Sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi

Valla ben 28 eşim 30 yaşındayken evlendik ve bana ben 30 seveceğim insanı bekledim bugün onu buldum onu üzecek incitecek değerlerine zarar verek hiç Bir şey yapmam beklemem gerektiği kadar beklerim demişti . Tanıştığımız da o 28 ben 26 yaşındaydım .kimsenin cinsel hayatına karışacak değilim ama eğer bu sizin için önemliyse sizi seven kişi de buna saygı duyardı . Eşim ki o zaman erkek arkadaşımdi bana böyle bişey söyleseydi ayrılırdım artık istediginle olabilirsin derdim . Çünkü bu benim sınırlarım içinde değil .

Yalnız biz buna sevgi demiyoruz, alışkanlık diyoruz.
Evlilik, cinsellik vb şeyleri sizle yaşamak istemeyen adam sizi sevmiyor gayet açık da görmek istemeyen körden daha kör olunca, her şey faydasız.

Boynuzlarınız hayırlı olsun o halde.

Sen bu adamı o anda hayal ettın mı baska bırını opuyor oksuyor dokunuyor sarılıyor ask sozlerı soyluyor sen ne sanıyorsun sadece p.nisi ile mi herseyı hallettıgını cınsellıkte duygular var canım kendını herkesle yapılır dıye kandırma sen herkesle yasayabılır mısın mıden kaldırır mı bı dusun bakalım. Allah kımseyı sasırtmasın ama sız baya sasırmıssınız ve bu kafayla daha cok boynuz yersınız hemde bıle ısteye. He olurda ılıskınız devam ederse boyut atlarsınız gruplu mu olur ne cıns olur bılemem ama sız bu adama cok buyuk odul vermıssınız

Demek ki defalarca aldatılmayı hazmeden kadınların sağlıksız düşünce yapısı böyle işliyor.

Siz evlenseniz (ki sanmıyorum. hiçbir erkek kendisini başka yatağa gönderecek kadar geniş kadınla evlenmez) bile "sen bana yetmiyorsun, başka kadınlarla da yatacağım" dediğinde o yüce(!) sevginizle elbette kocacım diyecek kadar çıldırmış gibisiniz.

diğer konunda sevgilin senınle evlenmek istemiyordu
o konuyu ne yaptın ,

hadi bacım yaaa sabah sabah beynımız yaktın vallaaa

Lütfen gerçek olmayın ya. Zira gerçekseniz bi tık ilerideki aşamanız;
Sevgilim evlenmek istiyor
Beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Peki dedim. Çünkü birbirimizi seviyoruz.
Onu kaybeder miyim.

Gerçekten acı. Cinsellik ihtiyaçtan öte sevdiğinle paylaştığın özel anlardır.
Sevgiden, sadık kalmaktan anlamayan duygusuz bir adamla birliktesiniz.
Sevdiğiniz için gözünüz kör olmuş sadece.
Dikkat edin.
Şimdi bunu yapan ileride senden sıkıldım diyip başka heyecanlara gidebilir.

Lütfen gerçek olmayın ya. Zira gerçekseniz bi tık ilerideki aşamanız;
Sevgilim evlenmek istiyor
Beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Peki dedim. Çünkü birbirimizi seviyoruz.
Onu kaybeder miyim.
Hanfendi adam kimseyle evlenmek istemiyor kimseyle düzenli bi ilişki istemiyor bu bahanesi değil neden anlamıyorsunuz bazı erkekler geç evlenmeyi tercih edebilir kadın dırdırıyla uğraşamam diyor bana göre değil diyor evlilik bağlanmak ama su bi gerçek ki yaşım aynı olsaydı benle evlenirdi sorununun yaş olduğunu düşünüyorum çünkü öyle olmasa gider kendine birini bulurdu bağlamadım onu hapsetmedim

Bağlanma sorunu zaten başlı başına bir problem. Çocukluk çağına bağlı bir sorun. Bence sevgiliniz terapi almalı. Sorunu daha derinde. İleri de bu durum evlenseniz bile farklı sorunlara sebebiyet verebilir.

Siz ona bağlısınız zaten. Adam özgür, yapışan sizsiniz.

Sizde sevgilinize bende ihtiyaçlarımı başka biriyle karşılayayım (sizin için bekaret çok önemli ya bekaretimi kaybetmeden) deyin bakalım sizin gibi olumlu karşılayacak mı ne kadar saçma bir ilişkiniz var.

Siz gerçekten iyi misiniz? Siz neden onunla olmuyorsunuz da başkasıyla olmasına eh peki diyorsunuz? Ben böyle birşey sorulduğu anda ağzıma geleni sayar ayrılırdım. Eh peki ne. Kendi değerinizi böyle düşürüyosunuz. Sizin bekaretinizi bozmadığı için değerli falan olmuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…