sevgilinin evi :(

erkek arkadaşınızın evine gitmekte, hastayken hem de, bence ters bir şey yok.
ama sizin düşüncenize göre tersse ve erkek arkadaşınız bunu bildiği halde ısrar ediyorsa, bence ayıp etmiş.

erkek arkadaşınızın evine gitmekte, hastayken hem de, bence ters bir şey yok.
ama sizin düşüncenize göre tersse ve erkek arkadaşınız bunu bildiği halde ısrar ediyorsa, bence ayıp etmiş.

ısrar etmedi hep işittirdi baştan beri bu bana daha da samimiyetsiz geliyo...söylediğimde yanlış yerlere çektiğimi söyledi...ama ben de haklı olarak 'hastayken bile yanıma gelmiyosa ilerde hiç gelmez' diye düşünüp bitirdiğini düşündüm...bu düşünce beni üzen ve bunu anlamıyorum hasta bile olsa böyle mi yapar gerçekten önem veren biri??

ısrar etmedi hep işittirdi baştan beri bu bana daha da samimiyetsiz geliyo...söylediğimde yanlış yerlere çektiğimi söyledi...ama ben de haklı olarak 'hastayken bile yanıma gelmiyosa ilerde hiç gelmez' diye düşünüp bitirdiğini düşündüm...bu düşünce beni üzen ve bunu anlamıyorum hasta bile olsa böyle mi yapar gerçekten önem veren biri??

haklısınız bu şekilde düşünmekte, baştan beri hep böyle iğnelemeler yaptıysa niyeti pek normal olmayabilir.
hele de "ileri de hiç gelmez, uğraşamam" düşüncesi geçtiyse aklından gerçekten ayıp.
bunu en iyi siz bilirsiniz tabi de, böyle yazdığınıza göre size böyle hissettirmiş.

üzüldüm ya böyle erkeklere çok kızıyorum

O da bana önem verseydi hastalığımda bir ziyareti cok gormezdi diye düşünmüş olabilir bir iki arkadasinı da yanına alıp 5 dk ugrayabilirdin.neticede deger verdigin ve güvendiğin bir insan

aranızda büyük bir bağlılık ve güven olsaydı zaten hasta olduğunu duyar duymaz koşar giderdin..ama belli ki güvenmiyorsun o halde iyiki gitmemişsin, hoş yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yanına bi arkadaşını da alıp bi geçmiş olsun ziyaretinde bulunabilirdin :ssz:

Son düzenleme:
istemedikçe birşey yaşanmaz ama sanki aynı evdeki sevgililer hep uslu uslu film izliyo...ateşle barut yanyana durmaz kimse kendini kandırmasın şurda....ona sapık muamelesi yapmamla alakası yok....dediğim gibi ilk buluşmamızdan beri bunun yolunu yapıyo hastalığıyla alakası yok yani...eğer şimdi gidersem yolunu açıcam ve gerisi gelmek zorunda olucak.....

ama yanlış anlayanlar olmuş kötü niyetli düşündüğüm ve ona sapık muamelesi yaptığım için diil bu tavrım asla....

onun bu konularda benden daha rahat bi çevrede büyüdüğünü bunu normal karşıladığını biliyorum..o da benim ondan farklı olduğumu biliyo...lafta aşarız yaparız ederiz diyen biri daha 3 ayda dışarda perişan olmaktan bahsetmesi beni düşündüren....yani sapıklık meselesi diil, onun bana verdiği değer...ya da kafa yapılarında ki uçurum....üzerine bu hastalığın denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü emin diilim:(

peki bunları hiç mi yaşamazdın ya da ne kadarı yeterli olurdu? bu yaştasın diye tanıştığın kişiyle hiç bişe paylaşmadan üç beş buluşma sonrası evinde mi takılmaya başlardın?..

bilmiyorum belkide haklısın?...

Yanlış anlamadıysam 3 aydır berabermişsin.
Benim için eğer hergün ya da günaşırı görüştüğüm biriyse 3 aydan sonra evine gitmek için yeterli bir süre.
Elbette yıllar da geçse hiç kimseye %100 güvenemezsin,inanamazsın ama ilişkinin gidişatına göre yön verirdim ben de kendime.

istemedikçe birşey yaşanmaz ama sanki aynı evdeki sevgililer hep uslu uslu film izliyo...ateşle barut yanyana durmaz kimse kendini kandırmasın şurda....ona sapık muamelesi yapmamla alakası yok....dediğim gibi ilk buluşmamızdan beri bunun yolunu yapıyo hastalığıyla alakası yok yani...eğer şimdi gidersem yolunu açıcam ve gerisi gelmek zorunda olucak.....

ama yanlış anlayanlar olmuş kötü niyetli düşündüğüm ve ona sapık muamelesi yaptığım için diil bu tavrım asla....

onun bu konularda benden daha rahat bi çevrede büyüdüğünü bunu normal karşıladığını biliyorum..o da benim ondan farklı olduğumu biliyo...lafta aşarız yaparız ederiz diyen biri daha 3 ayda dışarda perişan olmaktan bahsetmesi beni düşündüren....yani sapıklık meselesi diil, onun bana verdiği değer...ya da kafa yapılarında ki uçurum....üzerine bu hastalığın denk gelmesi iyi mi oldu kötü mü emin diilim:(

o zaman bu durumda sizin kendinize de güveniniz yok

madem sizin düşüncelerinize de ters daha o lafı duyduğunuzda ayrılırdınız

neden ayrılmadınız peki

o zaman bu durumda sizin kendinize de güveniniz yok

madem sizin düşüncelerinize de ters daha o lafı duyduğunuzda ayrılırdınız

neden ayrılmadınız peki

kendine güvenle ne alakası var anlamadım....sevdiğin bi insan sana dokununca hayır demek daha saçma bi hareket diil mi....elbet dokunucak diyorum bunu da ne sapıklık ne de kendine güvensizlik olarak görüyorum....sadece kendimi kandırmıyorum evde oturur film izler vakit geçiririz diye...

yeterli gelmediği için şu ana kadar ki paylaşımlar istemiyorum bunu...doğal akışında ilerlemesi var bazı şeylerin kendini 3 ay da eve kapatmak var....

bilmiyorum neden anlatamıyorum kendimi:( haksızım belkide...benim ya bitirmem ya da ona uymam mı gerekiyo tamamen?

Yanlış anlamadıysam 3 aydır berabermişsin.
Benim için eğer hergün ya da günaşırı görüştüğüm biriyse 3 aydan sonra evine gitmek için yeterli bir süre.
Elbette yıllar da geçse hiç kimseye %100 güvenemezsin,inanamazsın ama ilişkinin gidişatına göre yön verirdim ben de kendime.

bende gidişatına göre yöne veriyorum işte!

ailesiyle yaşamıyo malesef, bekar evinde kalıyo 2 arkadaşıyla....dediğim gibi daha önce muhabbeti geçmemiş ve dışarlarda perişan olucaz dememiş olsaydı, ailesinden uzakta bu halde iki adımlık yerde yanına uğramamak zor gelirdi bana da....ama nedense gitme mecburiyetinde hissetmedim kendimi aklım onda olmasına rağmen...

haklısın art niyet sezmişsin sende...her işte bi hayır vardır boşver en güzelini yaptın:ssz:

canım gitme zaten birşeyler olucağını hissediyorsan .insan sevdiğiyle başbaşa kalınca yaşıyor zaten birşeyler ister istemez

İyi ki gitmemişsin canım evine boşver gitme istediğini düşünsün bunun için ayrılmışsa onun amacı başkadır diye düşünüyorum

kendine güvenle ne alakası var anlamadım....sevdiğin bi insan sana dokununca hayır demek daha saçma bi hareket diil mi....elbet dokunucak diyorum bunu da ne sapıklık ne de kendine güvensizlik olarak görüyorum....sadece kendimi kandırmıyorum evde oturur film izler vakit geçiririz diye...

yeterli gelmediği için şu ana kadar ki paylaşımlar istemiyorum bunu...doğal akışında ilerlemesi var bazı şeylerin kendini 3 ay da eve kapatmak var....

bilmiyorum neden anlatamıyorum kendimi:( haksızım belkide...benim ya bitirmem ya da ona uymam mı gerekiyo tamamen?

işte onu diyorum size

hayır diyemeceğiniz için bu konuda kendinize güvenmiyorsunuz gidince de olacaklardan korktuğunuz için gitmemişsiniz işte

madem sizin düşüncelerinize ters ayrılın gitsin

insanların o kadar kanı bozuk sütü bozuk ki,kime niye güvenelim?
seni bu denli kısa sürede evine gelmeye zorlayan bir şahısın (ne kadar rahat bir insan olursa olsun)niyeti kötüdür.net.
normal olan senin yaptığın,onun yaptığı ise suistimal,hastalığı bahane etmiş.
hele ki önceden de yerini yapmış ev meselesinin ki ,ona güvenmen için hiç bir neden yok.
cesarete bak,bi kızıyorum ki şunun gibilere,kendi kız kardeşi olsa yollarmıymış sorsana!
ayrıca ilişkilerde milletin herşeyi bu kadar normal karşılanması beni çok korkutuyor.:50:

işte onu diyorum size

hayır diyemeceğiniz için bu konuda kendinize güvenmiyorsunuz gidince de olacaklardan korktuğunuz için gitmemişsiniz işte

madem sizin düşüncelerinize ters ayrılın gitsin

beni zorlamıyo sadece hissettiklerimi ve imalarını söylüyorum ayrıca karşımdakini tanıma aşamasındayım ayrılıp gitme aşamasına geliniyo zaten işte bi şekilde....

siz neyi uzatıyosunuz anlamadım kendinize güveniniz yok diye ... iki sevgili aynı evde ne olabilir çocuk diilsiniz! evine gidip yapma etme mi diycem salak gibi....

ben kendimden eminim sizin dediğimi anlama sorununuz var...yorum yapmanıza gerek yok ayrılın gitsinden başka fikriniz yoksa,ayrıldık bitti zaten !

siz şöyle düşünüyorsunuz sanırım ;
kız ve erkek aynı evde yalnız kalırsa rahat durmazlar, muhakkak bir takım yakınlaşma olur.
kızda buna dur yapma derse saçma olur.. madem istemiyordun niye eve geldin der adam...
ve siz yani kız saçma bulunur...

ama bu da sevdiği adamın evine gidiyor diye yatağına da giriyor sonucunu çıkarttığı için eve gidenlere çok çirkin bir yakıştırma...
evdeyiz ve yalnızız hadi o zaman sevişelim diye bir mantık yok.
evler sadece bu iş için kullanılmıyor ;)

bahsi geçen güven konusu da burada devreye giriyor işte.
insan kendini bildikten karşısındaki adamı bildikten sonra gözü kapalı da durur o evde..

ama yok kalamaz rahat duramaz... diye ısrarla söylerseniz,
bu güvenle alakalı olabilir ancak...

demek ki siz kalamıyorsunuz..
iradeniz ortadan kaybolur diye korkuyorsunuz..
şeytana uyacağınızı düşünüyorsunuz..

işte bunlar da kendine güvenmemek oluyor..

yoksa bence kimse size kötü bir şey demiyor... siz söylediklerinizle bu sonucu çıkartıyorsunuz...

Son düzenleme:
Erkek arkadaşının niyetini bilemem.Öncesi veya sonrasında.Fakat hasta olmasına rağmen kafandan kurguladıkların yüzünden gitmemiş olman bence çok yanlış.Hastaymış ve basit bir şey de değil.Kendini onun yerine koy,ne saydırır ne söverdik burda adama.:ssz: Niyeti kötüdür belki bilemem ama o ne kadar suçluysa sen de en az o kadar suçlusun.Zor gününde yanında olmamışsın.

Ha bu arada aynı eve girince illa bir şeyler yaşamak,ayarı kaçırmak kişiye bağlıdır.Dizine yatıp televizyon izlemenin keyfi bambaşka.:31:

siz şöyle düşünüyorsunuz sanırım ;
kız ve erkek aynı evde yalnız kalırsa rahat durmazlar, muhakkak bir takım yakınlaşma olur.
kızda buna dur yapma derse saçma olur.. madem istemiyordun niye eve geldin der adam...
ve siz yani kız saçma bulunur...

ama bu da sevdiği adamın evine gidiyor diye yatağına da giriyor sonucunu çıkarttığı için eve gidenlere çok çirkin bir yakıştırma...
evdeyiz ve yalnızız hadi o zaman sevişelim diye bir mantık yok.
evler sadece bu iş için kullanılmıyor ;)

bahsi geçen güven konusu da burada devreye giriyor işte.
insan kendini bildikten karşısındaki adamı bildikten sonra gözü kapalı da durur o evde..

ama yok kalamaz rahat duramaz... diye ısrarla söylerseniz,
bu güvenle alakalı olabilir ancak...

demek ki siz kalamıyorsunuz..
iradeniz ortadan kaybolur diye korkuyorsunuz..
şeytana uyacağınızı düşünüyorsunuz..

işte bunlar da kendine güvenmemek oluyor..

yoksa bence kimse size kötü bir şey demiyor... siz söylediklerinizle bu sonucu çıkartıyorsunuz...

çok bilinen lafların tekrarı olmuş bunlarda kusura bakmayın;) ben aralarında o düzeyde iletişim olan, ilerlemiş ilişkiler ve sevgililer için en ufak bi yorum yaptım mı? hayır!

ısrarla biz tanışma aşamasındayız diyorum saygı duyuyorum güveniyorum ama yeterince tanımıyorum... kendime diil ilişkiye güvenmiyorum...git evine tanımış olursun böylece diyosanız diyecek lafım kalmıyo...ayrıca kaç kere tekrar ettim hemen evine gittim diye bişeyler yaşıycamızı söylemiyorum...ama o çoğunlukla evde takılmaktan bahsediyodu daha doğrusu ima ediyodu! bilmem anlatabildim mi...

Erkek arkadaşının niyetini bilemem.Öncesi veya sonrasında.Fakat hasta olmasına rağmen kafandan kurguladıkların yüzünden gitmemiş olman bence çok yanlış.Hastaymış ve basit bir şey de değil.Kendini onun yerine koy,ne saydırır ne söverdik burda adama.:ssz: Niyeti kötüdür belki bilemem ama o ne kadar suçluysa sen de en az o kadar suçlusun.Zor gününde yanında olmamışsın.

Ha bu arada aynı eve girince illa bir şeyler yaşamak,ayarı kaçırmak kişiye bağlıdır.Dizine yatıp televizyon izlemenin keyfi bambaşka.:31:

size iyi keyifler!

hastalığından dolayı gidiyim ziyaret edip halini hatrını sorıyım di mi? hasta insan hakkında kafamda bişeler kurmıyım? herkese bu tavrım saçma gelmiş anlaşılan....

onun kışın dışarlarda perişan olucaz lafından ve tanıştığımız ilk günden beri evde vakit geçirme imalarını umursamıyım!

ama ona bu yetmiycek çünkü en az 20 gün daha raporlu...bu sürede hep yanında olmamı isticek ve sonra da devamı gelmesi gerekecek....hatta daha çok üzülücem gittikten sonra böyle bi nedenle ayrılırsam! kötü bi tesadüf oldu hastalığı bu ev sorununun üstüne evet....ama ben buna mecbur hissetmiyorum kendimi hala:50: ama onu seviyorum ben mi hatalıyım yani...

Back
X