Sevgilinin kız kardeşine ne diye hitap etmeli ?

Şimdi senden 7yaş büyük ama sevgilinden küçük diye abla demicen mi ne dicen?
X hanım ya da görümceciğim diy hitap edemicene göre en iyisi abla demek, adıyla hitap etmen saçma olur

Samimiyet yok hic ilk görüşme olacak zaten. Ama soğuk yapılı mesafeli bi insanmış. Aynı sekilde bende öyleyim. Ortamı sevmessem ayak uyduramam surat asar otururum.
soğuk mesafeli bir insansa, siz diye hitap etmek daha yerinde olur sanırım. başka ne denecek? mesafeli insana sen desem garip kaçar, abla denmesinden de hoşlanmıyormuş. böyle kasan insanlardan da hazetmem.

Sevgilin küçük kızla be işin var demesinler diye abla deme diyor şimdi anlaşıldı

Ilk buluşma hitapsız geçer sonra gidişata göre sorarsın ay bilemedim nasıl hitap etsem sen nasıl istersin diye

Eşimin ablasına sevgili iken de x abla dedim hala öyle derim senli konuşma ama sesleneceksem X abla

Hatta bir ortamda şuna bak Görümceyim ben diye kendine abla dedirtmiş dediler kocam da abla diyor 8 yaş büyük deyince kabul ettiler

Diğer görümce 2,5 yaş büyük eşim de ona abla demiyor ben de

Bu arada eşim ile aynı yaştayız biz

10 yaş genç arkadaşlarım var bana isimle hitap ediyorlar tabii ki. İş yerine stajyer bir çocuk gelmişti allahım ozge abla dedi bana. Öldürüyordum. Tamam aramiz da 12-15 yaş var ama o zaman ozge hanim de. Abla yi hiç sevmiyorum. Benim gibi biriyle gorumcen ki sanırım öyle nisanlin uyarmış seni abla dersen direk sogur senden.

Zamanla samimiyete dogru gidersek ? O zaman siz cok mesafeli olmaz mi

valla ben hala siz derim kp rime hic gerek yok yuz goz olmaya.
Hem neden samimi olacaksin ki sevgilinin ablasiyla ? Ne gerek var yani, her halukarda arkadan konusacak dedikodunu yapacak ve seni kardesine yakistirmamak icin bir acigini bulmaya calisacak bir kadin sonucta. Hayatin gercekleri bunlar naif olma derim. Mesafeli dur daima ne gerek var ablacim ablacim, hem nerden ablan oluyor ki senin annen mi dogurdu ? Yanlis intiba birakma hevesliyimis gibi de durma. Saygili ol resmi ol bence. cunku saygili ve resmi olmaktan hoc birsey cikmazken gereksiz samimiyetten neler neler cikiyor okuyorsundur burayi

Kendisine söyleyin, Nasıl hitap etmemi istersiniz. Abla veya Hanim.. sizi yönlendirir zaten.. Ben yeni tanistigim insanlara sorarım..

Yaşı benden 6-7 yaş büyükse abla diğer türlü adını söylerim.

Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.

Eger yas farki baya var ise (5-6 yas) abla demen dogru olur Ki bu sevgilinin kardesi olsun olmasin sokakta bile gorsek kendimizden buyuk insana bu seklde hitap ederiz...

Ama cok fazla yas farki yoksa (2-3 yas ) bu önemli bir yas degil ismiyle hitap edebilirsin...

Adam ablasına "abla" diyorsa sen de abla dersin. Demiyorsa ismiyle hitab et

Ay bu benim olaya benziyo biraz Erkek arkadaşımın kardeşi 2yaş küçük erkek arkadaşımdan.Ama benden 5 yaş büyük. X abi diyorum abi demesin diyor.Koskoca adama nasıl X naber diyeyim ben

VALLA BENDEN SANA TAVSİYE sevgiline HİÇ SORMA EŞİM BENDEN 9 YAŞ BÜYÜK ONA ABİ DEMEYİP EŞİM OLARAK GÖRDÜYSEM VE ONA İSMİYLE HİTAP EDİYORSAM KIZ KARDEŞİNE DE O ŞEKİLDE İSMİYLE HİTAP EDERİM

bizde şu vardır eşin yada sevgilin bir kişiye abi diyorsa abi, hala&teyze diyorsa hala&teyze anne&baba diyosa anne&baba isimi ile hitap ediyorsa o şekilde seslenilir benimde görümcem benden 4 yaş büyük ama ben ismi ile hitap ediyorum eşime ilk tanıştığımızda ne diyim dedim saçmalama sakın abla deme dedi çok saçma ben ondan büyüğüm dedi. ayrıca benim kendimden 10 yaş büyük arkadaşlarım var ismiyle hitap ettiğim ama dersen ki ben yapamam abla derim diye de senin hayatın sonuçta .. benim düşüncem sadece ben demedim demem...

:) yok daha neler :)
Durumu kabullenen böyle yaşamak isteyen biziz. Sanmıyorum küçük kızla ne isin var muhabbetinden böyle düşüneceğini ki zaten kendi rahat biri. Etrafının görüşünü pek sallamaz.
Kız kardeşi genc duruyor birazda cocuksumsu fizigi duruşu var belki de bu yüzden abla denmesini istemiyor olabilir ya da sizin dediğiniz gibi sevgilin oyle düşünüyor olabilir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…