- Konu Sahibi gossipgirl_
.....................................!!!! dengesizlere ayar verecek terazi değilim!........
burada iyi niyetli ve saygıyı kaçırmadan üslubu bozmadan yorum yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmak için konu açıyorum...düşüncesi tamamen zıt bile olsa!
ama kimsenin akıl vermesini ahkam kesmesini çekemem! çekmem zorundaymışım gibi davrananlara akıl fikir diliyorum.....
buraya dünyanın en saçma en mantıksız konusunu da açsam istediğim kadar uzatır istediğimle yorumlaşırım....
kimse araya lönk diye girip sinir bozucu yorumlarını sıralayamaz....
kendinizi canı sıkkın insanları daha da sıkarak tatmin etmeyin....
gidin sevgilinize,kocanıza,çocuğunuza,kardeşinize ahkam kesin!
burda üslubunuzu korumak zorundasınız bana! ya da yorum yapmayın ya da kendi kendinize konuşun
burada iyi niyetli ve saygıyı kaçırmadan üslubu bozmadan yorum yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmak için konu açıyorum...düşüncesi tamamen zıt bile olsa!
ama kimsenin akıl vermesini ahkam kesmesini çekemem! çekmem zorundaymışım gibi davrananlara akıl fikir diliyorum.....
buraya dünyanın en saçma en mantıksız konusunu da açsam istediğim kadar uzatır istediğimle yorumlaşırım....
kimse araya lönk diye girip sinir bozucu yorumlarını sıralayamaz....
kendinizi canı sıkkın insanları daha da sıkarak tatmin etmeyin....
gidin sevgilinize,kocanıza,çocuğunuza,kardeşinize ahkam kesin!
burda üslubunuzu korumak zorundasınız bana! ya da yorum yapmayın ya da kendi kendinize konuşun

Son düzenleme: