Sevgilinin ailesiyle yemek :)

arkadaşlar hava şartları sebebiyle erteledik yemeği. bugün feci bir kar bastırdı istanbula ve benim oturduğum yer de kar yağdığı zaman araba ulaşımının olmadığı yüksek bir yer. o yüzden sıkıntı olmasın dye erteledik. heyecan da kat be kat arttı . üff ne güzl bu akşam bitecekti bu iş :D

atlatsaymısın iyiymiş:) bence hazır bir tatlı al yanınada çiçek iyi gider benim aklıma gelmemişti ozaman bende güzel bir mumluk götürmüştüm çok hoşlarına gitmişti gidince detayları paylaş bizimle:)

hediye olayını çok abartmiim diyorm. sonuçta biz sözlü nişanlı vs değiliz. tatlı yeter diye düşünüyorum aslında ama bilemiyorm daha karar vermedm tam.

cok heyecanlı :o) ınsan dusununce elını ayagını nereye koyacagını bılemıyor.. cok rahat edemeyeceksen sankı evındeymıssın gıbı dusun..ve bızımle paylas lutfen deneyımını..Tatlı veya cıkolata olabuılır bence hedıye ıcın..

evvet arkadaşlarr şu anda saat gece 12 yi geçiyor ve ben sabredemedim nete girdim size bildirmek için =))

bu akşam yemekteydim.

herşey beklediğimden çok çok iyi geçti =) ailesi çok sıcakkanlı insanlardı. özellikle annesi bana karşı çok yakın ve içtendi =) on numara çok leziz bi sofra hazırlanmıştı. ben de işten biraz geç çıkmıştım ve hiçbirşey yememiştim çok açtım, saldırmamak ve kibarca yemek için büyük çaba harcadım :D:D

tatlı olarak güllüoğlundan bi kilo cevizli baklava götürdüm acaip makbule geçti :D babasuı feci bir tatlı düşkünü hepsini bitirdi nerdeyse :D

yalnız hamaratlığımı çok fazla sergileyemedim :D:D sofraya yardım etmeyi teklif ettiğimde hiç gerek yok cnm bilmemne dediler ısrarla. ben de lütfen vs dedim ama zaten büyük abisinin eşi de vardı yani büyük gelin. o dolaştı. ben de oturdum mecburen. tam misafir oldum yani :D eğer annesi yalnız dolanıyo olsaydı tek bırakmazdım her ne kdr hayır gerek yok dese de yardımcı olurdum ama gelini de olunca ısrarla da otur diyince onlar ben de oturdum valla :D inş beşlik simit gibi yayıldı dememişlerdir :D:D

sözün özü, çok güzel muhabbet ettik ve sevildiğimi hissettim kızlar :)) yarın erkek arkadaşıma detaylıca sorucam bakalm ne demişler benden sonra ne konuşmuşlar hakkımda :D

evvet arkadaşlarr şu anda saat gece 12 yi geçiyor ve ben sabredemedim nete girdim size bildirmek için =))

bu akşam yemekteydim.

herşey beklediğimden çok çok iyi geçti =) ailesi çok sıcakkanlı insanlardı. özellikle annesi bana karşı çok yakın ve içtendi =) on numara çok leziz bi sofra hazırlanmıştı. ben de işten biraz geç çıkmıştım ve hiçbirşey yememiştim çok açtım, saldırmamak ve kibarca yemek için büyük çaba harcadım :D:D

tatlı olarak güllüoğlundan bi kilo cevizli baklava götürdüm acaip makbule geçti :D babasuı feci bir tatlı düşkünü hepsini bitirdi nerdeyse :D

yalnız hamaratlığımı çok fazla sergileyemedim :D:D sofraya yardım etmeyi teklif ettiğimde hiç gerek yok cnm bilmemne dediler ısrarla. ben de lütfen vs dedim ama zaten büyük abisinin eşi de vardı yani büyük gelin. o dolaştı. ben de oturdum mecburen. tam misafir oldum yani :D eğer annesi yalnız dolanıyo olsaydı tek bırakmazdım her ne kdr hayır gerek yok dese de yardımcı olurdum ama gelini de olunca ısrarla da otur diyince onlar ben de oturdum valla :D inş beşlik simit gibi yayıldı dememişlerdir :D:D

sözün özü, çok güzel muhabbet ettik ve sevildiğimi hissettim kızlar :)) yarın erkek arkadaşıma detaylıca sorucam bakalm ne demişler benden sonra ne konuşmuşlar hakkımda :D

neyse sorunsuz atlatmışssın ya sevindim:)

evet cnm en başta biraz gerildim ama annesinin yakınlığı beni rahatlattı. artı büyük gelin de çok canayakın bir tip =)

bu arada yemekten ertesi gün annesi beni aradı. geldiğin için çok teşekkür ederim, kalabalıkta senle fazla ilgilenemedim dedi. oysa bayağı da ilgilenmişti yani =) dedim rica ederm ne demek herşey çok güzeldi ben de çok güzel vakit geçirdim.

asıl ertesi gn benm arayıp herşey çok güzeldi vs dye tşkr etmem gerekirken o beni aradı :D ne ince kayınvalidem var diil mi kızlaarr :))

vay vay vay kayınvalideye bak....
şanslı hatun seniiiiiii....:D
valla sevindim böyle güzel geçmesine..
merak etmiştim iyi olmuş yazdığın...:D
allah bozmasın muhabbetiniz hep böyle gider inşallah....

Back
X