende ailemden uzak kalacağımı düşününce gözüm korktu.Uzak kalmayı göze alamıyorum.Daha sonra alışır mıyım kafam çok karışık hiçbir fikrim yok.

Ben evlenmeden önce de ailemden uzak yaşıyordum görev yerimden dolayı. Eşim farklı memleketten. Ben zaten uzağım diye sorun etmemistim, fakat evlendikten sonra uzun süre atlatamadım. Arkadaşlarım annesi ile kahve fotoğrafı atıyor oturup ağlıyordum 2 3 saat. Veya akşam yemege annemler gelecek diyor oturup ağlıyorum. Şimdi bebeğimiz olacak, düşünüyorum kardeşlerim yılda kaç kere görebilecek acaba diye. Ben hala zor alıştım, annemde zaten uzağa gelin gitmiş o bile der gurbet içimde kapanmayan bir yara diye. Gerçekten öyleymiş. Zor yani bence. Sana ve aile ilişkilerine de bağlı gerçi.

Bence gurbete gitme.Kimsen olmayınca eşine sarılıyorsun sonra adam bunalıyor falan.Ee onun ailesi yaninda anlamıyor psikolojini zor yani.Sen bilirsin ama gidersen de boş kalma calis çevre edin yalnızlığa düşme

Bence gurbete gitme.Kimsen olmayınca eşine sarılıyorsun sonra adam bunalıyor falan.Ee onun ailesi yaninda anlamıyor psikolojini zor yani.Sen bilirsin ama gidersen de boş kalma calis çevre edin yalnızlığa düşme
Sen her istediğinde gideriz diyor ama yanındaki gibi olmuyor bide onun ailesi yanında olacak haklısın sanırım

Bana göre çokta iyi olur, İtalya uzak değil, öyle yada böyle kendi aileni kurmak zorundasın, genede sen bilirsin
Doğru söylüyorsun ne yapacağımı asla bilmiyorum. Kimileri gurbet çok zor diyor kimileride senin gibi düşünüyor.

Her insan kendini daha iyi bilir ben giderdim korona biterse

Doğru söylüyorsun ne yapacağımı asla bilmiyorum. Kimileri gurbet çok zor diyor kimileride senin gibi düşünüyor.
Ben yurtdışına gitmeye çalıştığım için böyle düşünüyorum, seni yanlış yönlendirmek istemem, herkesin karakteri ve kırmızı çizgileri farklıdır. Ben şuan da ailemden uzakta bir şehire evlendim, zaten öncesinde de yalnız yaşıyordum, hani alışıyorsun kendi düzenini istiyorsun bir yaştan sonra, tabiki ailemi çok seviyorum her fırsatta konuşuyorum, bireyselim biraz. Allah gönlüne göre versin:)

Amin inşallah.Kendi işim varken sürekli başkasının işinde çalışamam diyor oda kendince haklı ama bakalım hayırlısı.

Niye şimdi buradayken evlenince göç edecek?
İlginç geldi
Yaşlar da ufak zaten
Sözlenemiyorum diyorsun eh sözlenme zaten bu ne acele
Artık kendi işim varken sürekli turkiyede başkasının işinde çalışamam diyor. Bunları bilmiyorsunuz mesela şimdi ilginç gelmiyodur.

Ben yurtdışından biriyle evlendim. Evet gurbet zor filan ama sonuçta başka şehire de gitsen uçakla her yer aynı. İtalya çok uzak bi ülke değil.

Önemli olan tek şey AŞK. Evlenmeyi mobilya seçmeyle karıştırmayın. Ama yaşınız çok küçük, beni istemeye geleceklerinde 22 yaşındaydım, ikimizin de okulu bitmemişti. Önce eğitimimizi tamamlayayım, mesleğimizi edinelim sonra evlilik dedim. Öyle de oldu. Gerçi arada hastalıklar, işsizlikler, ölümler de olunca 8 sene uzadı.

Bekleyen bekliyor, seven seviyor. Hesap kitap yapacaksanız farklı ilçede bile otursanız, evde oturur annem diye ağlarsınız. Bu gözler bu saçmalığı gördü de konuşuyor.

aman ailemden kopamam vs diyosan hiç evlenme işine girme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…