Sevgilinin kız kardeşine ne diye hitap etmeli ?

Kendisinin kız kardeşi aralarında 1 2 yaş var arkadas gibi büyümüşler. Birbirlerine takma ad koymuslar öyle hitap ediyolar. Ben de mi oyle desem acaba
Sizin aranızda kaç yaş var peki? Ilk tanışma olacakmış hemen abla demeyin bir duruma bakın görünce adayiniz size x hanim diye hitap ederse sizde x hanim diye hitap edin eğer yok çok samimi biri ve size isminizle hitap ederse siz de ismiyle hitap edin.Eger abla demek isterseniz abla diyebilirsiniz ama hemen demeyin ortama bakın bi.

10 yaş var bizim aramızda. Yaş farkının olumsuz tarafını yaşıyorum sanırım

KK üyelerinden onay sana..
Canın nasıl istiyorsa öyle hitap et
Daha aday yani görümceliğe, dolayısı ile sende gelin adayısın.. Kasma bu kadar
G-örümcek gibi
Bdv yüzünden anti gorumce oldum zaten spontene yasıcam ya da tanısmıcam istemede felan anca kısmetse tabi

G-örümcek gibi
Bdv yüzünden anti gorumce oldum zaten spontene yasıcam ya da tanısmıcam istemede felan anca kısmetse tabi
Sakın tanımadan, ön yargılı olma.. Belki seveceksin, nereden biliyorsun..? Burada görümcemle kv ile süper iyi olanlar aman kv çok iyi görümce el üstünde tutar diye bi konu açılmaz çünkü dertlidirler.. Sonuçta bir birleri ile tersleşmeleri olmuştur.. Ama sen tanımıyorsun bile.. Aman ha.. Ön yargılı değil, arkadaş gibi olmaya çalış.. Belki ilişkin yürümeyecek, ama düşmanın olmasın, olayınız ciddiye binerse terslikler çıkacaktır, ama unutma, taş yerinde ağırdır

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Tabikide öyle önemli olan saygı. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda. Ben bana düşeni yapayımda gerisi ona kalmış.

Abla deme dedi. Siz derim dedim. O da cok soğuk be abartı dedi.
Ilk görüşme oluncada insan ne diyecegini şaşırıyor. "Siz nasılsın" gibi bi sey çıkmaz ağızımdan umarım
Eee sonuç
Ona yok buna yok
Sevgilin acayip:))

Açıkçası ben cok buyukse abla derim ama birkac yaş varsa ismiyle hitap ederim sonucta on yas buyuk arkadaslarim da var bes yas buyuk olup abla dediklerim de duruma ve samimiyete gore değişir

Kendisi abla demeni istiyorum derse o zaman abla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…