- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
Bence yinede iyikide oyle biriyle beraber olmamis... adam sadakatsiz konu sahibiyse traji komik yani..Siz gerçekten iyi misiniz? Siz neden onunla olmuyorsunuz da başkasıyla olmasına eh peki diyorsunuz? Ben böyle birşey sorulduğu anda ağzıma geleni sayar ayrılırdım. Eh peki ne. Kendi değerinizi böyle düşürüyosunuz. Sizin bekaretinizi bozmadığı için değerli falan olmuyosunuz
2019 yılındayız beyin savaşlarının yapıldığı 21. Yüzyıldayız. Şu bi mahluğu kaybetmemek için kendi değerlerinden vazgeçen hemcinslerimi artık görmek istemiyorumLütfen gerçek olmayın ya. Zira gerçekseniz bi tık ilerideki aşamanız;
Sevgilim evlenmek istiyor
Beni bu işe bulaştırmak istemiyor
Peki dedim. Çünkü birbirimizi seviyoruz.
Onu kaybeder miyim.
Kız,şimdi düşmüş herif. Kendi ihtiyaçları için dört dönüyo. Bugün açık ilişki yaşıcam diyen öbür gün sen de gel dicek. Kısırlaşmamış erkek kedim bile edebiyle duruyoBen ileride bu kadın evlenip hamile kaldığında düşünemiyorum... Allah korusun doktor uyaracak işte ilişki riskli diye, adam kendi şeyinin derdine düşecek... Aaaaa Pazartesi Pazartesi küfür edecem
Sektir git diyemediyse konu sahibesi demek... yapmayın abi şımartmayın bunları bu kadar ya sonra kendilerini bi şey sanıyorlarKız,şimdi düşmüş herif. Kendi ihtiyaçları için dört dönüyo. Bugün açık ilişki yaşıcam diyen öbür gün sen de gel dicek. Kısırlaşmamış erkek kedim bile edebiyle duruyo
Aynen,el verip kol kaptırmayınSektir git diyemediyse konu sahibesi demek... yapmayın abi şımartmayın bunları bu kadar ya sonra kendilerini bi şey sanıyorlar
Peçete tuttun mu acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?