sevgilinin evi :(

çok bilinen lafların tekrarı olmuş bunlarda kusura bakmayın;) ben aralarında o düzeyde iletişim olan, ilerlemiş ilişkiler ve sevgililer için en ufak bi yorum yaptım mı? hayır!

ısrarla biz tanışma aşamasındayız diyorum saygı duyuyorum güveniyorum ama yeterince tanımıyorum... kendime diil ilişkiye güvenmiyorum...git evine tanımış olursun böylece diyosanız diyecek lafım kalmıyo...ayrıca kaç kere tekrar ettim hemen evine gittim diye bişeyler yaşıycamızı söylemiyorum...ama o çoğunlukla evde takılmaktan bahsediyodu daha doğrusu ima ediyodu! bilmem anlatabildim mi...

beni zorlamıyo sadece hissettiklerimi ve imalarını söylüyorum ayrıca karşımdakini tanıma aşamasındayım ayrılıp gitme aşamasına geliniyo zaten işte bi şekilde....

siz neyi uzatıyosunuz anlamadım kendinize güveniniz yok diye ... iki sevgili aynı evde ne olabilir çocuk diilsiniz! evine gidip yapma etme mi diycem salak gibi....

ben kendimden eminim sizin dediğimi anlama sorununuz var...yorum yapmanıza gerek yok ayrılın gitsinden başka fikriniz yoksa,ayrıldık bitti zaten !

size iyi keyifler!

başka fikirlere saygınız yok..
sizin gibi düşünmüyoruz diye tersliyor ve "!" işareti koyarak tepki gösteriyorsunuz..
kusura bakmayın...
size vakit ayırıp derdinize cevap yazmak hatam olmuş...
hayırlı akşamlar...

başka fikirlere saygınız yok..
sizin gibi düşünmüyoruz diye tersliyor ve "!" işareti koyarak tepki gösteriyorsunuz..
kusura bakmayın...
size vakit ayırıp derdinize cevap yazmak hatam olmuş...
hayırlı akşamlar...

size de hayırlı akşamlar çünkü bende aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım...

erkekler işte :) aklı sıra sana acı çektirecek.Evine niye gitmenizi istiyorki acaba çok merak ettim şimdi :) beraber namaz kılıp ilahilermi okuyacaktınız? Öyle birimidir sevgiliniz?
allah aşkına göreceği varsa dışarıda görsün sizi eve gitmediniz diye kötü olduysanız bırakın bence o sizi öyle bilsin...gurur duymalısınız kendinizle

tabiki niyete göre değişir :) ama yorumu görünce dayanamadım ben erkek arkadaşımın evinde aynen dediğiniz sevgilimle namaz kılıyorumm :)

Bence erkek arkadaşın seni eve getirebilmek için kasını kendi yırttı. Ayrıca alt tarafı hasta oldu diye ne bu ilgi beklemeler? Çocuk mu bu ya? Tekmeyi basmakla en iyisini yapmışın. İşte herkes kendini senin kadar bilemiyor evlere gidiyor malesef... Biz karışamayız tabi isteyen gider istemeyen gitmez.

Evet şu anda hasta ziyaretine gidersen bunun devamı gelecektir,bunu sen de biliyorsun zaten.
Kışın dışarıda olmak da rahat değil.
Tüm bunları gözönüne al ve karar ver.
İmaları başından beri vardı diyorsun da yani madem bu kadar rahatsızsın uzatmaya gerek yok bence.
Çünkü evde vakit geçirmek yazın da güzel kışın da...

Bence erkek arkadaşın seni eve getirebilmek için kasını kendi yırttı. Ayrıca alt tarafı hasta oldu diye ne bu ilgi beklemeler? Çocuk mu bu ya? Tekmeyi basmakla en iyisini yapmışın. İşte herkes kendini senin kadar bilemiyor evlere gidiyor malesef... Biz karışamayız tabi isteyen gider istemeyen gitmez.

valla kulağa çok komik geliyo ama arkadaşımda aynı şeyi söyledi çünkü önceki mevzuları biliyodu...ama o kadar da paranoyaklık yapamam...o kadar güvenilmez birinden hoşlandığım için kendimi bi yere atmam gerekir yoksa...

hastaneye gitmişti mesela yanına gitmek istedim 1 saat fln sürücekti işi ama ben gitmeden halletti ve gel yinede bi görmüş olurum demedi, apar topar evine gitti...
yine konu hep aynı yere geliyo:S

beni zorlamıyo sadece hissettiklerimi ve imalarını söylüyorum ayrıca karşımdakini tanıma aşamasındayım ayrılıp gitme aşamasına geliniyo zaten işte bi şekilde....

siz neyi uzatıyosunuz anlamadım kendinize güveniniz yok diye ... iki sevgili aynı evde ne olabilir çocuk diilsiniz! evine gidip yapma etme mi diycem salak gibi....

ben kendimden eminim sizin dediğimi anlama sorununuz var...yorum yapmanıza gerek yok ayrılın gitsinden başka fikriniz yoksa,ayrıldık bitti zaten !

heupss un yazdıkları herşeye katılıyorum aynı düşüncedeyim tekrardan yazmak istemiyorum doğrular sinirlerinizi bozuyor çünkü

yeni moda da bu sanırım farklı düşüncede olan insanlara anlama sorununuz var deyip işin içinden sıyrılmak pek bi kolay

yok alkol kullanıyorlar bize ters yok eve çağırıyor bize ters diye konu açıpta ilişkisi sürdürmeye çalışmak mantık dışı olurdu zaten ayrılmanız hayrınıza olmuş

Hayrola ne bu atar ? :ssz: Dervişin fikri neyse zikri o olurmuş.İğneyi kendinize,çuvaldızı başkasına batırın.

sana niye atar yapıyım, iyi keyifler diledim fena mı ettim;)

benim ki 'herşeyi dilinde olmak' 'saman altından su yürütememek' ve bu devirde fazla 'saf' kalmak olsa olsa...hadi o çuvaldızı kendinize çevirin çünkü yazdıklarımı yanlış yorumlayıp beni kendine hakim olamıycanı düşünmekle itham eden sizsiniz...

size iyi keyifler!

sana niye atar yapıyım, iyi keyifler diledim fena mı ettim;)

benim ki 'herşeyi dilinde olmak' 'saman altından su yürütememek' ve bu devirde fazla 'saf' kalmak olsa olsa...hadi o çuvaldızı kendinize çevirin çünkü yazdıklarımı yanlış yorumlayıp beni kendine hakim olamıycanı düşünmekle itham eden sizsiniz...

Bunu yapan biz değil sizsiniz.:ssz: Ateşle barutu sayfalardır siz yazdınız. Kendinize itham ettiklerinizi biz söyleyince suç oluyor.

heupss un yazdıkları herşeye katılıyorum aynı düşüncedeyim tekrardan yazmak istemiyorum doğrular sinirlerinizi bozuyor çünkü

yeni moda da bu sanırım farklı düşüncede olan insanlara anlama sorununuz var deyip işin içinden sıyrılmak pek bi kolay

yok alkol kullanıyorlar bize ters yok eve çağırıyor bize ters diye konu açıpta ilişkisi sürdürmeye çalışmak mantık dışı olurdu zaten ayrılmanız hayrınıza olmuş

üsluba bak....böyle kullanıyorum ben burayı...mantık dışıysam yorum yapma hala ayrılman hayrına olmuş yazıyo=)

aynı şekilde konu açmanı dilerim bigün;)

tabikide sana ters gelen bir şeyi yapmak zorunda değilsin. bana kalırsa en doğrusunu yapmışsın gitmemekle. sevgilin sana ne kadar güven veriyordu bilmiyorum ama hatırlarsınız haberlerde duyduğumuz Münevver vardı. başı kesilmişti. sevgilisi tarafından. ne insanlar varr en doğrusu olmuş gitmemen. eğer sorun eve gitmemense düşüncelerine saygı duyabilirdi. ayrılmayı tercih etmiş. aşkta gurur olmaz ama kadınlık gururu diye bir şeyde var caanııımmm amaaaa.

Bunu yapan biz değil sizsiniz.:ssz: Ateşle barutu sayfalardır siz yazdınız. Kendinize itham ettiklerinizi biz söyleyince suç oluyor.

evet ateşle barut sütten çıkmış ak kaşıklar oluyo orda ben diil...gerçekler niye zor geliyo insanlara anlamıyorum...birbirimizi anlamıyosak uzatmanın anlamı yok...bitsin burda...sevgilime burdakiler kadar anlayışlı açıklasaydım aynı şeyleri o bile yola gelirdi belki:)

üsluba bak....böyle kullanıyorum ben burayı...mantık dışıysam yorum yapma hala ayrılman hayrına olmuş yazıyo=)

aynı şekilde konu açmanı dilerim bigün;)

ne varmış üslubumda
bu kadar zıt karakterde olmanızdan dolayı ayrılamanız hayrınıza olmuş yazdım

yanlış yazmışım doğru terkedilmeniz hayrınıza yazıcaktım deme

yok canım ya aynı konuyu açamam evliyim sürekli aynı evdeyiz
başka konu açarsamda verecek cevabım her zaman olur böyle yazmayın etmeyin demem

ne varmış üslubumda
bu kadar zıt karakterde olmanızdan dolayı ayrılamanız hayrınıza olmuş yazdım

yanlış yazmışım doğru terkedilmeniz hayrınıza yazıcaktım deme

yok canım ya aynı konuyu açamam evliyim sürekli aynı evdeyiz
başka konu açarsamda verecek cevabım her zaman olur böyle yazmayın etmeyin demem

evli olanlarda ne konular açıyo okuyoruz...siz siz olun büyük konuşmayın;)

ne diyorum ben mantıksız konular açıyosam yorum yapmayın...sizin için konumu mu kapıyım...uğraşmayın mantıksız işlerle daha fazla gidin çoluğunuz çocuğunuzla eşinizle ilgilenin daha mantıklı bi hareket olur;)

evli olanlarda ne konular açıyo okuyoruz...siz siz olun büyük konuşmayın;)

ne diyorum ben mantıksız konular açıyosam yorum yapmayın...sizin için konumu mu kapıyım...uğraşmayın mantıksız işlerle daha fazla gidin çoluğunuz çocuğunuzla eşinizle ilgilenin daha mantıklı bi hareket olur;)

vallahi pes yukarıda yazımda büyük konuşmuş mu oluyorum

diyorum ki eve çağırma konusu açamam çünkü evliyim diyorum

başka konuda açarsam elbet verecek cevabım olur diyorum

bence de vakit kaybı olduğunu şimdi daha iyi anladım

vallahi pes yukarıda yazımda büyük konuşmuş mu oluyorum

diyorum ki eve çağırma konusu açamam çünkü evliyim diyorum

başka konuda açarsam elbet verecek cevabım olur diyorum

bence de vakit kaybı olduğunu şimdi daha iyi anladım

ben buraya açtığım konulara mantıksız dediğin için yaptım o yorumu...heran bi mantıksız konuda sen açmış bulabilirsin kendini;)

işte böyle yanlış anlayıp kendinizce yorum yapıyosunuz sonra ben bişi diyince farklı fikirlere saygısız oluyorum size göre...

bu nasıl bir yorumdur böyle:) bence erkek arkadaşın seni eve getirebilmek için kasını yırttı:)) sen o kas yırtılmasını tanıdığın bir erkeğe söylesene bi yırtarmısın kasını diye:) yangına körükle gitmemek lazım..!

Arkadaslar, "Helal sana, cok iyi yaptin" deselerdi, boyle tepki vermezdin.
Konu acinca, "iyi" veya "kotu" yorumlara acik olunmalidir.
Sana yardim etmeye calistilar, baska gorus acisi gostermeye calistilar ama sen hep bildigini okudun.
Eyvallah.

bu nasıl bir yorumdur böyle:) bence erkek arkadaşın seni eve getirebilmek için kasını yırttı:)) sen o kas yırtılmasını tanıdığın bir erkeğe söylesene bi yırtarmısın kasını diye:) yangına körükle gitmemek lazım..!

benim için kasını yırtsa bana gerçekten aşık diye fln düşünürdüm heralde:37: çünkü hiç kolay diil çok zor yerinde otururken bile ağrı yapan bi durum...ben onu yalan söylemiş hastalığı uydurmuş demeye çalıştı olarak algıladım ve cevap verdim zaten=)

Back
X