- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
Ay sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim ya, kesinlikle konuşun sevgilinizle. Yoksa bu şüpheyle zaten sürdüremezsiniz. Gelişmeleri bekliyorumm inşallah kötü şeyler olmazMerhaba arkadaşlar,
Benim 5 aylık bir ilişkim var, çok şükür şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Dün erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda o bir iş yapıyordu ve eli alçı olmuştu, o esnada abisi de önemli bir iş için mesaj atıyordu, erkek arkadaşım da bana şunu yazar mısın, o ne yazdı diye soruyordu, telefon benim elimdeydi yani. O esnada hiç beklemediğim bir şey oldu, bir kız "bebeğimmmmm" yazdı.
Erkek arkadaşımdan böyle bir şeyi asla beklemem, çok efendi, kibar, düzgün bir insandır, o yüzden inanılmaz şok oldum, yüzümün rengi değişti, noldu dedi, bir şey olmadı dedim. Sonra telefonu eline alınca mesajı gördü, gerizekalı dedi, yanımıza başka bir arkadaş geldiği için konuşamadık öyle kaldı. Sonra eski sevgilim yazmış, 9 ay sonra niye böyle bir şey yazdı hiç bilmiyorum dedi, yemin etti bir suçu olmadığına. Ona böyle bir durumu bende asla yakıştıramam normalde ama bu durum bana garip geliyor. Tamam insanın eski sevgilisi mesaj atabilir hayatında biri olmadığını bilmiyorsa ama nasılsın falan yazar, bebeğimmmm yazmaz ki. Kuruntu yapıp mutluluğumu da bozmak istemiyorum ama acaba arkamdan bir iş çevirdi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum, böyle bir durum varsa eğer salak salak bir şey olmamış gibi yaşamakta istemiyorum. Size ne yapmalıyım, böyle bir durum başına gelen var mı? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
Sevgilin suçlu demiyorum ama anlayamazsın , yıllar önce face şifresini bildiğim, herkes yalan söyler o söylemez dediğim sevgilimin sürekli face,telefon falan bende olmasına rağmen ne haltlar yediğini öğrendim . Takipte kal. Dökümanı incele en net bilgiyi o verir sana.İşi gereği bir sürü whatsapp grubu var sürekli yazıyorlar, ve sürekli whatsapp ta, çevrimiçi olduğu saatleri dikkate alacaksam zaten suçlu. Biz 6 saat bir arada duruyoruz mesela, telefonu benim elimde oluyor, face ine falan bakıyorum, şifresini de biliyorum zaten, bu kızla konuşuyor olsa hiç mi denk gelmem diye düşünüyorum. Doğru söylediğini nasıl anlarım benim derdim o şu saatten sonra, gerçekten o kızla konuşmuşsa yüzümü bir daha göremez o da biliyor zaten.
Engellese bile attığı mesajları engelleyemez ki :) hem engel konduğunda bile bip deyip numara ekrana düşüyor.. yani her türlü görürsünüzKızla sevgilimin ağzından konuşmadan emin olamayacağım. Ama onu engellese 10 saat boyunca kız beni neden engelledin demez mi? en iyisi konuşup emin olmak.
Kız adamda hala is varmı diye yoklamis olabilir. Burası KK diye surekli erkeklere saldırmayın, ne manyak kızlar var herkes biliyor.
Boyle bir durumda kocam bana inanmayip telefonumdan mesaj filan atsa elaleme bosarim adamı. Sevgilinin telefonundan mesaj filan atmamalisin bence..
Soyle sevgiline kizla yanında konuşsunlar içim rahat etmez yoksa de. En mantiklisi bu.
Hesap dokumlerini takip edin kimi aramis flaan numarayi biliyorsunuz sonucta. Ben 6 ay oncenin hesap dokumunu istemistim sonra sevgilim itiraf etti o gece eski sevgilisiyle konustugunu. Dikkat et derim
Ay sanki ben yaşamışım gibi sinirlendim ya, kesinlikle konuşun sevgilinizle. Yoksa bu şüpheyle zaten sürdüremezsiniz. Gelişmeleri bekliyorumm inşallah kötü şeyler olmaz
Kız adamda hala is varmı diye yoklamis olabilir. Burası KK diye surekli erkeklere saldırmayın, ne manyak kızlar var herkes biliyor.
Boyle bir durumda kocam bana inanmayip telefonumdan mesaj filan atsa elaleme bosarim adamı. Sevgilinin telefonundan mesaj filan atmamalisin bence..
Soyle sevgilime kizla yanında konuşsunlar içim rahat etmez yoksa de. En mantiklisi bu.
Kesinlikle sakin olmalısın belkide kızın pisliğidir bilemeyiz burda okuyup doldurma kendini gayet sakinlikle çöz bu işi sana güveniyoruz:)) yarın bizide haberdar et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?