- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi JessicaJones
erasmusa giden kaç kişiyi tanıyorsunuz da %95i geldi size ben zina için gittim dedi?
Yalnizca tanidigim kisiler degil, internette okuduklarimi da dahil etmistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erasmusa giden kaç kişiyi tanıyorsunuz da %95i geldi size ben zina için gittim dedi?
Yalnizca tanidigim kisiler degil, internette okuduklarimi da dahil etmistim.
yapacak adam her yerde yapar. yani siz erasmusa gitseniz orada partiden partiye mi koşacaksınız?
Ben de yurt dışında okudum bir dönem. Yapmak istemeyen yapmıyor. Yapmak isteyen de yapıyor.
Tabi ki gönülden gitmesini ben de istemezdim ama giderse de güveneceksin.
Benim de sevgilim vardı -şu an eşim- sadece destek oldu ve teşvikledi. Ben de gittim geldim.
Ama yapanlar var mıydı %90 ı yapıyordu, Türkiye' de sevgilisi de olsa. Ama karakter meselesi. Sen sevginize inanıyorsan eyv. İnanmıyorsan da gerçek yüzünü görmüş olursun.
Kısaca bir şey yapma, her şeye hazırlıklı ol.
Şu an gitse belki yapacak ama gitmezse bunu anlayamazsın. Sadece ertelersin, gerçeğin üstünü örtersin.
Icinde yoksa yapmaz diye dusunuyorum. Sadakat karakterle ilgilidir. Hangi ortamda bulundugunla alakasi yok. Kendinizi dusunun, sevgilinizi aldatmama nedeniniz sadik biri olmanizdan mi yoksa gerekli ortami bulamadiginizdan mi kaynaklaniyor?Yok oyle demek istemedim aldatmaya tesvik edecek seyler demek istemistim.
Icinde yoksa yapmaz diye dusunuyorum. Sadakat karakterle ilgilidir. Hangi ortamda bulundugunla alakasi yok. Kendinizi dusunun, sevgilinizi aldatmama nedeniniz sadik biri olmanizdan mi yoksa gerekli ortami bulamadiginizdan mi kaynaklaniyor?
Internette yazanlara aldirmayin, eline klavye gecen sallayabildigi kadar salliyor orada. Cogunlugun, hele ki %95 gibi bir orandaki insanin "zina" icin gittigini dusunmuyorum. Yapacak olan kisinin Avrupa'ya kadar gitmesine gerek yok, emin olun o ortami Turkiye'de de yaratabilirsiniz. Suphe uyandiracak bir hareketine de rastlamamissiniz, bos yere uzmeyin kendinizi.Tabi ki oncelikle boyle bir seyi kendime yakistiramam, ikincisi sevgilime sadik olmamdan dolayi. Onun da sadakatinden suphe etmemek isterdimaslinda suphe etmemi gerektirecek seyler de yapmiyor ama yine de emin olamiyorum.
Güzelim öncelikle universitedeyken Erasmus yapmış biri olduğumu soykeyerek baslayim ki bizzat ilk ağızdan konustugumu bil. Evet Avrupa'da Türkiye deki üniversitelere göre daha fazla potansiyel olduğu doğru. Yani orada eğlence parti içmek kendinden geçmek çok normal şeyler. Ancak emin ol kendini bilen ve oraya gerçekten ne için gittiğini bilen biri asla karakterinden taviz vermez. Ben geriye dönüp baktığımda iyi ki gitmişim diyorum hayatımın en mükemmel deneyimiydi. Bir an bile pişman olmadım. Hatta gitmem için destekleyen herkese hayat boyu mutesekkirim. Eğer erkek arkadaşın sağlam biriyse onu engelleme bence. İlişkiniz için de korkma. Zaten sağlam biri değilse o ortamlara girince kaşi gözü ayrı oynayacaksa zaten hiicc engel olma. Hepten sal gitsin. Ülkeden de hayatından da. Bu arada keşke sen de sınava girseydin imla Erasmus koordinatörü hocanızla konuşurdunuz sınavı kazandığın takdirde aynı yere yollayabilirdi sizi. Genelde her üniversiteye en az iki kontenjan ayrılır.
Ama %95i okumaktan ziyade yabanci kizlar/erkekler, partiler, zina vs hevesleriyle gidiyor net.
Ben maddi sıkıntılar dusundugum icin girmedim. Aslinda dogru, zaten yapacak potansiyeli varsa hayatimda olmamasi daha iyi..
Ya şu sevgili kız/erkek kişilerin birbirlerinin geleceğini etkilemekte kendilerine bu kadar hak görmelerini anlayamıyorum.Erasmus a giden zina parti cart curt....Merhaba hanimlar..
Sevgilimle ilgili bi konu yuzunden uye olmustum, simdi yine sorun o.
Oncelikle bilmeyenler varsa diye Erasmus’u aciklayayim. Bu bir ogrenci degisim programi. 1 donem (6 ay) herhangi bir Avrupa ulkesinde okuma firsati yakaliyorsunuz. Ama %95i okumaktan ziyade yabanci kizlar/erkekler, partiler, zina vs hevesleriyle gidiyor net.
(Edit: giden tanidigim ve internetten okudugum kisiler arasindan)
Sevgilim Almanya’da bi okulda erasmus kazandi. Doviz kurlarini bahane ederek, “param yok” diyip gitmemeyi dusunuyor ama icinde gitme istegi de var. Bana fikrimi sordugunda her zaman “sen nasil mutlu olacaksan onu yap” diyorum.
Ama isin asli, gitmesini HIC istemiyorum. Diyeceksiniz ki, “aldatmak isteyen her yerde yapar bunu” , boyle degil iste. Orada direkt aldatmaya tesvik edecek seyler var. Bunlari asla onun yuzune soylemedim tabi ki, simdi “gitme” dersem, ileride bana “senin yuzunden vazgectim vs” demesinden cekiniyorum. Gitmesine de gonlum razi degil.
Ne yapacagimi bilemiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var.