- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi noclearmind
-
soğuk mesafeli bir insansa, siz diye hitap etmek daha yerinde olur sanırım. başka ne denecek? mesafeli insana sen desem garip kaçar, abla denmesinden de hoşlanmıyormuş. böyle kasan insanlardan da hazetmem.Samimiyet yok hic ilk görüşme olacak zaten. Ama soğuk yapılı mesafeli bi insanmış. Aynı sekilde bende öyleyim. Ortamı sevmessem ayak uyduramam surat asar otururum.
Saygıdeğer ,muhterem görümce hazretleri de
benden 10 yaş büyük eski sevgilimin kız kardeşi benden küçüktü birkaç yaş. ben ona ismiyle hitap ederdim. o da bana x abla derdi mesela.10 yaş var bizim aramızda. Yaş farkının olumsuz tarafını yaşıyorum sanırım
Aman o zaten çatlak. Ona kalsa kanka de dicek. Ama ben biraz takıntı yaptım bu meseleyi
Zamanla samimiyete dogru gidersek ? O zaman siz cok mesafeli olmaz mi
Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
O zaman sevgiliniz saçmalamış valla 8 yaş küçük biri bana adımla hitap etse pis pis bakarımYanlış anladınız. Kardes abi arasında 1 2 yas var benimle kardes arasinda 8 yas var
Gorumceyle 8Aranızda kaç yaş var ki ?
:) yok daha neler :)Sevgilin küçük kızla be işin var demesinler diye abla deme diyor şimdi anlaşıldı
Ilk buluşma hitapsız geçer sonra gidişata göre sorarsın ay bilemedim nasıl hitap etsem sen nasıl istersin diye
Eşimin ablasına sevgili iken de x abla dedim hala öyle derim senli konuşma ama sesleneceksem X abla
Hatta bir ortamda şuna bak Görümceyim ben diye kendine abla dedirtmiş dediler kocam da abla diyor 8 yaş büyük deyince kabul ettiler
Diğer görümce 2,5 yaş büyük eşim de ona abla demiyor ben de
Bu arada eşim ile aynı yaştayız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?