- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi JessicaJones
-
Hayir gitsem bile aklimdan gecmez. Ama takdir edersiniz ki erkek ve kadin beyinleri bambaska..
Erasmus programına katıldım. Hayatımda verdiğim en güzel karardı kişisel gelişim açısından. Gittiğimde sevgilim yoktu, karşı cinsle münasebetim olmadan geldim. Amacım yeni ülkeler tanımak gezmek iyi vakit geçirmekti. Ama sapıtanlar yok mu var, sevgilisi olduğu halde açlar gibi kadınlara erkeklere ilgi gösterenler....Merhaba hanimlar..
Sevgilimle ilgili bi konu yuzunden uye olmustum, simdi yine sorun o.
Oncelikle bilmeyenler varsa diye Erasmus’u aciklayayim. Bu bir ogrenci degisim programi. 1 donem (6 ay) herhangi bir Avrupa ulkesinde okuma firsati yakaliyorsunuz. Ama %95i okumaktan ziyade yabanci kizlar/erkekler, partiler, zina vs hevesleriyle gidiyor net.
(Edit: giden tanidigim ve internetten okudugum kisiler arasindan)
Sevgilim Almanya’da bi okulda erasmus kazandi. Doviz kurlarini bahane ederek, “param yok” diyip gitmemeyi dusunuyor ama icinde gitme istegi de var. Bana fikrimi sordugunda her zaman “sen nasil mutlu olacaksan onu yap” diyorum.
Ama isin asli, gitmesini HIC istemiyorum. Diyeceksiniz ki, “aldatmak isteyen her yerde yapar bunu” , boyle degil iste. Orada direkt aldatmaya tesvik edecek seyler var. Bunlari asla onun yuzune soylemedim tabi ki, simdi “gitme” dersem, ileride bana “senin yuzunden vazgectim vs” demesinden cekiniyorum. Gitmesine de gonlum razi degil.
Ne yapacagimi bilemiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var.
Hiç "Biz birbirimize çok güveniyoruz, benden habersiz bir şey yapmaz" deme.
Turkiyede aldatma firsati yok mu?
Ben de Almanyaya gittim, canim cikti basimi dersten kaldiramadim, gezemedim bile!
Cok onyargilisiniz.
Karsinizdaki kisinin eline 1 kere gecer bu firsat.
Kimsenin egitimine engel olmayin lutfen.
Bir insanın geleceğini etkileyecek bir fırsata destek olmak yerine köstek olmak büyük bencillik bence. Zira yarın birlikte olmaya devam edeceğinizin garantisi yok. Ama o eğitim 40 yıl sonra da ona etki edecek. Eğitimin devam ettiği genç yaşlarda, önce eğitim, sonra aşk meşk işleri gelmeli bence.
Ayrıca %95 sevişmeye gidiyor ne demek? Nereden biliyorlarmış, hepsini takip edip, istatistik mi tutmuşlar?
Ayrica 9 yil once bana 2000 euro hibe verdi avrupa birligi. O zaman yetmisti de. Burs verip yolluyorlar, cebinden para vererek gitmiyorsun.
Ya şu sevgili kız/erkek kişilerin birbirlerinin geleceğini etkilemekte kendilerine bu kadar hak görmelerini anlayamıyorum.Erasmus a giden zina parti cart curt....
Karışmayın ya.Yarın öbür gün evlenip evlenmeyeceğiniz bile belli olmayan,,(belli olsa da farketmez)kimsenin geleceğine karışmayın.Kimseyi de gelecek hayallerinize adımlarınıza karıştırmayın.
O çocuğun ana babası bu yaşa kadar elin kızının kıskançlık tirpleri uğruna geleceğini şekillendirsin diye büyütüp okutmadı.
Gidip de güzel güzel okuyanları biliyorum abartmayın,sevgilinizi brad pitt filan mı sanıyorsunuz görünce üstüne atlicaklar tee Allahım ya,bence sevgiliniz sizin gibi birisiyle evlenmeden önce şöyle bikaç yüz milyon kez düşünsün,ben bile rahatsız oldum şu tavırdan
Erasmusa belli bir zeka derecesindeki insanlar gidiyor. Onlarin aklinda zinadan daha guzel seyler oluyor. dusuncenize katilmiyorum maalesef
Zaten cok guveniyor olsam boyle bir konu acmazdim herhalde degil mi?
Hic alakasi yok degil malesef alakasi var...
Ya erasmus, okumak ilim irfan falan güzel, kulağa hoş geliyor da bizim abazan Türk erkeklerinin erasmus denince aklına "seks" geldiğini bilmiyor muyuz Allah aşkına?
Çok fazla kadın bakış açısıyla düşünüyoruz, erkek beyni hele hele Türk erkek beyni böyle çalışmıyor. Olgun erkekler böyle düşünmez ama o yaş aralığının çoğu böyle maalesef.
Aman ne tehlike.Dizinin dibinde olsa tehlşike yok mu)Aldatilma tehlikesine goz mu yumalim?
Ay bir de Erasmusu açıklamaya kalkışıp kazananları gömmeye çalışmışsınız şaka gibisiniz. Kıskanmayın bu kadar yahu çalışın siz de kazanın gidin.
Orda eğlenenleri de kazanıp gidenleri de kıskandığınızı ya da sadece polemik olsun diye böyle konuştuğunuzu düşünüyorum.
Siz öteki sorunu çözdünüz de sanki adamın Erasmus'a gidip aldatması sizin tabirinizle "zina" yapması kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?