- Konu Sahibi kelebeksepeti
eğerki gerçekten seviyorsanız ve onunla birlikte bu hastalıkla savaşacak gücü kendinizde buluyorsanız ayrılmanız hata olur..ancak anladığım kadarıyla siz ona aşık değilsiniz ve bu durumda ayrılmanız en doğru karar olacaktır...onu kırmadan nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum bu çok zor ancak hastalığından ötürü ayrıldığınızı elinizden geldiğince belli etmeden başka bahaneler yaratmanız gerekiyor... misal kendinizden soğutmaya çalışabilrsiniz...eskiden arkadaşınız olduğuna göre mutlaka sevmediği şeyleri bilirsiniz...bir insanın yanında ona acıdığınız için ne kadar kalabilirsinizki...hele o bunu farkederse bence bu daha kötü bir yıkım olabilir...ona gittikçe dahada bağlanabilirsiniz sonuçta onu kaybedebilirsiniz aynı zamanda kazanabilirsinizde bunun eksi artı yönlerini iyi düşünmeniz lazım...
yalnız kusura bakmayın ama ben erkek arkadaşınıza şu yönden kızdım...eğerki böyle bir hastalığı varsa bunu sizinle önceden paylaşması gerekiyordu...sonuçta 1 yıl kadar arkadaşlığınız olmuş...ondan sonra size teklif etmesi gerekirdi ve böylece ne sen ne de o bu kadar üzülüp zor durumda kalmazdınız...size teklifi kabul ettikten isterse 1 dk. sonra söylesin hastalığını o an insan ben vazgeçtim hayır diyemezki...off çok zor bir karar...Allah tez zamanda şifasını verir inşaallah...
yalnız kusura bakmayın ama ben erkek arkadaşınıza şu yönden kızdım...eğerki böyle bir hastalığı varsa bunu sizinle önceden paylaşması gerekiyordu...sonuçta 1 yıl kadar arkadaşlığınız olmuş...ondan sonra size teklif etmesi gerekirdi ve böylece ne sen ne de o bu kadar üzülüp zor durumda kalmazdınız...size teklifi kabul ettikten isterse 1 dk. sonra söylesin hastalığını o an insan ben vazgeçtim hayır diyemezki...off çok zor bir karar...Allah tez zamanda şifasını verir inşaallah...