Sevgilinin Erasmus’a Gitme Problemi

Simdi tum masraflar karsilanmiyor, devllet aylik 400 euro hibe veriyor sadece
para kısmı halledilir bir şekilde ama bu fırsat kaçmaz...
zaten amaç sadece seks ise Avrupaya gitmeye ne hacet burdada çok insan var günübirlik F*** body takılacak sanki herkes bekarete önem veriyor , her daim düzenli ilişki mi istiyor sanıyorsunuz , kesinlikle hayır..!

Bence siz biraz erkek muhabbetine aşina olun, en modern adam bile ne muhabbetler döndürüyor. Kadınlar böyle düşünmese bile genç abazan Türk erkekleri aynen böyle bakıyor erasmusa.

Benim bakış açımla ilgili bir konu değil, az biraz gerçekçi bakarsanız siz de görürsünüz.
Erkek muhabbetiyle hayat şekillenmiyor.Erkek muhabbetine göre dünya dönmüyor.Erkek muhabbetiyle gelecek şekillenmiyor.Dünya erkek mevzularından ibaret değil.Erkeğin uçkuru da dışarı çıkınca şaha kalkıp,ülke içinde namus abidesi olmuyorGerçekçilik budur tatlım

Olayi carpitnaya bayildiniz gercekten
Olayı çarpıtmak mı:silah:
Erasmus u zina sebebi yapan sen,
Sevgilinin yurdışına gidince aldatma ihtimali olduğunu söyleyen sen
Canım benbim bakış açını değiştir.Erkek uçkurundan hatta sevgiliden daha mühim şeyler var hayatta.Sen sen ol,kendi kişisel isteklerin kaygıların için kimsenin ama kimsenin hayattaki tercihlerine sakın müdahale etme.Yüzbintane sevgili bulur,ama geleceğini inşa etmek her zaman bulunmaz.

ne kadar saçma düşünceleriniz var Allah aşkına ya ne demek zina partiler falan ya burada evlilik kurumu nasıl ise orada da öyle hanımefendi siz Avrupayı ne zannediyorsunuz suç yuvası mı? internette okumuşsunuz da falan nasıl bir ön yargı.

Yüzlerce öğrenci oraya eğitim için gidiyor böyle şeyler olsa aileler izin verir mi hiç akrabalarımdan arkadaşlarımdan sadece kız olarak oraya gidip eğitim alıp gelen oldu duymadım hiç herkes çok yararı olduğunu oradaki arkadaşlarından da dil konusunda çok faydalandığını söyledi tabi ki arkadaş grupları olacak ki birbirlerinden faydalansınlar ama anlattıklarınız inanılır gibi değil ki eğitim için gidecek size sorması bile abes bu durumda ben eğitim alacaksam sevgilimde saygı göstermek zorunda aklından böyle bir şey geçse terkederdim

fırsatını bulan ve karakteri buna müsait olan erkek zaten her yerde her şekilde sadakatsizlik yapar. eğer adamın içinde varsa gitmesi ya da gitmemesi birşeyi değiştirmiyor. belki yabancı bir ülkede daha özgür olacağı için aklı karışabilir bilemiyorum. bir arkadaşım benzer bir durum yaşamıştı ama toparladı onlar. şimdi evliler mesele.

gelecek yıl 1 seneliğine erasmus yapacak biri olarak söylüyorum, amacım sevişmek değil.

şu an sevgilim yok, ama bu kararı aldığım zaman vardı.
kendisi en başta malum sebeplerden ık mık edip gitmeni istemiyorum dedi, “ben bunu kendime hakaret sayarım” dediğimde susup destekçim olmuştu.

ben artık insanların erasmusa karşı olan bu tutumunun bitmesini istiyorum. zira erasmusu çok istememe rağmen ben bile bir ara şüpheye düşüp “yav gitmesem mi?” diye düşünmüştüm.

hayır bir de siz güvenmediğiniz bir insanla neden ilişki yaşıyorsunuz?
ve karşıdaki insan, kişiliğine alenen hakaret olan bu düşünce tarzını nasıl kabullenebiliyor?

Back
X