sevgilinin evi :(

hastaysa en fazla ararım demedim hastalığından önceki mevzulara değindim....birbirimize uygun olup olmadığımıza ben karar vericem son aşamada siz değil! yorum yapma hakkın fikrini belirtmek yani uygun değilsin 'o kadar' fln komik oluyo;) sepetlendiğim fln da yok hala 'seviyorum' dedi en ağır laflarımdan sonra bile...

'evine gitmem' değil ilişkiyi belli bi noktaya getirmeden gitmem....benim burda uzun uzun açıkladığımı yarım yamalak anlamışsın ama adam'ların ne demek istediğini bi kelimesinden hemen çözüyosun bravo ağır tecrübe konuşuyo anlaşılan:46: =)

Sakin ol kızzz:1: tecrübe mecrübe girme şimdi oralara çııık oralardan çık:45:... sana ben bi sakinleş dediydim dimi ama dinlemedin tabi :20:

Kurallarım var demişsiniz bana ters demişsiniz. Hakkınızdır bende sonuna kadar kurallarınızı korumanızı, saygı duymayana asla tavizinizin olmamasını kesinlikle desteklerim.
Artık erkekler biraz fazla geniş davranıyor... Seni seven erkeğin böyle bir tartışma, trip, ayrılık bahanesi olamaz.
Hayat senin tatlım, tercihleri ve sonuçlarıyla beraber hemde.
Şahsen ben görüşmeyi sürdümezdim:34:

sakinleşmek için konuyu kapattırmam lazım...bir daha da kk'ya konu fln açmam sanıyorum...

Karşıt fikirler elbette olacak...
Tatlım yaşadığın olay can sıkıcı destek bekliyorsun elbette anlıyorum ama kimse kimsenin istediği cevapları vermek zorunda değil.
Hepimizin aile yapısı, büyüdüğü şehir, aldığı eğitim vs çok farklı bunu unutma lütfen:34:

Karşıt fikirler elbette olacak...
Tatlım yaşadığın olay can sıkıcı destek bekliyorsun elbette anlıyorum ama kimse kimsenin istediği cevapları vermek zorunda değil.
Hepimizin aile yapısı, büyüdüğü şehir, aldığı eğitim vs çok farklı bunu unutma lütfen:34:

istediğim beklediğim bi cevap gerçekten yok...hatta beni eleştiren yorumlar daha çok ilgimi çekiyo çünkü ben kafam zaten karışık olduğu için konu açtım buraya en samimi halimle....

ama benim yazdıklarımı anlamadan eleştirenler, biriyle tartışınca kendine pay biçip araya atlayanlar...herkese ayrı ayrı aynı şeyi anlatmak....benim yazdıklarıma gelip bi hışımla laf yetiştirmeye çalışanlar....arada o hengamede haketmeyenlerede sert çıkmış olabilirim....ben buraya kimseye bu şekilde laf yetiştirmek için konu açmadım....mahalle kavgasına dönüyo bi anda ortalık bi kişi bi taş atınca..

sen şu üslupla bana istediğin yorumu yap yani küfür etsen gıkım çıkmaz şu konuşmanın arasında,farketmem bile=) ama herkes senin gibi diil...bende sinir olduğumla kalıcaksam evde kendi kendime olurum yani burda x3-5 ne gerek var.valla pişmanım ya..

istediğim beklediğim bi cevap gerçekten yok...hatta beni eleştiren yorumlar daha çok ilgimi çekiyo çünkü ben kafam zaten karışık olduğu için konu açtım buraya en samimi halimle....

ama benim yazdıklarımı anlamadan eleştirenler, biriyle tartışınca kendine pay biçip araya atlayanlar...herkese ayrı ayrı aynı şeyi anlatmak....benim yazdıklarıma gelip bi hışımla laf yetiştirmeye çalışanlar....arada o hengamede haketmeyenlerede sert çıkmış olabilirim....ben buraya kimseye bu şekilde laf yetiştirmek için konu açmadım....mahalle kavgasına dönüyo bi anda ortalık bi kişi bi taş atınca..

sen şu üslupla bana istediğin yorumu yap yani küfür etsen gıkım çıkmaz şu konuşmanın arasında,farketmem bile=) ama herkes senin gibi diil...bende sinir olduğumla kalıcaksam evde kendi kendime olurum yani burda x3-5 ne gerek var.valla pişmanım ya..

Dünyada belkide en zor şey bir insanı anlamak ya da bir insanın ne hissettiğini anlamaktır.
Karşıt fikirlere, düşüncelere sahip olmak demek insan kırmak rencide etmek demek olamaz, bana göre saygı esastır.
Kk'nın bir çok konu başlığında görülen bir problem bu, insanların kendi resimleri, isimleri soyadları yazmıyor diye rahat tavırları ve kırıcı cümleleri olabiliyor.
Siz affedin onları, belki amaçları sizi kırmak değildi belki onlarında canı bir duruma sıkkındı, belki yazdıkları düşündüklerini tam karşılayamadı:34:
Pişman olmayın konu açtığınıza, bence sevinin biraz sert olsa da farklı yaklaşımlar okumuş oldunuz.
Hoşgörülü anlayışlı saygılı olalım hepimiz.
Unutmayalım bizler burada kocaman bir aileyiz:42:

Son düzenleme:
hastaysa en fazla ararım demedim hastalığından önceki mevzulara değindim....birbirimize uygun olup olmadığımıza ben karar vericem son aşamada siz değil! yorum yapma hakkın fikrini belirtmek yani uygun değilsin 'o kadar' fln komik oluyo;) sepetlendiğim fln da yok hala 'seviyorum' dedi en ağır laflarımdan sonra bile...

'evine gitmem' değil ilişkiyi belli bi noktaya getirmeden gitmem....benim burda uzun uzun açıkladığımı yarım yamalak anlamışsın ama adam'ların ne demek istediğini bi kelimesinden hemen çözüyosun bravo ağır tecrübe konuşuyo anlaşılan:46: =)

Çocuk karar vermiş bile... Gerçekler acıdır güzelim. Etrafındaki üç beş potansiyel poh pohlayıcıdan akıl alsaydın o zaman. Public ortama konu açıyorsan gerçekler yüzüne vurulduğunda boynunu bükmeyeceksin :)) Yok öyle hem karnım doysun, hem ekmeğim tam olsun. Manzara ortada ayrıca, bu manzarayı yorumlamak için kallavi tecrübelere gerek yok, son derece basit bir konu ;)

Son düzenleme:
Çocuk karar vermiş bile... Gerçekler acıdır güzelim. Etrafındaki üç beş potansiyel poh pohlayıcıdan akıl alsaydın o zaman. Public ortama konu açıyorsan gerçekler yüzüne vurulduğunda boynunu bükmeyeceksin :)) Yok öyle hem karnım doysun, hem ekmeğim tam olsun. Manzara ortada ayrıca, bu manzarayı yorumlamak için kallavi tecrübelere gerek yok, son derece basit bir konu ;)

çocuk bile emin diil kendinden senin kadar, kestirip atmıyo hala=)...seni sevgilin sepetledi evinde yeterince ağırladıktan sonra, kendine daha uygun!! bi kız buldu anlaşılan:51: bi kuyruk acın var bu konuşma şekli ne tarz bi insan olduğunu ortaya koyuyo hadi uzaaa

Konu yine kavgaya dönüşmüş sanırım yorumları okuma gereği duymadım o yüzden.

Benim şahsi fikrim doğru olanı yapmışsın.Bir erkek bu eve çağırma konusunda ne kadar ısrarcı olursa o kadar itici olur.
Tabi ki sevgiliyle baş başa kalmanın sarılıp uyumanın film izlemenin tadı başkadır ama çoğu erkeğin aklında öncelik belinden aşağısıdır.

Evine gittim seviştim desen de tartışma çıkacaktır gitmedim deyince de çıkıyor.Takmamak lazım herkes fikrini söyleyip çekilmeli bence.

çocuk bile emin diil kendinden senin kadar, kestirip atmıyo hala=)...seni sevgilin sepetledi evinde yeterince ağırladıktan sonra, kendine daha uygun!! bi kız buldu anlaşılan:51: bi kuyruk acın var bu konuşma şekli ne tarz bi insan olduğunu ortaya koyuyo hadi uzaaa

Erkek arkadaşımdan ayrılan benim :) Terk edilip ağlayan sensin :)) Elmalarla armutları karıştırmayalım. Kimin kuyruk acısı olduğu gün gibi ortada, adam resmen evine gitmiyorsun diye paketlemiş seni :)) Allaha şükür o kadar düşmedim daha. Hala acınası bir şekilde sebep soruyorsun. Bu kafayla sen daha çok başlık açarsın bu şekilde.

... Ama senin bunu söylemen yanlış konuyu baştan beri takip ediyorum biliyorsun senin bu şekil ithamda bulunmanı gerektirecek birşey demediki:50:

size iyi keyifler!

başından beri okuyorum senin amacın neee?? milletten akıl almaya çalışıyorsun güya ama kim ne demişse herkese azarlar cümleler kurmuşsun.. kızım millet fikrini sölüyo ne yapsınlar sen sormuşsun onlar da yorum yapmış herkesin düşüncesi farklı olabilir herkes aynı düşüncek değil yaaa... sana hak vereni tersliyosun seni suçlayanı yine tersliyorsun... kusura bakma ama saçmalıyosunn... git ozaman ne halin varsa görr denirr senin gibilerineee... başka dert yok sizin uçkurunuzla şaştı millettt

evet ateşle barut sütten çıkmış ak kaşıklar oluyo orda ben diil...gerçekler niye zor geliyo insanlara anlamıyorum...birbirimizi anlamıyosak uzatmanın anlamı yok...bitsin burda...sevgilime burdakiler kadar anlayışlı açıklasaydım aynı şeyleri o bile yola gelirdi belki:)

o zaman açıklasaydın önüne geçen mi oldu.. burada çıkıp artistlik yapmanın anlamı neee??

Back
X