Sevgilinin annesiyle tanışmak

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
kızlar merhaba, önümüzdeki hafta sevgilimin annesiyle tanışıcam. Çok heyecanlandım ve çok utanıyorum Sİzce ne giymeli nasıl davranmalı, ev sahibi konumundaki kişi benim nasıl bi yere götreyim onları öönerileriniz benim için çok önemliii

böyle üsturuplu ama seni de güzel gösteren bi elbise giy :) hafif bi makyaj saçlar da doğala yakın olsun canım böyle mado gibi bi yer olabilir belki bi pasta bi kahve iyi gider ya da dondurma da olabilir tabii aç olmazlarsa

Fazla dokolte olmayan hatta sıfır dekolteli bir elbise hafif ama fresh bir makyaj hafif dalgalı saçlarr ..

Kayınvalide adayını iyice ölç tart bakalım nasıl biri çıkacak, inş çok mutlu olursun bu görüşmeden sonraa cnmm

saçlarıma bişey yapmam genelde dalgalıdır normali de öyle bırakayım o zaman. Normalde çok salaş giyinirim ama biraz daha cici kız modunda bişeyler giyeyim o zaman. buluşup geleyim burda tekrar danışıcam zaten imkanı yok benim öyle birini tanımamın çok beceriksizim o konuda

annesini en iyi tanıyan sevgilindir, onunla konuş nereye götrebılcegnı nelerden hoşlandıgını, kimi yemek yenen bır ortam sevmiyor,kimi tatlıyla gecıstırılen ortam sevmiyor, kimi sessizlik kimi kıl kımı tuy bıssuru secenek var, başkası olsa neyse de, sevgilinn annesi ise bence sevgilin sana yardımcı olsun, ki olmalıda, yok öle hadi tanışın demek özel bir mısafırınle nasıl buluşuyorsan oyle git. sana ait olmayan bir kılıfa sakın burunme , heycanınıda kaybetme mutlu ol :) kolay gelsin :)

evet evet onun da başının etini yiyorum zaten, ama dediğinde haklısın kendimi başka göstermenin manası yok. nedense çok heyecanlandım:) teşekkürler canımm :))

ben yerinde olsam fazla açık veya kısa bir kıyafet tercih etmezdim
saçlarıma düz fön çeker hafif bir makyaj yapardım
mekan olarakta bulundugun sehrin güzel yerlerini en iyi sen bilirsin.

Canım ailenin haberi var mı? Ben arada söz ve nişan gibi bir hukuk kurulmadan bu tip görüşmeleri doğru bulmuyorum. Ne demişler "Ağır ol batman gelesin" dimi...

Canım ailenin haberi var mı? Ben arada söz ve nişan gibi bir hukuk kurulmadan bu tip görüşmeleri doğru bulmuyorum. Ne demişler "Ağır ol batman gelesin" dimi...

benim ailemin haberi yok henüz işte. Annesi var biliyorsa diye geriliyorum zaten, artık aileme bahsetmem gerek sevgilim de bastırıyor ama çok çekiniyorum. Hem ilk ilişkim kafam karıştı.

Ben de bu ön görüşmeleri çok sevmiyorum sonradan aileler duyunca nasıl tepki verecekleri belli olmayabilir çünkü. Bence sen de en azından annene çıtlat biraz bir şeyler, en azından için rahat olur, dilediğin gbi hareket edersin. Kıyafet konusunda arkadaşlar doğrusunu söylemiş zaten. Ben davranışınla ilgili nacizane birkaç bir şey söylemek istiyorum: mümkün olduğunca kendin ol. Sakın seni beğensin diye yapmacık hareketlerde bulunma. Ya da seni sevsin diye her şeye tamam evet öyle deme. Aklına yatmayan, sana uymayan şeylerde kendi fikirlerini söyle mutlaka. Çünkü şimdi her şey çok güzel geliyor, çok mutlusun, gözün görmez her şeyi.. Aman ne olacak diyip istemediğin hiçbir şeyi söyleme ve yapma. Kısacası ezilme karşısında, dik dur mutlaka, kendi düşüncelerin olsun. Güzel geçer inşallah, her şey gönlünce olsun

ya çok haklısın anneme bahsetmem en azından en doğrusu olucak gibi. Sağol canım dikkat edicem dediklerine çok mantıklı şeyler olur da ilerisi gelirse pişmanlık duymak istedim dediklerimden

Başlığı "Annemin sevgilisiyle tanışmak " şeklinde okumuşum :)

Bence tarzın nasılsa öyle giyim, özünden uzaklaşma yoksa üzerinde eğreti durur.

Son düzenleme:
kesinlikle cok sade olmalısın. fazla makyaj sakın yapma bence doğal renkler kullan makyajında .Şİmdi benim ilk görüşmemi düşünüyordum da o ben de aynı senn gibi cok stresliydim ama 5 dk sonra geciyor konusmaya basladıkça alışıyorsun ben de ne düşünüyorsan söylemen taraftarıyım sakın olduğundan farklı biri gibi görünmeye çalışma heee bu arada kaç yasındasın ki?

ben zaten makyaj yapmam hiç. umarım ben de açılırım hemen. 20 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…