- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Açıkçası ben cok buyukse abla derim ama birkac yaş varsa ismiyle hitap ederim sonucta on yas buyuk arkadaslarim da var bes yas buyuk olup abla dediklerim de duruma ve samimiyete gore değişir
Kendisi abla demeni istiyorum derse o zaman abla derim
Hahahaha ne güldüm gece gece yaaHayallerimin görümcesi, muhterem görumceciğim..
Ben abla desin isterdim iki yas kucuk kardeşim var sevgilisi abla desin isterdim isimden ziyade çünkü ben kendimden küçükleri hemen kardeşim gibi görürüm yalakalik olarak görmem ama istemezse de zorlamam yaniAbla çok yalaka gibi. 1 yaş var, ne ablası? İsmiyle tabii ki. Sevgiliniz de yapmacık bulmuş olmalı ki çıkışmış size. Benden 1 yaş küçük kız bana abla dese sinir olurdum şahsen.
Bi iki yas buyukse ismiyle 4. 5 yaş buyukse ablaSevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
Yanlış anladınız. Kardes abi arasında 1 2 yas var benimle kardes arasinda 8 yas varAbla çok yalaka gibi. 1 yaş var, ne ablası? İsmiyle tabii ki. Sevgiliniz de yapmacık bulmuş olmalı ki çıkışmış size. Benden 1 yaş küçük kız bana abla dese sinir olurdum şahsen.
Ya sabah sabah yüzümde gülümse olustu :) uyguluyucam dediklerinizi teşekkürlerİlk tanışmada zaten abla da diyemezsiniz önce siz diye hitap edin sonra ona göre bakarsınız. İsmiyle hitap edersin sonra eğer sana ben senden büyüğüm neden abla demiyorsun derse çok bilmiş kardeşin öyle dedi deyip topu ona atarsınen olmadı bir iki görüşmeden sonra ona sor.. Benim nişanlımın kardeşi bana sordu mesela yenge ve ablayı karıştıyordu bende rahat ol canın ne demek istiyorsa onu de dedim hep bir ablam olmasını istemiştim dedi şimdi bana abla der :) Konuşarak orta yolu bulmak en iyisi, sevgilinize söyleyin o karışmasın :)
Yanlış anladınız, ablası olsa abla derdim tabikide. Ama kardeşi sorun orda biraz
8 yas varrAranızda 1-2 yaş varsa ismiyle hitap ediceksin tabii evli olunca noluyo. Tamam evlilik insana bi 10 yaş koyuyo doğruYani sırf evliyim diye benden 1-2 yaş küçük birisi abla desin istemem yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?