Kıvırtırsın canım alışacaksınBende saftım şimdi ben tilki eşim kuzu oldu kafandan kur önceden.Ama agzını ara en iyisi mesaj..Bu sevglini daha çok korkutur.
patlamadan yapman gerek ama farkındasın di mi?yoksa elinde patlar.bir şey varsa patla.
İşte böyle düşn.Değerli degil o yüzden rest çekmesini bileceksin..Ayrılsan da olur ama bu erkeklerin 1 ide bir 1000 ide birBen şüphelerle yaşayamam çok hassasım, sürekli takip etmek zorunda olduğum bir ilişki istemiyorum, güvenmek istiyorum. böyle bir şey yapmışsa kesin biter zaten, kimse benden değerli değil.
İşte böyle düşn.Değerli degil o yüzden rest çekmesini bileceksin..Ayrılsan da olur ama bu erkeklerin 1 ide bir 1000 ide bir
Rica ederim canım ne demek aynı şeyleri yaşayıp bugünlere geldik.Kendinden ve Allahtan başka kimseye güvenmeyeceksin zaten ana babaya bile...!!!!!!Ben kimse için onsuz yaşayamam demem zaten, giden biter, suçu varsa sorun değil ayrılmam ama suçlu değilse sevdiğim insanı da kaybetmiş olucam. tek derdim gerçeği öğrenmek, tek yolu da kızla konuşmak sanırım. nasıl bir devir bu ya kimseye güvenemeyecek miyiz
yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Bazı telefonlar açık gibi duruyor, arandığında kapalı oluyor, bazı numaralara kapatılabiliyormuş tam bilmiyorum senin yanında o numarayı engelliyor olabilir mi gerçi çıkıyor olsalar kız başka numaradanda arayabilir , bu şüpheyle evlenme çok zor güven sağlanıyor sonrasında..
Rica ederim canım ne demek aynı şeyleri yaşayıp bugünlere geldik.Kendinden ve Allahtan başka kimseye güvenmeyeceksin zaten ana babaya bile...!!!!!!
Ben olsam bende şüphelenirdimmm karşındaki bir erkek her ne olursa olsun asla güvenmemen gerektiğini bilmelisin herşey insanlar için.. Kızın 9 ay sonra bebeğim yazması mantıksız sevgilin madem o kdar ağır efendi bi insan böyle 9 ay sonra yırtık dondan fırlar gbi bebeğim yazan bir kızlada olmamıştır heralde? Neden bide direk engelliyorki sana öyle bir msj gelse üstünü örtermiydi hemen belki devamında bişeyler yazmasın diye engellemiş olablir. Gerçi eski sevgilim diyede söylemiş sana ikilemde kalınıcak bi durum bilemedimm. Eğer ortada farklı bi durum varsa konuşmuşlarsa falan yani belkide kızı arayıp akşam tembihlemiştir senin msj attırıcağını düşünüp.. Bence engellenenler kısımından kızın numarasını al sonrada akşam eve gelince sorarsın ama tembihlemiş olablirmi acaba öyle bi durum varsaa
Böyle bir şeyi hangi kız kabul eder ki? Sevgilisini tanımıyorum ama matematik öğretmeni, işi gücü yerinde bir insan, bu kadar karaktersiz olabilir mi ya bilemiyorum. ben o anda direk efendim yazacaktim, yanlışı ben yaptım.
Böyle bir şeyi hangi kız kabul eder ki? Sevgilisini tanımıyorum ama matematik öğretmeni, işi gücü yerinde bir insan, bu kadar karaktersiz olabilir mi ya bilemiyorum. ben o anda direk efendim yazacaktim, yanlışı ben yaptım.[/QUO
Bunun meslekle alakasi yok.Karakter meselesi
5aylık ilişkinin neyine güvenesin ki? İnsan babasına güvenemiyor. 20küsur senelik evli insanlarda bile ihanet çıkıyor.bana güvenmiyor musun diyecek böyle bir durumda
Evet canımm aynen öyle ama insan işte o şoku geçirdikten sonra aklı başına geliyo yatağın içine girince bi sağa bi sola dönüyosundur. Peki sen 1 hafta konuşmayalım diyince o ne tepki verdi açıklama vs. ?
5aylık ilişkinin neyine güvenesin ki? İnsan babasına güvenemiyor. 20küsur senelik evli insanlarda bile ihanet çıkıyor.
Burda neler neler okuyoruz ya bazen aklım almıyor. Kimseye güven yok malesef. 2senelik evliyim, senin durumunla karşılaşsam yine şüphe ederdim. Şüphe hakikate götürür ama fazlası da zarar. Unutmamak lazım :) Sakin kafayla konuş bir daha, güvenmen için erken olduğunu dile getir örneklendirerek, ardından de ispatlamayı isteyecek, ispat etsin sana. Böyle soru işaretiyle ilişki yürümeyecek çünkü.Ben hatayı orada yaptım bence, beni çok seviyor asla kimseye bakmaz diye düşündüm, bu düşünceden sıyrılmam lazım.
Burda neler neler okuyoruz ya bazen aklım almıyor. Kimseye güven yok malesef. 2senelik evliyim, senin durumunla karşılaşsam yine şüphe ederdim. Şüphe hakikate götürür ama fazlası da zarar. Unutmamak lazım :) Sakin kafayla konuş bir daha, güvenmen için erken olduğunu dile getir örneklendirerek, ardından de ispatlamayı isteyecek, ispat etsin sana. Böyle soru işaretiyle ilişki yürümeyecek çünkü.
Sakin ol ki arada ince ayrıntı varsa kaçırma. Derin nefesler al. Kendini üzme. Belki de doğru söylüyordur. Şans ver bakalım ispatlasın.Yarın buluşur buluşmaz ispatlamasını isteyeceğim, sinirlenip yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah. Çok teşekkür ederim, yardımlarınız için.
Merhaba arkadaşlar,
Benim 5 aylık bir ilişkim var, çok şükür şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Dün erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda o bir iş yapıyordu ve eli alçı olmuştu, o esnada abisi de önemli bir iş için mesaj atıyordu, erkek arkadaşım da bana şunu yazar mısın, o ne yazdı diye soruyordu, telefon benim elimdeydi yani. O esnada hiç beklemediğim bir şey oldu, bir kız "bebeğimmmmm" yazdı.
Erkek arkadaşımdan böyle bir şeyi asla beklemem, çok efendi, kibar, düzgün bir insandır, o yüzden inanılmaz şok oldum, yüzümün rengi değişti, noldu dedi, bir şey olmadı dedim. Sonra telefonu eline alınca mesajı gördü, gerizekalı dedi, yanımıza başka bir arkadaş geldiği için konuşamadık öyle kaldı. Sonra eski sevgilim yazmış, 9 ay sonra niye böyle bir şey yazdı hiç bilmiyorum dedi, yemin etti bir suçu olmadığına. Ona böyle bir durumu bende asla yakıştıramam normalde ama bu durum bana garip geliyor. Tamam insanın eski sevgilisi mesaj atabilir hayatında biri olmadığını bilmiyorsa ama nasılsın falan yazar, bebeğimmmm yazmaz ki. Kuruntu yapıp mutluluğumu da bozmak istemiyorum ama acaba arkamdan bir iş çevirdi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum, böyle bir durum varsa eğer salak salak bir şey olmamış gibi yaşamakta istemiyorum. Size ne yapmalıyım, böyle bir durum başına gelen var mı? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?