sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

Ay sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim ya, kesinlikle konuşun sevgilinizle. Yoksa bu şüpheyle zaten sürdüremezsiniz. Gelişmeleri bekliyorumm inşallah kötü şeyler olmaz

Kesinlikle sakin olmalısın belkide kızın pisliğidir bilemeyiz burda okuyup doldurma kendini gayet sakinlikle çöz bu işi sana güveniyoruz:)) yarın bizide haberdar et..

Sevgilin suçlu demiyorum ama anlayamazsın , yıllar önce face şifresini bildiğim, herkes yalan söyler o söylemez dediğim sevgilimin sürekli face,telefon falan bende olmasına rağmen ne haltlar yediğini öğrendim . Takipte kal. Dökümanı incele en net bilgiyi o verir sana.

Beş ay bu kadar güvenmek için ve evlilik kararı için (istemeye gelecek demişsin) çok kısa bir süre değil mi ya

Tam da telefon sizdeyken 9 ay sonra ilk defa kızın mesaj atması hem de bebeğim yazması çok ilginç bir tesadüf. Bu kadar güveniyosanız en mantıklı açıklama kızın psişik güçleri var. Çok mantıklı gerçekten. Ama siz hiç rahatınızı bozmayın. Baksana isteme günü bile belliymiş. Ulvi bir amaç var ortada zaten...

Kızla sevgilimin ağzından konuşmadan emin olamayacağım. Ama onu engellese 10 saat boyunca kız beni neden engelledin demez mi? en iyisi konuşup emin olmak.
Engellese bile attığı mesajları engelleyemez ki :) hem engel konduğunda bile bip deyip numara ekrana düşüyor.. yani her türlü görürsünüz

Nasıl bu kadar güvenebiliyorsun anlamadım ki?
Durup dururken aylar sonra gelen ilk mesaj "bebeğimmm" mi olur. Siz de farkındasınız durumun zaten.
9 ay sonra atılmış bir mesaj gibi gelmedi bana.
Öyleyse bile ben olsam kızı arayıp konuşurdum, gerekirse ağzının payını verirdim. Bu kadar kolay geçiştirilecek bir mevzu değil.
Bebeğim nedir ya
Ay sinirlendim gece gece

Kimse durduk yere 9 ay sonra birden " bebegiimmm" diye giris yapmaz. Bunu ancak sevgililer, her gun her gun konusanlar yapar. Bunda cok acik bi bit yenigi var.

Sevgilinle buluştuğunda kızı senin yanında arayıp bi daha rahatsız etmemesi konusunda uyarmasını iste.

Kız adamda hala is varmı diye yoklamis olabilir. Burası KK diye surekli erkeklere saldırmayın, ne manyak kızlar var herkes biliyor.
Boyle bir durumda kocam bana inanmayip telefonumdan mesaj filan atsa elaleme bosarim adamı. Sevgilinin telefonundan mesaj filan atmamalisin bence..
Soyle sevgilime kizla yanında konuşsunlar içim rahat etmez yoksa de. En mantiklisi bu.

Bu şüpheyle sağlıklı bir ilişkide yürütemezsin zaten, ne ilişkiden tat alırsın ne de sevmekten sevilmekten... %100 atlatman gerekiyor bu sendromu. Yoksa işin zor.. Sadece kendini tüketirsin...

guvenmedıgını bellı edecek bısey yapma ama takıpte kal mutlak numarayı yaz bı kenara dokuman cıkarırsan netten bellı olur yazıp yazmadıgı o gormeden yaparsın senın de ıcın rahat eder ılla kı bı kuruntu yapar ınsan kurt ıcını yer bılırım

Hesap dokumlerini takip edin kimi aramis flaan numarayi biliyorsunuz sonucta. Ben 6 ay oncenin hesap dokumunu istemistim sonra sevgilim itiraf etti o gece eski sevgilisiyle konustugunu. Dikkat et derim

öncesinde konuşmadım mı demişti, ne demişti tam olarak. siz öğrenince ne yaptınız?

Ben zaten ondan habersiz mesaj atamam, ne olursa olsun buna hakkım yok bence, eşim değil sonuçta. ona benim yanımda mesaj atmasını söyleyeceğim.

Kesinlikle sakin olmalısın belkide kızın pisliğidir bilemeyiz burda okuyup doldurma kendini gayet sakinlikle çöz bu işi sana güveniyoruz:)) yarın bizide haberdar et..

Kendi kendimi doldurma huyum var gerçekten, elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıcam, amacım gerçekleri öğrenmek zaten kavga çıkarmak değil. Akşam buluşucaz iş çıkışı inşallah, sonucu gelir gelmez yazarım.

En çokta şu '' benim sevgilim yapmaz'' güveniyorum asla beklemem diyenlerin yaşamasına coook gülüyorum.

Arkadaş gecmıs olsun aldatılıyorsun haberin olsun. hıc konusulmasa bebeğiiiim yazılmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…