Sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam kızlar
4 yıldır bi ilişkim var
Bakireyim ve erkek arkadasım da ben de bu nedenle beraber olmak istemedik
Erkek arkadaşım da bakir 28 yaşında ama artık zorlandığını söyledi ve biriyle beraber olmak istiyor
Ben de peki dedim
Bu yanlış mı oldu,onu kaybeder miyim?

Yaaa ben bi önce ki konuna baktım sevgilin evlenme yanlısı değilmiş e senin yaşta malum, sen evlenmek istiyosun o evlenmek istemiyo, peki sen neyin çabasını sarfediyosun? Anlayamadım ki bişey!!!

Evet onu bende okudum.. bu konuyla kafam fena karisti..

Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım kafanız iyi mi

Öpüşüp seviştiğiniz halde sadece zar sağlam olunca bakire mi olunuyor?

4 yıllık sevgili(!)yi başkasıyla paylaşacak kadar geniş olmak sevgiyle değil sevgisizlikle izah edilebilir.

Öpüşüp seviştiğiniz halde sadece zar sağlam olunca bakire mi olunuyor?

4 yıllık sevgili(!)yi başkasıyla paylaşacak kadar geniş olmak sevgiyle değil sevgisizlikle izah edilebilir.
Sevgi anlayışım cinsellikle izah edilemez,cinsellik bir ihtiyaçtır sevmediğin biriyle de yapılabilir,ben istemediğim için buna saygı duyuyor ve kabulleniyorsa ben de ona karışamam,biz herşeyi oturup dürüstçe konuşuyoruz,çoğunuz benden ayrılmak icin bunları yaptığını düşünüyor ama benden ayrılması için birini sevdiğini söylemesi yeterli

Çok zorlanıyorsa evlensın sızınle ama ıste bu tıp adamların tek derdı uckurları. Eğer bu adam bırıyle yatıp kalkıp sızın yanınıza geldıgınde ona kapıyı gostereceksenız pekı demenız dogru onun ne mal oldugunu evlıyken bıle sen yetemıyorsun dıyıp baskalarına gıdecegını garantılemıs oldunuz. Yok o adam ısını gorup gelınce sende sevgılıcılıge benı sevıyorculuga napım ıhtıyacı yalanına kanacaksan senınde o adama duydugun sevgıden suphe ederım. Bu ne genıslıktır aklım almıyor.
Onu kaybetmezsın adam sızın gıbı bırını nerede bulucak bır daha aldat ısını gor gel senı seven bırı var mantıgıyla sıze deger bıle vermıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…