• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilin var derdin var

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
3 yıllık erkek arkadaşım ama senelerdir tanışıyoruz onu çok seviyorum ve hiç bi fedakarlıktan kaçınmıyorum bütün imkanlarımı zorluyorum açıkçası ama o uğraşmıyo aslında karakteri böyle ama ben çok üzülüyorum. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve hep yanıma ben 10 kere söyledikten sonra geliyo her seferinde kavga ediyoruz neymiş ailesi laf ediyomuş sürekli gelip gidiyo diye çok sinirlerim bozuluyo kimseye anlatamıyorum çünkü herkes çok farklı tavırlar takınıyo inşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana

zaten çabalayan bir taraf olduğu için çabalamıyor olabilir mi
diğer mevzuya gelince;
işin var senin canım şimdiden ailesi herşeyin içindeyse zor
yaşlarınız kaç ki gidip gelmelere karışıyorlar
şehirler arası mesafeniz ne kadar

hayır ilk zamanlar aynı şehirdeydik sonra o askere gitti bende okul yüzünden başka şehire gelmek zorunda kaldım ve onuda işi olmadığı sürece yanımda görmek istiyorum askerdeyken 3 haftada bir yanına giderdim 9 saat yol çekerdim ayrı şehirler dediğimde aramızda 1.5 saat var çokta uzak değiliz aslında sürekli kavga etmek istemiyorum ama gücüme gidiyo yaptığı

zaten çabalayan bir taraf olduğu için çabalamıyor olabilir mi
diğer mevzuya gelince;
işin var senin canım şimdiden ailesi herşeyin içindeyse zor
yaşlarınız kaç ki gidip gelmelere karışıyorlar
şehirler arası mesafeniz ne kadar

1.5 saat çok değil ben bile daha rahat gidip geliyorum ailem bişey demiyor. Sevdiğim insanlar için hep çabalarım ben görev edinirim kendime ama karşılığını görmeyince üzülüyorum

Basindan beri ayri şehirlerde miydiniz ?

hayır ilk zamanlar aynı şehirdeydik sonra o askere gitti bende okul yüzünden başka şehire gelmek zorunda kaldım ve onuda işi olmadığı sürece yanımda görmek istiyorum askerdeyken 3 haftada bir yanına giderdim 9 saat yol çekerdim ayrı şehirler dediğimde aramızda 1.5 saat var çokta uzak değiliz aslında sürekli kavga etmek istemiyorum ama gücüme gidiyo yaptığı

Siz 9 saati çekerken sorun olmuyo o 1.5 saati çekerken sorun oluyo :20: gezmeye gidiyorum der yine cikar insan bence bahane buluyo:5:

1.5 saat çok değil ben bile daha rahat gidip geliyorum ailem bişey demiyor. Sevdiğim insanlar için hep çabalarım ben görev edinirim kendime ama karşılığını görmeyince üzülüyorum

bazen kim olursa olsun o kadar büyük taşın altına el sokmamak gerekiyor
çıtlatsaydın veya senin o 9saatleri tepip gittiğini hatırlatsaydın
yaptığı hoş bişi değil amacı nedir yani
1.5 saatlik yolu kendi arabası varsa onunla gelse en kötü 45dk 1saate gelir
ayrıca sevgiliye giden yol insana mutluluk verir
ama onun ailesinin burnu herşeyin içinde o da etkileniyor doğal olarak
bence açık açık tartışmadan konuş ya da yüz yüzeyken daha iyi olur tartışma olmaz en azından
telde insan kendini çok anlatamıyor

Ne kadar sıklıkta geliyor yaniniza?

bazen kim olursa olsun o kadar büyük taşın altına el sokmamak gerekiyor
çıtlatsaydın veya senin o 9saatleri tepip gittiğini hatırlatsaydın
yaptığı hoş bişi değil amacı nedir yani
1.5 saatlik yolu kendi arabası varsa onunla gelse en kötü 45dk 1saate gelir
ayrıca sevgiliye giden yol insana mutluluk verir
ama onun ailesinin burnu herşeyin içinde o da etkileniyor doğal olarak
bence açık açık tartışmadan konuş ya da yüz yüzeyken daha iyi olur tartışma olmaz en azından
telde insan kendini çok anlatamıyor

çok konuşuyorum konuştuğumuzda senin yanına gelmek istemiyomuşum gibi davranma bende çok istiyorum gelmek ama bazen şartlar el vermiyo bende artık sustum hiç bişey söylemiyorum bakalım ben konuşmadığımda nasıl davranıcak çünkü konuştukça kavga ediyoruz ve yıpranıyorum

Ne kadar sıklıkta geliyor yaniniza?

2 haftada bir geliyo bazen haftada 1 ama hep ben ne zaman geliceksin gelmicek misin dedikçe oluyo bunlar bi kere bile ben ne zaman geliceksin demeden gelmedi haziranda askerden geldi ben eylülden beri burdayım ve hep aynı şeyler oluyo

Siz 9 saati çekerken sorun olmuyo o 1.5 saati çekerken sorun oluyo :20: gezmeye gidiyorum der yine cikar insan bence bahane buluyo:5:

hatırlattığımdada kavga ediyoruz yaptığın şeyleri yüzüme vuruyosun diyo elim kolum bağlı :( yanıma geldiğinde de o kadar çok mutlu oluyoki gözlerinden görebiliyorum o yüzden bu durumu ailesine bağlıyorum :(

Yo yasinizi ondan değil ailesinin sorun cikarmasindan dolayi sordum küçük çocuk değil ki karisiyolar sonuçta sevdiğinin yanina geliyor biraz sessizliginizi Koruyun çok sorun cikarip uzulmemeye özen gosterin sonrasinda hayatim ben seni özlüyorum sürekli yanimda istiyorum derseniz bence o da daha sakinlikle karsilayip ailesini karistirmadan gelir yinede sizin fikriniz tabiki

Bu arada ayri şehir ama mesafe kisa çokta sorun değildir ki aranizda çok uzun mesafe olsa alismaniz gerekebilirdi diye dusunuyorum

Yo yasinizi ondan değil ailesinin sorun cikarmasindan dolayi sordum küçük çocuk değil ki karisiyolar sonuçta sevdiğinin yanina geliyor biraz sessizliginizi Koruyun çok sorun cikarip uzulmemeye özen gosterin sonrasinda hayatim ben seni özlüyorum sürekli yanimda istiyorum derseniz bence o da daha sakinlikle karsilayip ailesini karistirmadan gelir yinede sizin fikriniz tabiki

işte bende hep onu söylüyorum yaşı küçük olsa sesimi çıkartmıcam :( söylüyorum ama bende seni çok özlüyorum ama şartlar el vermiyo anlayışla karşıla diyo bende artık dediğiniz gibi sakin davranıcam ağzımı açmıcam geldiğinde görürüm sinirlensemde içime atıcam artık daha zararlı ama yapıcak bişey yok

Sizde benim gibi yapin biz çok şükür ayni sehirdeyiz ama sorunlar bitmiyo :) ben napiyorum kizinca susuyorum temizlikle ugrasiyorum mesaj atmiyorum atmadigim için kiziyo bende atarsam kalbini kirarim diyorum bazende tutamiyorum kendimi ben birazda cazgirim ona firca atiyorum ama içim gidiyor özür diliyorum yada eğer kavgayi buyutmek istemiyosam buraya takiliyorum burada çok güzel bi ortam var öyle kafa dagitiyorum tekrar konusurum sakin animizdada neden öyle yaptigini soruyorum yada ben anlatiyorum neden öyle yaptigimi sonra barismisiz :)

Biz bayanlar sevdiklerimiz icin fedakarliklardan kacinmayiz..
ama malesef erkekler icin ayni seyleri soyleyemicem..

ama benim en cok takildigim nokra , bahanelerin arkasina siginmasi erkek adam gelmek isterse gelir.
buna kimse engel olamaz...
isteyen herseyi yapar. Imkansiz diye birsey yoktur ..

senin yerinde olsam azcik bende fedakarliktan kacinirim
Heerssy biyere kadar , birazda o adim atsin.
GEL deme.....
Sözunu bile etme , o diyene kadar ...
seni seven , görmek isteyen gelir gorur....

3 yıllık erkek arkadaşım ama senelerdir tanışıyoruz onu çok seviyorum ve hiç bi fedakarlıktan kaçınmıyorum bütün imkanlarımı zorluyorum açıkçası ama o uğraşmıyo aslında karakteri böyle ama ben çok üzülüyorum. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve hep yanıma ben 10 kere söyledikten sonra geliyo her seferinde kavga ediyoruz neymiş ailesi laf ediyomuş sürekli gelip gidiyo diye çok sinirlerim bozuluyo kimseye anlatamıyorum çünkü herkes çok farklı tavırlar takınıyo inşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana

Canım merhaba, öncelikle kendimi çok benzettim sana. Biz de 1.5 saatlik mesafede oturuyoruz ama sen 2 haftada bir geliyor diyorsun bence bu yeterli bir süre. Biz sevgilimle 4 veya 5 haftada bir buluşuyoruz okadar yakın mesafe olmasına rağmen ama ben
okadar dert etmiyorum iş güç, maddiyat derken aynı şehirde yaşamayan sevgililer için ayda bir buluşmak gayet normal ki siz 2 hafta gibi bir süre sonnra buluşuyorsunuz.

Öncelikle kafana çok takıp dert etmemeye çalış zamanla sen de 2 haftada bir görmeye alışacaksın zaten
Sürekli gel gel diye de baskı yapmamanı öneririm sevgilinde elinden geleni yapıyordur zaten baskı yaparsan kendi de sıkılır gelmek istemez belki :(

Evlenene kadar beklemekten başka çaremiz yok sanırım
Allah yardımcımız olsun :)

Back
X