- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
neden siz gidiyorsunuz?merhaba arkadaşlar ben geçenlerde de buraya konu açmıştım sevgilimin ailesiyle ailem tanışacak biz gidebiliriz diye bu konu kesinleşti ve biz gideceğiz ilk tanışmaya :26: yani onlar istemeye söze ve nişana gelecekler sadece :26: sorun şu şimdi erkek tarafı tanışmaya gidince çiçek çikolata falan götürür peki kız tarafı tanışmaya giderken ne götürür? ne götürebiliriz sizce? hiç bir şey bilmiyorum :26: tavsiye verebilecek olan var mı :26:
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde de buraya konu açmıştım sevgilimin ailesiyle ailem tanışacak biz gidebiliriz diye bu konu kesinleşti ve biz gideceğiz ilk tanışmaya :26: yani onlar istemeye söze ve nişana gelecekler sadece :26: sorun şu şimdi erkek tarafı tanışmaya gidince çiçek çikolata falan götürür peki kız tarafı tanışmaya giderken ne götürür? ne götürebiliriz sizce? hiç bir şey bilmiyorum :26: tavsiye verebilecek olan var mı :26:
diğer konumda da açıklamıştım babası engelli ve çalışıyor annesi de çalışıyor babam madem bizi davet ediyorlar boşu boşuna yormayalım biz gidelim tanışmaya dedi evlilik vs konuşulmayacak sadece aileler birbirlerini tanıyacaklar o yüzden fazla üstelemedim ben :26:
aslında erkek tarafı ilk kız tarafına gelir diye biliyorum bizde ve çevremdekilerde böyle oldu ilk onlar geldi snra biz gittik.
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde de buraya konu açmıştım sevgilimin ailesiyle ailem tanışacak biz gidebiliriz diye bu konu kesinleşti ve biz gideceğiz ilk tanışmaya :26: yani onlar istemeye söze ve nişana gelecekler sadece :26: sorun şu şimdi erkek tarafı tanışmaya gidince çiçek çikolata falan götürür peki kız tarafı tanışmaya giderken ne götürür? ne götürebiliriz sizce? hiç bir şey bilmiyorum :26: tavsiye verebilecek olan var mı :26:
Bence önce şu gelir sonra bu gider olayları çok gereksiz. Ayrıca babanız çok düşünceliymiş takdir ettim, ne güzel yormamak adına böyle bir teklifte bulunması. Herkes de çok garipsemiş nedense, adamcağız engelliymiş ne olacak yani yormamak adına kız tarafı gidiyorsa...Önemli olan sizin için problem olmaması sonuçta. Sorunuza gelince bence bir kutu tatlı ve belki bi su böreği falan olabilir. Çikolata çiçek absürd olur...
Canım tatlı ya da pasta yeterlidir.
Ama ilk sizin gidiyor olmanız tuhaf. Babası engelli falan demişsin ama benim babam mesela yine de kabul etmezdi :26:
evet pasta yeterli olabilir veya kestane şekeri bursa da oturuyorum da ben :18: bende ilk çekine çekine söyledim böyle böyle diye kabul etmicek diye çok korktum ama adamcağız engelliymiş onu yolda yormayalım biz gidiveririz dedi
dimi teşekkür ederim böyle düşündüğün içinbabam bütün kız babaları gibi çok düşüncelidir ve düşkündür sorun etmedi sonuçta istemeye gitmiyoruz değil mi? tanışma olacak sadece ki karşı tarafta utandığını ve mahçup olduklarını belirtmiş biz de fazla üstlerine gitmek istemiyoruz :18:
Ne güzel canım. Evet kestane şekeri de olabilir. Hatta çikolata kaplı olanlar varya çok şık olur.
Aynen...Benim de annem babam böyle konuları hiç dert etmeyen insanlardır neyse ki. Şanslıyız bence, çünkü bu tip gereksiz konulardan birbirinin başının etini yiyip ilişkisini yıpratan o kadar insan var ki bu süreçte. Siz hiç takılmayın bunlara. Seviyorsunuz seviliyorsunuz aileler de şikayetçi değil. Dediğim gibi tatlı uygun bence. Bi de börek alınır. Yeni eve falan giderken de bu tarz şeyler götürülüyor ya hani, bence uygundur:) Sonuçta normal bir ev oturması isteme falan değil
evet onlardan da alabiliriz değişik bir şey olacak benim içinde heyecan var o yüzden biraz canım :26:
Yapilan bazi yorumlara itafen;sadece tanisma amacli ilk kiz tarafinin gitmesinde ne var..cok guzel dusunulmus.keske tum aileler bunu yapsa.anne baba kizini verecekleri evi gorecekler.ailenin ev duzenini damat adayini ailesni gorup karar verecek..bu kadar gelenekci olmanin kime ne faydasi var ki...
Hayirli olsun..bi pasta veya tatli kafi bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?