- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi JessicaJones
-
%95 in hakkına girdiniz şu an . Ne demek zina için gidiyorlar ya ?
%95 in hakkına girdiniz şu an . Ne demek zina için gidiyorlar ya ?
Internette cesitli arastirmalar yapip forum/sozluk vb gibi yerlerden okuduklarimin %95i.
şu anda sevgilisiniz ve ben sevgililerin böylesine önemli mevzularda birbirlerini baskı altında tutmalarına kesinlikle karşıyım. diyeceksin ki erasmus olmasa da olur hayır olmaz. ben work&travel yapmış biri olarak işe cv'mde bu bilginin varlığı sayesinde kolaycacık alındım. erasmusu parti/zina ekseninde görmen çok acı ve çok küçük düşünceler.
iki gün sonra evlenecek olsanız ve adam senin yüzünden gitmese bir ömür boyu konuşur yani ben olsam konuşurdum.
Almanyada ne var ki hemen aldatacak?
Ben de boyle zannediyordum ama gidenlerin anilarini dinleyince pek de oyle olmadigi anlasiliyordaha gecen bi arkadasim partide cektigi videoyu gosterdi yabanci kiz gelip sap diye opuyo bunu
bir de "net" demiş. abla o kadar emin yani.. gençlerimiz abaza Avrupalı gençler de türkler gelse de sevişsek diye bekliyor zaten.
Yapacak olan her yerde yapar cok dogru bir soz. Guvenmiyorsaniz devam etmezsiniz, aldatma potansiyeline sahip oldugunu dusundugunuz biriyle neden hala berabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?