• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilin var derdin var

Sizde benim gibi yapin biz çok şükür ayni sehirdeyiz ama sorunlar bitmiyo :) ben napiyorum kizinca susuyorum temizlikle ugrasiyorum mesaj atmiyorum atmadigim için kiziyo bende atarsam kalbini kirarim diyorum bazende tutamiyorum kendimi ben birazda cazgirim ona firca atiyorum ama içim gidiyor özür diliyorum yada eğer kavgayi buyutmek istemiyosam buraya takiliyorum burada çok güzel bi ortam var öyle kafa dagitiyorum tekrar konusurum sakin animizdada neden öyle yaptigini soruyorum yada ben anlatiyorum neden öyle yaptigimi sonra barismisiz :)

bende sözümü sakınmıyorum sonra pişman oluyorum buraya yeni üye oldum dediğiniz gibi bi uğraş bulup kendimi tutmalıyım haklısınız :)

Biz bayanlar sevdiklerimiz icin fedakarliklardan kacinmayiz..
ama malesef erkekler icin ayni seyleri soyleyemicem..

ama benim en cok takildigim nokra , bahanelerin arkasina siginmasi erkek adam gelmek isterse gelir.
buna kimse engel olamaz...
isteyen herseyi yapar. Imkansiz diye birsey yoktur ..

senin yerinde olsam azcik bende fedakarliktan kacinirim
Heerssy biyere kadar , birazda o adim atsin.
GEL deme.....
Sözunu bile etme , o diyene kadar ...
seni seven , görmek isteyen gelir gorur....

evet artık sözünü etmicem ondan beklicem ve izlemeye başlıcam bakalım neler olucak

Canım merhaba, öncelikle kendimi çok benzettim sana. Biz de 1.5 saatlik mesafede oturuyoruz ama sen 2 haftada bir geliyor diyorsun bence bu yeterli bir süre. Biz sevgilimle 4 veya 5 haftada bir buluşuyoruz okadar yakın mesafe olmasına rağmen ama ben
okadar dert etmiyorum iş güç, maddiyat derken aynı şehirde yaşamayan sevgililer için ayda bir buluşmak gayet normal ki siz 2 hafta gibi bir süre sonnra buluşuyorsunuz.

Öncelikle kafana çok takıp dert etmemeye çalış zamanla sen de 2 haftada bir görmeye alışacaksın zaten
Sürekli gel gel diye de baskı yapmamanı öneririm sevgilinde elinden geleni yapıyordur zaten baskı yaparsan kendi de sıkılır gelmek istemez belki :(

Evlenene kadar beklemekten başka çaremiz yok sanırım
Allah yardımcımız olsun :)

son söylediğiniz o kadar çok doğruki ben de aynı sizin gibi düşünüyorum sanırım evlilik bizim kurtuluşumuz olucak allah bütün kavuşmayı bekleyenlerin yardımcısı olsun :))

3 yıllık erkek arkadaşım ama senelerdir tanışıyoruz onu çok seviyorum ve hiç bi fedakarlıktan kaçınmıyorum bütün imkanlarımı zorluyorum açıkçası ama o uğraşmıyo aslında karakteri böyle ama ben çok üzülüyorum. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve hep yanıma ben 10 kere söyledikten sonra geliyo her seferinde kavga ediyoruz neymiş ailesi laf ediyomuş sürekli gelip gidiyo diye çok sinirlerim bozuluyo kimseye anlatamıyorum çünkü herkes çok farklı tavırlar takınıyo inşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana

ya bu modelin bir benzeri de bende var,
zamanla moralini bozmaya degmeyecek bir sey oldugunu anlıyorsun.

ben resti cekmistim sonra azıcık duzeldi, simdilerde evlilige ikna olayım diye bi amuda kalkmadıgı kalıyor.
tabi diger huyları da aynı mıdır bilemem. :44:

demem o ki sen kendini uzdugunle kalıyorsun, bırak o uzulsun biraz :27:
"amaan umursamıyorum bana ne" :ssz: moduna girince gor bak nasıl degisiyor :1:

Son düzenleme:
ya bu modelin bir benzeri de bende var,
zamanla moralini bozmaya degmeyecek bir sey oldugunu anlıyorsun.

ben resti cekmistim sonra azıcık duzeldi, simdilerde evlilige ikna olayım diye bi amuda kalkmadıgı kalıyor.
tabi diger huyları da aynı mıdır bilemem. :44:

demem o ki sen kendini uzdugunle kalıyorsun, bırak o uzulsun biraz :27:
"amaan umursamıyorum bana ne" :ssz: moduna girince gor bak nasıl degisiyor :1:

gerçekten umursamamak lazım onlar o dilden anlıyo inşallah bende yapabilirim

Haftada ya da iki haftada bir olması gayeet normal bence. Belki de maddi sorunları var? Hem çalışmıyor mu iş güç falan derken belki gelemiyordur. Bence siz çok abartmışsınız..

Canımm benim ya senin yaşadıklarını bende yaşadım. Bak ne kadar seversen sev fazla fedakarlık yapma sen yıpranıyorsun. Ben 5 yıllık ilişkime ara verdim şuanda sırf artık yorulduğum için, 26 yaş bence helede askerden gelmişse olgun davranması gerek. Aile işin içine şimdiden girerse zor. İyi düşün taşın derim. Çünkü insan yoruldukça, sevgide bırakmıyorlar insanın içinde :(

5 AY! Benim gördüğüm süre bu! Ama yine de kıymetimi bilen yok. Nefret olsun. Kendimi duvardan duvara çarpasım var! Kıymetini bilmek lazım bazı şeylerin. :43::84:

hepiniz çok güzel cevaplar verdiniz ilginize çok teşekkür ederim bundan sonra ben kendimi frenlicem ve üstüne düşmicem bakalım o zaman neler olucak çünkü kendinden ne kadar verirsen o kadar yıpranırsın hepinizin tavsiyelerini uygılıcam :)

hayır ilk zamanlar aynı şehirdeydik sonra o askere gitti bende okul yüzünden başka şehire gelmek zorunda kaldım ve onuda işi olmadığı sürece yanımda görmek istiyorum askerdeyken 3 haftada bir yanına giderdim 9 saat yol çekerdim ayrı şehirler dediğimde aramızda 1.5 saat var çokta uzak değiliz aslında sürekli kavga etmek istemiyorum ama gücüme gidiyo yaptığı

Kadinlar her zaman daha gozu karadir...
Planlamadan, mantik aramadan, sonunu dusunmeden icinden ne geliyorsa yapar...
Erkek ise bakar, himmm mantikli mi bu?, kar-zarar hesabi yapar, oyle kalkisir...
Alis bunlara...
Ailesi ile butcesi ortaksa surekli gelip gitmek belki bellerini bukuyordur, bilemem...
Fakat ayriysa ve hala aile karisiyorsa, yanlis adres verin oraya gitsin...:32:
Alin karsiniza, oturun, konusun, sakin sakin anlatin, ve aileden izin almayi da biraksin artik bir zahmet...

bazen kim olursa olsun o kadar büyük taşın altına el sokmamak gerekiyor
çıtlatsaydın veya senin o 9saatleri tepip gittiğini hatırlatsaydın
yaptığı hoş bişi değil amacı nedir yani
1.5 saatlik yolu kendi arabası varsa onunla gelse en kötü 45dk 1saate gelir
ayrıca sevgiliye giden yol insana mutluluk verir
ama onun ailesinin burnu herşeyin içinde o da etkileniyor doğal olarak
bence açık açık tartışmadan konuş ya da yüz yüzeyken daha iyi olur tartışma olmaz en azından
telde insan kendini çok anlatamıyor

konu sahibi bunu çıtlatsa sevgilisi kesin sen yaptıklarını başıma mı kakıyosun cümlesini duyar, iyice morali bozulur. bu ailesinden kopamayan erkekleri ben anlamadım anlayamıyorum. ailen ilişkiyi bu kadar etkiliyorsa neyine güvenip biriyle sevgili oluyorsun diye sormak istiyorum ben bu tip vatandaşlara...

hayır ilk zamanlar aynı şehirdeydik sonra o askere gitti bende okul yüzünden başka şehire gelmek zorunda kaldım ve onuda işi olmadığı sürece yanımda görmek istiyorum askerdeyken 3 haftada bir yanına giderdim 9 saat yol çekerdim ayrı şehirler dediğimde aramızda 1.5 saat var çokta uzak değiliz aslında sürekli kavga etmek istemiyorum ama gücüme gidiyo yaptığı

Siz evli diyilmisiniz .

Back
X