- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
-
Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
Sizce gerçekten abartıyor muyum? Bir de rahatsız etmemek adına aramamaya çalışıyorum. Neredeler, ne yapıyorlar çoğu zaman fikrim yok. Bu yüzden de huzursuzum.. Fikirlerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne düşünürsünüz?
bu yüzden erkekler evlenince mutsuz oluyorlar...insanların özgürlüğünü kısıtlamamalısınız, hatta evli bile olsanız...tam tersi mutlu olmanız lazım, çevresi var sosyal bir insan diye, ne güzel kafasını dağıtıyor adam...evde pc başında zaman geçirmesinden iyidir bence...Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
Sizce gerçekten abartıyor muyum? Bir de rahatsız etmemek adına aramamaya çalışıyorum. Neredeler, ne yapıyorlar çoğu zaman fikrim yok. Bu yüzden de huzursuzum.. Fikirlerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bu adamın gezmesi ile ilgili kaçıncı konunuz bu. Bir destek falan mı alsanız? Normal değil bu kadarı artık.Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
Evliliği düşünmüyorsan kafaya takma.Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
Farklı sehirlerdesiniz herhalde. Yoksa sizinle çıkmayıp hep arkadaşlarıyla çıksa sorun edebilirsiniz de birlikte çıkma imkanınız yoksa niye evde otursun illa :)Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
Sevgili Beemay.Evliliği düşünmüyorsan kafaya takma.
Evliliği düşünüyorsan ayrıl çünkü o adam değişmez.
Evinde neler yaşıyor bilemezsiniz yada işinde belki sıkıntı stresini bu şekilde atıyor hem bütün gençler bekarlar geziyor adam kumara karıya kıza bara pavyonda gidiyorsa kızar kıskanırsında bırak arkadaşları ile iki sohbet muhabbet etsin bu arada dizide ihmal etmiyorsa sorun yapmanız ilişkinizdeBenimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?