- Konu Sahibi bordelaise
-
kızlar merhaba, önümüzdeki hafta sevgilimin annesiyle tanışıcam. Çok heyecanlandım ve çok utanıyorumSİzce ne giymeli nasıl davranmalı, ev sahibi konumundaki kişi benim nasıl bi yere götreyim onları öönerileriniz benim için çok önemliii
Fazla dokolte olmayan hatta sıfır dekolteli bir elbise hafif ama fresh bir makyaj hafif dalgalı saçlarr ..
Kayınvalide adayını iyice ölç tart bakalım nasıl biri çıkacak, inş çok mutlu olursun bu görüşmeden sonraa cnmm
böyle üsturuplu ama seni de güzel gösteren bi elbise giy :) hafif bi makyaj saçlar da doğala yakın olsun canımböyle mado gibi bi yer olabilir belki bi pasta bi kahve iyi gider ya da dondurma da olabilir tabii aç olmazlarsa
kızlar merhaba, önümüzdeki hafta sevgilimin annesiyle tanışıcam. Çok heyecanlandım ve çok utanıyorumSİzce ne giymeli nasıl davranmalı, ev sahibi konumundaki kişi benim nasıl bi yere götreyim onları öönerileriniz benim için çok önemliii
annesini en iyi tanıyan sevgilindir, onunla konuş nereye götrebılcegnı nelerden hoşlandıgını, kimi yemek yenen bır ortam sevmiyor,kimi tatlıyla gecıstırılen ortam sevmiyor, kimi sessizlik kimi kıl kımı tuy bıssuru secenek var, başkası olsa neyse de, sevgilinn annesi ise bence sevgilin sana yardımcı olsun, ki olmalıda, yok öle hadi tanışın demeközel bir mısafırınle nasıl buluşuyorsan oyle git. sana ait olmayan bir kılıfa sakın burunme , heycanınıda kaybetme mutlu ol :) kolay gelsin :)
Canım ailenin haberi var mı? Ben arada söz ve nişan gibi bir hukuk kurulmadan bu tip görüşmeleri doğru bulmuyorum. Ne demişler "Ağır ol batman gelesin" dimi...
Ben de bu ön görüşmeleri çok sevmiyorum sonradan aileler duyunca nasıl tepki verecekleri belli olmayabilir çünkü. Bence sen de en azından annene çıtlat biraz bir şeyler, en azından için rahat olur, dilediğin gbi hareket edersin. Kıyafet konusunda arkadaşlar doğrusunu söylemiş zaten. Ben davranışınla ilgili nacizane birkaç bir şey söylemek istiyorum: mümkün olduğunca kendin ol. Sakın seni beğensin diye yapmacık hareketlerde bulunma. Ya da seni sevsin diye her şeye tamam evet öyle deme. Aklına yatmayan, sana uymayan şeylerde kendi fikirlerini söyle mutlaka. Çünkü şimdi her şey çok güzel geliyor, çok mutlusun, gözün görmez her şeyi.. Aman ne olacak diyip istemediğin hiçbir şeyi söyleme ve yapma. Kısacası ezilme karşısında, dik dur mutlaka, kendi düşüncelerin olsun. Güzel geçer inşallah, her şey gönlünce olsun
Başlığı "Annemin sevgilisiyle tanışacağım" şeklinde okumuşum :)
Bence tarzın nasılsa öyle giyim, özünden uzaklaşma yoksa üzerinde eğreti durur.
kesinlikle cok sade olmalısın. fazla makyaj sakın yapma bence doğal renkler kullan makyajında .Şİmdi benim ilk görüşmemi düşünüyordum da o ben de aynı senn gibi cok stresliydim ama 5 dk sonra geciyor konusmaya basladıkça alışıyorsun ben de ne düşünüyorsan söylemen taraftarıyım sakın olduğundan farklı biri gibi görünmeye çalışma heee bu arada kaç yasındasın ki?
ben zaten makyaj yapmam hiç. umarım ben de açılırım hemen. 20 yaşındayım
açılırısn açılırısn merak etmekesinlikle yaz buraya buluştuktan sonra merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?