sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

Kıvırtırsın canım alışacaksın Bende saftım şimdi ben tilki eşim kuzu oldu kafandan kur önceden.Ama agzını ara en iyisi mesaj..Bu sevglini daha çok korkutur.

Ben şüphelerle yaşayamam çok hassasım, sürekli takip etmek zorunda olduğum bir ilişki istemiyorum, güvenmek istiyorum. böyle bir şey yapmışsa kesin biter zaten, kimse benden değerli değil.

patlamadan yapman gerek ama farkındasın di mi?yoksa elinde patlar.bir şey varsa patla.

Çok farkındayım bu sefer. Fevri bir insanım, bu huyum yüzünden haklıyken haksız duruma düşüyorum, dün konuşsak sayıp sayıp ayrılıyorum dicektim, o yüzden bir hafta görüşmeyelim dedim ama dayanamıyorum yarın görüşüp açıklığa kavuşturucam.

Ben şüphelerle yaşayamam çok hassasım, sürekli takip etmek zorunda olduğum bir ilişki istemiyorum, güvenmek istiyorum. böyle bir şey yapmışsa kesin biter zaten, kimse benden değerli değil.
İşte böyle düşn.Değerli degil o yüzden rest çekmesini bileceksin..Ayrılsan da olur ama bu erkeklerin 1 ide bir 1000 ide bir

İşte böyle düşn.Değerli degil o yüzden rest çekmesini bileceksin..Ayrılsan da olur ama bu erkeklerin 1 ide bir 1000 ide bir

Ben kimse için onsuz yaşayamam demem zaten, giden biter, suçu varsa sorun değil ayrılmam ama suçlu değilse sevdiğim insanı da kaybetmiş olucam. tek derdim gerçeği öğrenmek, tek yolu da kızla konuşmak sanırım. nasıl bir devir bu ya kimseye güvenemeyecek miyiz

yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Bazı telefonlar açık gibi duruyor, arandığında kapalı oluyor, bazı numaralara kapatılabiliyormuş tam bilmiyorum senin yanında o numarayı engelliyor olabilir mi gerçi çıkıyor olsalar kız başka numaradanda arayabilir , bu şüpheyle evlenme çok zor güven sağlanıyor sonrasında..

Rica ederim canım ne demek aynı şeyleri yaşayıp bugünlere geldik.Kendinden ve Allahtan başka kimseye güvenmeyeceksin zaten ana babaya bile...!!!!!!

Kızla sevgilimin ağzından konuşmadan emin olamayacağım. Ama onu engellese 10 saat boyunca kız beni neden engelledin demez mi? en iyisi konuşup emin olmak.

Ben olsam bende şüphelenirdimmm karşındaki bir erkek her ne olursa olsun asla güvenmemen gerektiğini bilmelisin herşey insanlar için.. Kızın 9 ay sonra bebeğim yazması mantıksız sevgilin madem o kdar ağır efendi bi insan böyle 9 ay sonra yırtık dondan fırlar gbi bebeğim yazan bir kızlada olmamıştır heralde? Neden bide direk engelliyorki sana öyle bir msj gelse üstünü örtermiydi hemen belki devamında bişeyler yazmasın diye engellemiş olablir. Gerçi eski sevgilim diyede söylemiş sana ikilemde kalınıcak bi durum bilemedimm. Eğer ortada farklı bi durum varsa konuşmuşlarsa falan yani belkide kızı arayıp akşam tembihlemiştir senin msj attırıcağını düşünüp.. Bence engellenenler kısımından kızın numarasını al sonrada akşam eve gelince sorarsın ama tembihlemiş olablirmi acaba öyle bi durum varsaa

Böyle bir şeyi hangi kız kabul eder ki? Sevgilisini tanımıyorum ama matematik öğretmeni, işi gücü yerinde bir insan, bu kadar karaktersiz olabilir mi ya bilemiyorum. ben o anda direk efendim yazacaktim, yanlışı ben yaptım.

Evet canımm aynen öyle ama insan işte o şoku geçirdikten sonra aklı başına geliyo yatağın içine girince bi sağa bi sola dönüyosundur. Peki sen 1 hafta konuşmayalım diyince o ne tepki verdi açıklama vs. ?

Ben eski sevgilisi olduğunu düşünmedim, arkadaşı falandır dedim. O eski sevgilim dedi, ben tekrar bir şok oldum. o konuşalım, aklında ne varsa sor lütfen, hiçbir soru işareti kalmasın dedi ama böyle anlarda çok fevri olabiliyorum, kalbini kırmamak için sustum. Bu ara görüşürsek çok kalbini kırıcam kötü şeyler olabilir, bir hafta görüşmeyelim sakinleşeyim dedim, o da tamam ama daha önce sakinleşirsen lütfen bir haftayı bekleme dedi. şu an beklememeye karar verdim, bekleyemeyeceğim zaten, ama gerçekten sinirliyim, yarın büyük ihtimal ayrılalım dicem dayanamayıp.

5aylık ilişkinin neyine güvenesin ki? İnsan babasına güvenemiyor. 20küsur senelik evli insanlarda bile ihanet çıkıyor.

Ben hatayı orada yaptım bence, beni çok seviyor asla kimseye bakmaz diye düşündüm, bu düşünceden sıyrılmam lazım.

Ben hatayı orada yaptım bence, beni çok seviyor asla kimseye bakmaz diye düşündüm, bu düşünceden sıyrılmam lazım.
Burda neler neler okuyoruz ya bazen aklım almıyor. Kimseye güven yok malesef. 2senelik evliyim, senin durumunla karşılaşsam yine şüphe ederdim. Şüphe hakikate götürür ama fazlası da zarar. Unutmamak lazım :) Sakin kafayla konuş bir daha, güvenmen için erken olduğunu dile getir örneklendirerek, ardından de ispatlamayı isteyecek, ispat etsin sana. Böyle soru işaretiyle ilişki yürümeyecek çünkü.

Yarın buluşur buluşmaz ispatlamasını isteyeceğim, sinirlenip yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah. Çok teşekkür ederim, yardımlarınız için.

Yarın buluşur buluşmaz ispatlamasını isteyeceğim, sinirlenip yüzüme gözüme bulaştırmam inşallah. Çok teşekkür ederim, yardımlarınız için.
Sakin ol ki arada ince ayrıntı varsa kaçırma. Derin nefesler al. Kendini üzme. Belki de doğru söylüyordur. Şans ver bakalım ispatlasın.

Hesap dokumlerini takip edin kimi aramis flaan numarayi biliyorsunuz sonucta. Ben 6 ay oncenin hesap dokumunu istemistim sonra sevgilim itiraf etti o gece eski sevgilisiyle konustugunu. Dikkat et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…