Sevgilinin her gün dışarıda olması.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Benimde kendime göre bir derdim var. Sevgilim her gün arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. İstisna olursa sadece haftanın bir günü evde oturur. Gittikleri yerler çoğunlukla kafeler..bazen de akşam sahilde çay içmeye gidiyorlar yürüyüş yapıyorlar. Hiçbir şey yapmasalar dahi mutlaka mahallede bile olsa çıkarlar. Saat gece 1-2den önce de eve dönmezler. İşe gidiyor fakat akşam altıda evde oluyor, yemek yiyip çıkıyor. Bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bilemiyorum, içim hep huzursuz. Biraz da kıskanıyorum. Her Allahın günü çıkmaktan usanmadın mı diyorum şakayla karışık, evde gerçekten çok sıkılıyorum diyor.

Sizce gerçekten abartıyor muyum? Bir de rahatsız etmemek adına aramamaya çalışıyorum. Neredeler, ne yapıyorlar çoğu zaman fikrim yok. Bu yüzden de huzursuzum.. Fikirlerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne düşünürsünüz?

Tasmasini takin tam olsun :)))

bu yüzden erkekler evlenince mutsuz oluyorlar...insanların özgürlüğünü kısıtlamamalısınız, hatta evli bile olsanız...tam tersi mutlu olmanız lazım, çevresi var sosyal bir insan diye, ne güzel kafasını dağıtıyor adam...evde pc başında zaman geçirmesinden iyidir bence...

Bu adamın gezmesi ile ilgili kaçıncı konunuz bu. Bir destek falan mı alsanız? Normal değil bu kadarı artık.

Kocaman bir size ne yazmak istiyorum.Ne yapsın insanlar,sevgili olunca haftada en az 3 gün evde oturma yasası falan mı çıkarsınlar ?
Biraz salın insanları ya.Hayatlarına bu kadar müdahale etmeyin,sizin hakkınız değil bu.Neyini kıskandığınızı zaten hiç anlamadım,insan görmesini mi kıskanıyorsunuz gerçekten ?

Evliliği düşünmüyorsan kafaya takma.
Evliliği düşünüyorsan ayrıl çünkü o adam değişmez.

Siz her gün çıkamadığınız için rahatsız oluyorsunuz. Siz de her gün geziyor olsaydınız öyle bir ortamınız olsaydı kafaya takmazdiniz.

Acaba size pek vakit ayirmiyor yeterince arayıp ilgilenmiyor buna üzülüyorsunuz gibi geldi bana..

Farklı sehirlerdesiniz herhalde. Yoksa sizinle çıkmayıp hep arkadaşlarıyla çıksa sorun edebilirsiniz de birlikte çıkma imkanınız yoksa niye evde otursun illa :)

Evliliği düşünmüyorsan kafaya takma.
Evliliği düşünüyorsan ayrıl çünkü o adam değişmez.
Sevgili Beemay.
Bu konunun evlenmekle ne alakası var?
Bende hergün geziyorum, bu evlenince de hergün gezeceğim anlamına gelmiyor. Sonuçta bekarız, evde oturup ne yapacağız? Arkadaşlarla dışarıda sosyalleşmenin ne zararı var? . Adam sırf sosyal diye "evlenilmez" bir insan değil yani.

Konu sahibi bu adamın gezmesini Nedne bu kadar kafaya takıyorsun? Şüpheli birşeyini mi yakaladın? Çok normal gelmedi yani bana. Eğer çok rahatsızsan sevgilinle beraber 2 3 gün plan yapabilirsiniz.

Bunun sonu kiraathane evlenirsenz bir de kaveden koca bekleme ihtimalinz var

Hak verdim bende sevmiyorum fir fir hergun gezen erkegi. Zaten sevmedigim icin eski sevgilim eski oldu sizde kriterlerinize uygun birini bulabilirsiniz Ozgurluklerini kisitlayamayiz ki kimsenin

Evinde neler yaşıyor bilemezsiniz yada işinde belki sıkıntı stresini bu şekilde atıyor hem bütün gençler bekarlar geziyor adam kumara karıya kıza bara pavyonda gidiyorsa kızar kıskanırsında bırak arkadaşları ile iki sohbet muhabbet etsin bu arada dizide ihmal etmiyorsa sorun yapmanız ilişkinizde

Yazın akşam gezmesi güzel oluyor sizi hiç gezdirmiyor mu ?
Hep sadece erkek arkadaşlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…