sevgilinin evi :(

gossipgirl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
371
3
96
40
İstanbul
.....................................!!!! dengesizlere ayar verecek terazi değilim!........

burada iyi niyetli ve saygıyı kaçırmadan üslubu bozmadan yorum yapan arkadaşlarla paylaşımda bulunmak için konu açıyorum...düşüncesi tamamen zıt bile olsa!

ama kimsenin akıl vermesini ahkam kesmesini çekemem! çekmem zorundaymışım gibi davrananlara akıl fikir diliyorum.....

buraya dünyanın en saçma en mantıksız konusunu da açsam istediğim kadar uzatır istediğimle yorumlaşırım....

kimse araya lönk diye girip sinir bozucu yorumlarını sıralayamaz....

kendinizi canı sıkkın insanları daha da sıkarak tatmin etmeyin....

gidin sevgilinize,kocanıza,çocuğunuza,kardeşinize ahkam kesin!

burda üslubunuzu korumak zorundasınız bana! ya da yorum yapmayın ya da kendi kendinize konuşun ;)

Son düzenleme:
erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım tarafından terk edildim...nedeni aramızdaki iletişim kopukluğuymuş...kendisi 10 gün önce kas yırtılması nedeniyle evde yatmaya başladı....raporu daha da uzayabilir çünkü durumu ciddi....önceden de bi kaç defa evine çağırmıştı ama ben gitmemiştim....bu seferde görüşemiycez artık uğrarsın yanıma demişti ama ben gitmedim ne bu hastalığı süresince ne de öncesinde.....

evde kalmaya başladıktan sonra bana hiç bişe yokmuş gibi davranmaya çalıştı ama ben gittikçe uzaklaştığını hissediyodum....bunun nedeninin ev olması da bana dokunuyodu açıkçası....çünkü aileme ters bi durum sözlüm değil nişanlım değil:(....ama evlerimiz yakın ve o hasta.....sizce haksız mıyım?????

görüşmeye başladığımızdan beri çağırdığı ve en son hastalanmadan önce buluştuğumuzda kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarlarda evde rahat rahat oturucaz valla fln dedi....bende perişan ol biraz benim için için ne olucak dedim....bu yüzden de açıkçası hiç umursamadım hastalığında gitmeyi...aradım sordum arayınca da o umursamaz konuştu ben sorun yaptım bu sefer falan filan...en sonunda da bitti.....

önce ağzıma geleni söyledim evine gelmediğim için böyle oldu fln dedim hiç cevap vermedi....sonra sevdiğimi bile bile gidiyosun o dokundu bu kadar dedim....sizce bu bahane mi:(

sana ters gelen bişeyi bu dünyada hiç kimse için yapmycaksın. o kadar iyi etmişsin ki terkederse etsin bu kadar kolaysa zaten biterdi en sonunda aşk acısını çekmeyen mi var sen de atlatırsın elbet arama sorma umrunda değilmiş gibi davran

erkekler işte :) aklı sıra sana acı çektirecek.Evine niye gitmenizi istiyorki acaba çok merak ettim şimdi :) beraber namaz kılıp ilahilermi okuyacaktınız? Öyle birimidir sevgiliniz?
allah aşkına göreceği varsa dışarıda görsün sizi eve gitmediniz diye kötü olduysanız bırakın bence o sizi öyle bilsin...gurur duymalısınız kendinizle

Eğer sana yanlış geliyorsa yapmaman doğru olmuş cnm. Bir insana bu konuda baskı yapmak çok saçma. Bunun üstüne senden pat diye ayrılıyorsa bunda bir artniyet ararım ben..

simdi bir de erkek arkadasinizin yerine koydum kendimi.. kas yirtilmasi yuzunden evde yatiyorum ve sevgilim beni gormeye gelmiyor..

kendimi sapik muamelesi yapilmis gibi hissederdim.

yani o sekilde dusunebilir..

Seni yatağa atmakmış amacı. İyiki gitmemişsin. Bırak ne hali varsa görsün. Mantıklı biri zaten bekar erkeğin evine gitmez.

hastalığında değilde hastalanmadan önce kışın dışarlarda perişan olacağız demesi eve çağırmanın yolunu çiziyor,
sende öyle hissetmişsin zaten...

Öncelikle aranızda gerçekten güçlü bir sevgi bağ ve güven olsaydı hiç düşünmeden giderdiniz.
Bu yüzden gitmemenizde hem fikirim.
İlerde ne olcağı bilinmez pişman olacağın şeyi sakın yapma.

Ama ben sevdiğim adama giderdim hatta yanındada kalırdım bakardım ona.(Ailesiyle yaşamıyorsa giderdim)

Hatta bizde bunun tam tersi yaşandı.
Sevgilim ilk yıllar ımkanı olduğu halde gel evde görüşelim rahat edelim yada tenhada buluşalım dememiştir:)
Bende hep şey derdim neden mekanlarda sürünüyoruz ki:)
Sonuçta kendini bilen iki yetişkiniz
Hani ateş barut sokaktada ateş barut valla cafede de sinemada da yani görmüyormuyuz üst üste binenleri:37:
Ama siz kendinizi bilip sınırlarınız olduktan sonra
Yalnız kalıp doyasıya gülmenin film izlemenin tadı nerde...

erkek arkadaşım daha doğrusu eski erkek arkadaşım tarafından terk edildim...nedeni aramızdaki iletişim kopukluğuymuş...kendisi 10 gün önce kas yırtılması nedeniyle evde yatmaya başladı....raporu daha da uzayabilir çünkü durumu ciddi....önceden de bi kaç defa evine çağırmıştı ama ben gitmemiştim....bu seferde görüşemiycez artık uğrarsın yanıma demişti ama ben gitmedim ne bu hastalığı süresince ne de öncesinde.....

evde kalmaya başladıktan sonra bana hiç bişe yokmuş gibi davranmaya çalıştı ama ben gittikçe uzaklaştığını hissediyodum....bunun nedeninin ev olması da bana dokunuyodu açıkçası....çünkü aileme ters bi durum sözlüm değil nişanlım değil:(....ama evlerimiz yakın ve o hasta.....sizce haksız mıyım?????

görüşmeye başladığımızdan beri çağırdığı ve en son hastalanmadan önce buluştuğumuzda kışın perişan olucaz böyle sürekli dışarlarda evde rahat rahat oturucaz valla fln dedi....bende perişan ol biraz benim için için ne olucak dedim....bu yüzden de açıkçası hiç umursamadım hastalığında gitmeyi...aradım sordum arayınca da o umursamaz konuştu ben sorun yaptım bu sefer falan filan...en sonunda da bitti.....

önce ağzıma geleni söyledim evine gelmediğim için böyle oldu fln dedim hiç cevap vermedi....sonra sevdiğimi bile bile gidiyosun o dokundu bu kadar dedim....sizce bu bahane mi:(

ne alakası varmış kışın dışarda perişan olucaz falan filan,bütün sevgililer kış gelince ayrılsın o zaman yada hep evde buluşsunlar saçmalığa bak..sevgi olsun yeterki insanın gözü kar kışmı görür hem 24 saat sokakta kalıcak değilsiniz ya avm'ler var cafeler restorantlar var dışardada rahat rahat oturabilirsiniz,haa tabi ayrılmak isteyene bahane çok..boşver arkadaşım sen doğru olanı yapmışsın,ailesi evdeyken belki bi geçmiş olsuna gidebilirdin bu normal kabul edilebilirdi ama sevgilinin niyeti senle evde buluşmak ziyaret falan değilki.....Sana bi açıklama bile yapmamış boşver gitsin,zamane erkekleri ne kadar çirkinleşti ya,millet kızını sokaktamı buluyo allahını seversen.Sen kendi kıymetini bil arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama böle erkeklere taviz verme....daha çok şey yazardım ama neyseee

Son düzenleme:
kimi erkeğe göre ters kimene görede normal birşey sevgiliyken evine gitmek .burda önemli olan senin istediğin .sen evlne gitmedin diye terk edilmedin sanmıyorum gitseydinde aynı şey olucaktı bence .çünkü bir erkek gitmek istiyorsa gider eninde sonunda haa belki daha uzun zaman sonra olucaktı ayrılık ama yine olucaktı o yüzden dert etme .ben eşimin yanına gitmiştim sevgiliken ayrı şehirlerde oturuyorduk . hiç hakkımda kötü birşey düşünmedi şu an evliyiz .ayrı şehirde oturunca zaten görüşme şansın pek olmuyor sürekli o yüzden böle ara ara gidip kaldım .ama dediğim gibi her erkeğin yapısı farklıdır önemli olan senin düşüncen

Normal zamanlarda gitmek istememen belki güvensizliklerindendir hak veriyorum

Ama hastayken en azından bir uğramalı, biraz ilgilenmeliydin, bu benim başıma gelse üzülürdüm, hasta olucam ve kız arkadaşım ben ona bir şey yapacağım korkusuyla evime gelmeyecek, kendimi çok kötü hissederdim.

Koskoca insanlarsınız, istemedikçe bir şey yaşanmaz ama hatır ,gönül ,karşındakini düşünmek de başka bir şey. Hep kötü yandan bakmamak lazım, belki gerçekten kırılmıştır

Sadece hastalığı zamanında düşünürsek haksızsın, adam canıyla cebelleşiyor, yarım saat uğramakla bişey kaybetmessin sonuçta sevgilin.Ve mantıklı/aklı eren her insan güvendiği, inandığı birini seçer sevgili olmak için...

Ama diğer yazdıklarınla birleştirince de açıkçası sapık diye yaftalamak hiç gelmedi aklıma.:ssz:

Beni zorla istemediğim şeylere zorlayacağını(psikolojik baskı da dahil) düşündüğüm insanla zaten o an ayrılmam gerektiğini bilirim, ev konusunda kötü niyet sezsem ikinci defa dillendirmesine fırsat vermezdim :34:

Bazı insanlar bırakın kış-kıyameti yazın da mekanlarda olmayı sevmezler, bana da daral gelir cafe vs de. Sinema, alışveriş, sergi vs tamam bişeylerle uğraşıyorsun ama bi yerde kös kös oturmak ve ha bire birşeyler tüketmeye zorlanmak bana göre de değil:51:

Sadece hastalığı zamanında düşünürsek haksızsın, adam canıyla cebelleşiyor, yarım saat uğramakla bişey kaybetmessin sonuçta sevgilin.Ve mantıklı/aklı eren her insan güvendiği, inandığı birini seçer sevgili olmak için...

Ama diğer yazdıklarınla birleştirince de açıkçası sapık diye yaftalamak hiç gelmedi aklıma.:ssz:

Beni zorla istemediğim şeylere zorlayacağını(psikolojik baskı da dahil) düşündüğüm insanla zaten o an ayrılmam gerektiğini bilirim, ev konusunda kötü niyet sezsem ikinci defa dillendirmesine fırsat vermezdim :34:

Bazı insanlar bırakın kış-kıyameti yazın da mekanlarda olmayı sevmezler, bana da daral gelir cafe vs de. Sinema, alışveriş, sergi vs tamam bişeylerle uğraşıyorsun ama bi yerde kös kös oturmak ve ha bire birşeyler tüketmeye zorlanmak bana göre de değil:51:

tabiki güveniyorum sapık olduğunu ya da istemediğim şeylere zorlayacağını düşünsem zaten yanında olmazdım dediğin gibi...ama kendisi prensiplerinden asla taviz vermeyen bi insan, benimki de bu...eğer çeşitli bahanelerle daha önce de işittirmiş olmasaydı ev konusunu, hastalığında gerçekten huzursuz hissederdim kendimi....bazı insanların mekanlarda daraldığından evi sevdiğinden bahsetmişsin....bunları daralsa bile önce yeterince yaşaması gerekir benimle, sonra bu şekilde yürümezse yürümez zaten...şimdi kendini kasmayıp zorlamazsa bu kadar basit konularda ilerde hiç sallamaz beni yani ben öyle bi ilişkiden hayır beklemem.....

daha tam birbirimizi tanımadan kestirip atmak istemedim....aylar yıllar süren bi ilişki diil ki, herşeyden emin davranıyım!

ne alakası varmış kışın dışarda perişan olucaz falan filan,bütün sevgililer kış gelince ayrılsın o zaman yada hep evde buluşsunlar saçmalığa bak..sevgi olsun yeterki insanın gözü kar kışmı görür hem 24 saat sokakta kalıcak değilsiniz ya avm'ler var cafeler restorantlar var dışardada rahat rahat oturabilirsiniz,haa tabi ayrılmak isteyene bahane çok..boşver arkadaşım sen doğru olanı yapmışsın,ailesi evdeyken belki bi geçmiş olsuna gidebilirdin bu normal kabul edilebilirdi ama sevgilinin niyeti senle evde buluşmak ziyaret falan değilki.....Sana bi açıklama bile yapmamış boşver gitsin,zamane erkekleri ne kadar çirkinleşti ya,millet kızını sokaktamı buluyo allahını seversen.Sen kendi kıymetini bil arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama böle erkeklere taviz verme....daha çok şey yazardım ama neyseee

ailesiyle yaşamıyo malesef, bekar evinde kalıyo 2 arkadaşıyla....dediğim gibi daha önce muhabbeti geçmemiş ve dışarlarda perişan olucaz dememiş olsaydı, ailesinden uzakta bu halde iki adımlık yerde yanına uğramamak zor gelirdi bana da....ama nedense gitme mecburiyetinde hissetmedim kendimi aklım onda olmasına rağmen...

Ev en güzeli bence de...
Gerçekten insanlar belli bir yaştan sonra dışarıda yemekti,kahveydi,takılmaydı derken perişan oluyor. Ben erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim.
Ama senin hayatın bu. Bana ters dersen yapacak pek bir şey yok.

Normal zamanlarda gitmek istememen belki güvensizliklerindendir hak veriyorum

Ama hastayken en azından bir uğramalı, biraz ilgilenmeliydin, bu benim başıma gelse üzülürdüm, hasta olucam ve kız arkadaşım ben ona bir şey yapacağım korkusuyla evime gelmeyecek, kendimi çok kötü hissederdim.

Koskoca insanlarsınız, istemedikçe bir şey yaşanmaz ama hatır ,gönül ,karşındakini düşünmek de başka bir şey. Hep kötü yandan bakmamak lazım, belki gerçekten kırılmıştır

istemedikçe birşey yaşanmaz ama sanki aynı evdeki sevgililer hep uslu uslu film izliyo...ateşle barut yanyana durmaz kimse kendini kandırmasın şurda....ona sapık muamelesi yapmamla alakası yok....dediğim gibi ilk buluşmamızdan beri bunun yolunu yapıyo hastalığıyla alakası yok yani...eğer şimdi gidersem yolunu açıcam ve gerisi gelmek zorunda olucak.....

ama yanlış anlayanlar olmuş kötü niyetli düşündüğüm ve ona sapık muamelesi yaptığım için diil bu tavrım asla....

onun bu konularda benden daha rahat bi çevrede büyüdüğünü bunu normal karşıladığını biliyorum..o da benim ondan farklı olduğumu biliyo...lafta aşarız yaparız ederiz diyen biri daha 3 ayda dışarda perişan olmaktan bahsetmesi beni düşündüren....yani sapıklık meselesi diil, onun bana verdiği değer...ya da kafa yapılarında ki uçurum....üzerine bu hastalığın denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü emin diilim:(

Ev en güzeli bence de...
Gerçekten insanlar belli bir yaştan sonra dışarıda yemekti,kahveydi,takılmaydı derken perişan oluyor. Ben erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim.
Ama senin hayatın bu. Bana ters dersen yapacak pek bir şey yok.

peki bunları hiç mi yaşamazdın ya da ne kadarı yeterli olurdu? bu yaştasın diye tanıştığın kişiyle hiç bişe paylaşmadan üç beş buluşma sonrası evinde mi takılmaya başlardın?..

bilmiyorum belkide haklısın?...

Back
X