- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
8 yas büyük benden.Benim icin evli bekar fark etmez esimden kucuk yada yasit benden buyuk herkese ismiyle hitap ederim.
Kac yas buyukki
Sizin aranızda kaç yaş var peki? Ilk tanışma olacakmış hemen abla demeyin bir duruma bakın görünce adayiniz size x hanim diye hitap ederse sizde x hanim diye hitap edin eğer yok çok samimi biri ve size isminizle hitap ederse siz de ismiyle hitap edin.Eger abla demek isterseniz abla diyebilirsiniz ama hemen demeyin ortama bakın bi.Kendisinin kız kardeşi aralarında 1 2 yaş var arkadas gibi büyümüşler. Birbirlerine takma ad koymuslar öyle hitap ediyolar. Ben de mi oyle desem acaba
Herkes teyze de diyor bilincaltima yerlesip teyze demem umarımKendisi abla demiyorsa abla demeni istemez tahminimce. Teyze de teyze
10 yaş var bizim aramızda. Yaş farkının olumsuz tarafını yaşıyorum sanırımSizin aranızda kaç yaş var peki? Ilk tanışma olacakmış hemen abla demeyin bir duruma bakın görünce adayiniz size x hanim diye hitap ederse sizde x hanim diye hitap edin eğer yok çok samimi biri ve size isminizle hitap ederse siz de ismiyle hitap edin.Eger abla demek isterseniz abla diyebilirsiniz ama hemen demeyin ortama bakın bi.
Hatta deki,benden büyük olduğun için abla de diyorlar ama ,ben seni arkadaşım gibi görüyorum ama senin için saygısızlık gibi olacaksa abla diyeyim de ,duruma göre yol alırsın.Dikkate alıcam teşekkürler
umarimHerkes teyze de diyor bilincaltima yerlesip teyze demem umarım
Amannnn normal o yaslarda hicmi arkadasiniz yok sevgilinizde isim demis isim iyidir guzeldir :)8 yas büyük benden.
G-örümcek gibiKK üyelerinden onay sana..
Canın nasıl istiyorsa öyle hitap et
Daha aday yani görümceliğe, dolayısı ile sende gelin adayısın.. Kasma bu kadar
Çok soğuk mesafeli bi insanmış cekindim biraz bakalım ne olacakHatta deki,benden büyük olduğun için abla de diyorlar ama ,ben seni arkadaşım gibi görüyorum ama senin için saygısızlık gibi olacaksa abla diyeyim de ,duruma göre yol alırsın.
Ay valla rahatladım. Genelde zaten o yaşlarda ki insanlarla daha iyi anlasırım kafa yapısı olarak. Umarım buda böyle olurAmannnn normal o yaslarda hicmi arkadasiniz yok sevgilinizde isim demis isim iyidir guzeldir :)
8 yaş kadar bi farkYaş farkının ne kadar olduğunu önemli.
O zaman abla diyebilirsin bence ama yine de sen bilirsin belki daha samimi olacaksınız ve abla demeni istemeyecek.8 yaş kadar bi fark
Sakın tanımadan, ön yargılı olma.. Belki seveceksin, nereden biliyorsun..? Burada görümcemle kv ile süper iyi olanlar aman kv çok iyi görümce el üstünde tutar diye bi konu açılmaz çünkü dertlidirler.. Sonuçta bir birleri ile tersleşmeleri olmuştur.. Ama sen tanımıyorsun bile.. Aman ha.. Ön yargılı değil, arkadaş gibi olmaya çalış.. Belki ilişkin yürümeyecek, ama düşmanın olmasın, olayınız ciddiye binerse terslikler çıkacaktır, ama unutma, taş yerinde ağırdırG-örümcek gibi
Bdv yüzünden anti gorumce oldum zaten spontene yasıcam ya da tanısmıcam istemede felan anca kısmetse tabi
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Tabikide öyle önemli olan saygı. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda. Ben bana düşeni yapayımda gerisi ona kalmış.Sakın tanımadan, ön yargılı olma.. Belki seveceksin, nereden biliyorsun..? Burada görümcemle kv ile süper iyi olanlar aman kv çok iyi görümce el üstünde tutar diye bi konu açılmaz çünkü dertlidirler.. Sonuçta bir birleri ile tersleşmeleri olmuştur.. Ama sen tanımıyorsun bile.. Aman ha.. Ön yargılı değil, arkadaş gibi olmaya çalış.. Belki ilişkin yürümeyecek, ama düşmanın olmasın, olayınız ciddiye binerse terslikler çıkacaktır, ama unutma, taş yerinde ağırdır
Eee sonuçAbla deme dedi. Siz derim dedim. O da cok soğuk be abartı dedi.
Ilk görüşme oluncada insan ne diyecegini şaşırıyor. "Siz nasılsın" gibi bi sey çıkmaz ağızımdan umarım
Aman o zaten çatlak. Ona kalsa kanka de dicek. Ama ben biraz takıntı yaptım bu meseleyiEee sonuç
Ona yok buna yok
Sevgilin acayip:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?