sevgilinin ailesi.

Eski sevgilin kapına dayandiginda 2 saat sonra gelmiş.
Bu işi ben orda bitirirdim net.....
ya o sırada o kadar korku içindeydim ki, sonunda geldi diye çok sevindim, çok rahatladım; o sırada bu konu aklıma bile gelmemişti. :/ zira eski sevgilimle de ayrılık sebebimiz içtiği zaman beni bir şeylere zorlamış olmasıydı, açıkçası tecavüz gibi bir olaydan korkmuştum o sırada. sanırım o yüzden gerekli tepkiyi veremedim. şimdi de bu konuyu açsam saçma olur sanırım. :(
Eski erkek arkadasimi hatırlattı:)
Haftasonu bulusurduk koştura koştura bişeyler yaparken birden durup -gözler sabit bu arada- "ben eve döneyim annem çok yalnız kaldı yemeğe yetiseyim" demişti.. sanki robottu ve birden ayarları ile oynadı annesi diye düşünmüştüm :) sanki beynini kontrol ediyordu evde bi panel karsisinda:KK66:

Bu ayrılmamizda büyük sebepti.. ayrıldık dedigimizde annesini ah ah vah vah derken gözlerinin içi gülüyordu kadının :) oynayacakti zor tuttu kendini hissettik:)

Aileye genel bi saygı mi var yoksa bağımlı bi evlat mi bilemedim.. bağımlı yapışkan bi oğul ise kaçın derim..
o da çok acayipmiş yahu.. O.o bu bazı erkeklerin anneleriyle ne tip bir bağı oluyor, ben anlam veremiyorum. :( bitmesi sizin için iyi olmuş sanki o açıdan.
benim sevgiliminki de hangi kategoriye giriyor, şu an emin değilim. :/ sanırım biraz uzaklaşıp öyle bakmam gerekecek. :(

Bir de arkadaslarini sizin için ihmal etmiş , ailesi için de sizi.. 2.sıra gibi duruyorsunuz ve evlenince bu yüzde yuz kavga gürültü demek..
durumun özeti bu sanırım.. :)

ya o sırada o kadar korku içindeydim ki, sonunda geldi diye çok sevindim, çok rahatladım; o sırada bu konu aklıma bile gelmemişti. :/ zira eski sevgilimle de ayrılık sebebimiz içtiği zaman beni bir şeylere zorlamış olmasıydı, açıkçası tecavüz gibi bir olaydan korkmuştum o sırada. sanırım o yüzden gerekli tepkiyi veremedim. şimdi de bu konuyu açsam saçma olur sanırım. :KK43:

o da çok acayipmiş yahu.. o_O bu bazı erkeklerin anneleriyle ne tip bir bağı oluyor, ben anlam veremiyorum. :KK43: bitmesi sizin için iyi olmuş sanki o açıdan.
benim sevgiliminki de hangi kategoriye giriyor, şu an emin değilim. :/ sanırım biraz uzaklaşıp öyle bakmam gerekecek. :KK43:

durumun özeti bu sanırım.. :)

Erkek kardeşi vardı hayatını yaşayan..
Ama o annesine aşırı yakındı..
Korkunç bir sorumluluk duygusu vardı..
Çok üzülüyordu bi de bu duruma..
Dedim ben aranıza girip saadetinizi bozmayayim resmen koşarak gittim..
çok asiktim.. ama bile bile lades diyemedim..

Bak söylüyorum birebir aynı şeyi yaşadım sevmiyor uğraşma berki sonuda benimki gibi biter o ayrılamadığı sürekli vakit ayırdığı kız arkadaşıyla birlikte olur ayrılınca sana gelince eve gitmem gerekiyor der onlara gelince sanki kaç kere görüşüyoruz ki :KK42:

Erkek kardeşi vardı hayatını yaşayan..
Ama o annesine aşırı yakındı..
Korkunç bir sorumluluk duygusu vardı..
Çok üzülüyordu bi de bu duruma..
Dedim ben aranıza girip saadetinizi bozmayayim resmen koşarak gittim..
çok asiktim.. ama bile bile lades diyemedim..
sanırım aynı durum söz konusu.. :/ ama ben nasıl gideceğim onu bilemiyorum. :(
Bak söylüyorum birebir aynı şeyi yaşadım sevmiyor uğraşma berki sonuda benimki gibi biter o ayrılamadığı sürekli vakit ayırdığı kız arkadaşıyla birlikte olur ayrılınca sana gelince eve gitmem gerekiyor der onlara gelince sanki kaç kere görüşüyoruz ki :KK42:
çok sinir bozucu yahu :(
tamam bu yorumlarla gaza geldim, kendimi geri çekiyorum artık :') isterse o gelir, n'apayım. gittiği yere kadar :/

o da çok acayipmiş yahu.. o_O bu bazı erkeklerin anneleriyle ne tip bir bağı oluyor, ben anlam veremiyorum. :KK43: bitmesi sizin için iyi olmuş sanki o açıdan.
benim sevgiliminki de hangi kategoriye giriyor, şu an emin değilim. :/ sanırım biraz uzaklaşıp öyle bakmam gerekecek. :KK43:

Sen hala emin değilsen , biz sana boşa yorum yapıyoruz o zaman .......
İyi devam et o halde , değer görmeden de bir ilişki yaşayabilirsin madem

Sen hala emin değilsen , biz sana boşa yorum yapıyoruz o zaman .......
İyi devam et o halde , değer görmeden de bir ilişki yaşayabilirsin madem
yok yahu, "aileye saygılı mı, yoksa aileye bağımlı mı" kısmında hangi kategoriye giriyor, ondan emin değilim :') yoksa bu konuyla ilgili bir şeyler yapacağım zaten.. sadece ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum, o kadar bağlandım ki, sinir oluyorum kendime de.

Fazla uzerine gitme derim ben. Surekli onun yaninda olmasini istersen ailesinden uzaklastiriyorsun gibi gorunur. Adi uzerinde SEVGILI. O seninle kalmak senin evine gelmek icin degil seninle disarida aktiviteler yapmak icin var
Sevgili kullanma kilavuzunda mi yaziyor bu

konularınıza baktım biraz. ilk konunuzda zaten ilişkiye isim vermek istemediğinden bahsetmişsiniz. daha sonra kötü haber alıp bir de bayıldığınızda gelmeyişinden bahsetmişsiniz. bir konuda da yaşadığınız diğer olumsuzluklar var. bence sizin gerçekten kıymet görmeye ihtiyacınız var. sevilmeye, şımartılmaya, ilgilenilmeye. kendinizi böyle değersizleştirmeyin. izin vermeyin buna. böyle bir adam sizi sevsin diye peşinde koştururken daha da bir şeyler yitirmeyin. yalnızlık daha katlanılırdır emin olun.

annenizin sağlığı da iyidir umarım.

+2467852
İnsan zor zamanında yanında olacağından emin olmadığı birine nasıl güvenir nasıl sever?
güven zaten başlıca problemim oldu her zaman :( eşşek gibi seviyorum maalesef ama, durum böyle olunca da güvenemiyorum tabii. sonra yine ben suçlu oluyorum ama, "bana güvenmiyorsun sen" diye. :(

konularınıza baktım biraz. ilk konunuzda zaten ilişkiye isim vermek istemediğinden bahsetmişsiniz. daha sonra kötü haber alıp bir de bayıldığınızda gelmeyişinden bahsetmişsiniz. bir konuda da yaşadığınız diğer olumsuzluklar var. bence sizin gerçekten kıymet görmeye ihtiyacınız var. sevilmeye, şımartılmaya, ilgilenilmeye. kendinizi böyle değersizleştirmeyin. izin vermeyin buna. böyle bir adam sizi sevsin diye peşinde koştururken daha da bir şeyler yitirmeyin. yalnızlık daha katlanılırdır emin olun.

annenizin sağlığı da iyidir umarım.
çok teşekkürler ilginiz için :)
evet, açıkçası biraz ilgiye, sevgiye aç bir insanım ben. istediğimi alamadığımda da karşı tarafı isteyerek veya istemeyerek kırma-kızdırma yoluna gidiyorum çoğu zaman, dolayısıyla hiçbir şey yoluna giremiyor hiçbir zaman. :( 9 ay benim yaşadığım en uzun ilişki olduğu için belki de, bitiremiyorum bir türlü. bir de bazen gerçekten seviyor gibime geliyor, sevmediğini düşündüğüm zamanlar daha sık olsa da.. kendi kendimi yiyorum mütemadiyen. :( ama bir çözüm bulmam lazım artık.. haftaya psikiyatri randevum da var, bakalım o ne diyecek benim bu bağımlı kişilik bozukluğuma :/

annemin durumu için de, eh işte diyeyim. :/ kemoterapiye devam. umarım bir an önce atlatacak. çok teşekkürler tekrar :))

hangisini diyorsunuz ki acaba :') bir de 2014'te açtığım konu vardı ama, o değil bu. diğer konular içinse cevabım evet, maalesef. :')

İlişkimize ad koymayalım diyen tip..

Başka garip tipler de mi var???
Chloris sen neden hep garip tiplerlesin kafamda deli sorular

İlişkimize ad koymayalım diyen tip..

Başka garip tipler de mi var???
Chloris sen neden hep garip tiplerlesin kafamda deli sorular
aynen o, bu :(
vallahi ben de bir bilsem nereden buluyorum bunları.. :( bende de bir sorun varsa demek. üstelik bu beyefendiyi başta "efendi, saygılı, düzgün" falan diye beğenmiştim ben, o şekilde hoşlanmaya başlamıştım. insan ilişkilerinde pek becerikli değilim sanırım :110:

Back
X