- Konu Sahibi gossipgirl_
çok bilinen lafların tekrarı olmuş bunlarda kusura bakmayınben aralarında o düzeyde iletişim olan, ilerlemiş ilişkiler ve sevgililer için en ufak bi yorum yaptım mı? hayır!
ısrarla biz tanışma aşamasındayız diyorum saygı duyuyorum güveniyorum ama yeterince tanımıyorum... kendime diil ilişkiye güvenmiyorum...git evine tanımış olursun böylece diyosanız diyecek lafım kalmıyo...ayrıca kaç kere tekrar ettim hemen evine gittim diye bişeyler yaşıycamızı söylemiyorum...ama o çoğunlukla evde takılmaktan bahsediyodu daha doğrusu ima ediyodu! bilmem anlatabildim mi...
beni zorlamıyo sadece hissettiklerimi ve imalarını söylüyorum ayrıca karşımdakini tanıma aşamasındayım ayrılıp gitme aşamasına geliniyo zaten işte bi şekilde....
siz neyi uzatıyosunuz anlamadım kendinize güveniniz yok diye ... iki sevgili aynı evde ne olabilir çocuk diilsiniz! evine gidip yapma etme mi diycem salak gibi....
ben kendimden eminim sizin dediğimi anlama sorununuz var...yorum yapmanıza gerek yok ayrılın gitsinden başka fikriniz yoksa,ayrıldık bitti zaten !
size iyi keyifler!
başka fikirlere saygınız yok..
sizin gibi düşünmüyoruz diye tersliyor ve "!" işareti koyarak tepki gösteriyorsunuz..
kusura bakmayın...
size vakit ayırıp derdinize cevap yazmak hatam olmuş...
hayırlı akşamlar...