ya o sırada o kadar korku içindeydim ki, sonunda geldi diye çok sevindim, çok rahatladım; o sırada bu konu aklıma bile gelmemişti. :/ zira eski sevgilimle de ayrılık sebebimiz içtiği zaman beni bir şeylere zorlamış olmasıydı, açıkçası tecavüz gibi bir olaydan korkmuştum o sırada. sanırım o yüzden gerekli tepkiyi veremedim. şimdi de bu konuyu açsam saçma olur sanırım.Eski sevgilin kapına dayandiginda 2 saat sonra gelmiş.
Bu işi ben orda bitirirdim net.....

o da çok acayipmiş yahu..Eski erkek arkadasimi hatırlattı:)
Haftasonu bulusurduk koştura koştura bişeyler yaparken birden durup -gözler sabit bu arada- "ben eve döneyim annem çok yalnız kaldı yemeğe yetiseyim" demişti.. sanki robottu ve birden ayarları ile oynadı annesi diye düşünmüştüm :) sanki beynini kontrol ediyordu evde bi panel karsisinda
Bu ayrılmamizda büyük sebepti.. ayrıldık dedigimizde annesini ah ah vah vah derken gözlerinin içi gülüyordu kadının :) oynayacakti zor tuttu kendini hissettik:)
Aileye genel bi saygı mi var yoksa bağımlı bi evlat mi bilemedim.. bağımlı yapışkan bi oğul ise kaçın derim..

benim sevgiliminki de hangi kategoriye giriyor, şu an emin değilim. :/ sanırım biraz uzaklaşıp öyle bakmam gerekecek.

durumun özeti bu sanırım.. :)Bir de arkadaslarini sizin için ihmal etmiş , ailesi için de sizi.. 2.sıra gibi duruyorsunuz ve evlenince bu yüzde yuz kavga gürültü demek..