Sevgilinin kız kardeşine ne diye hitap etmeli ?

Kendisinin kız kardeşi aralarında 1 2 yaş var arkadas gibi büyümüşler. Birbirlerine takma ad koymuslar öyle hitap ediyolar. Ben de mi oyle desem acaba

Bana gore sevgilinden kucukse sizden 20 yasta buyuk olsa isimle hitaptir.
Anneme sordum da "abla" de evliymis bi de dedi.
Yoksa annemde evli olduğunu duymayana kadar ismiyle hitap et kardesiymis nasılsa dedi. Kafam karıştı. Bana kalsa ismiyle hitap ederim ama saygısızlık olsunda istemiyorum.

b ak canim ben kayinvalideme anne demek istemiyorum ama mecburum diyelim
neyseeee

simdi anne diyorum diuyelim bi kere o bana bi kaç saat yetiyor
bence siz diye hitap et geriye de ne diyorsan bi iki kere kullanirsin , surekli hitap kelimesi kullanmasan olur herhalde

en kotu ihtimalll gorumcene sor ne deyim diye :))))))))))

Anneme sordum da "abla" de evliymis bi de dedi.
Yoksa annemde evli olduğunu duymayana kadar ismiyle hitap et kardesiymis nasılsa dedi. Kafam karıştı. Bana kalsa ismiyle hitap ederim ama saygısızlık olsunda istemiyorum.
Benim icin evli bekar fark etmez esimden kucuk yada yasit benden buyuk herkese ismiyle hitap ederim.
Kac yas buyukki

KK üyelerinden onay sana..
Canın nasıl istiyorsa öyle hitap et
Daha aday yani görümceliğe, dolayısı ile sende gelin adayısın.. Kasma bu kadar

Benimkiler benden küçük.Biri 6 yaş,biri 11 yaş.Küçüğü abla diyor.Büyüğü ne diyeyim diye sordu.Arkadaş gibi olduğumuz için abla demesini istemedim,ismimle hitap ediyor.Saygı hareketinde olsun da, ne dersen de.

Muhabbetimiz iyi olursa hitap seklimi sorabilirim ams baktim ki mendebur gorumculerden mesafeli davranırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…