- 13 Eylül 2025
- 359
- 217
- 18
- 23
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Bilmiyorlar bence. Zaten tanıyorlar beni mesela doğum günümde sevgilim hediye bileklik almıştı annemle beraber beğendik dedi.sevgilinizin evinde kaldığınızı ailesi bilmiyor mu sanıyorsunuz anlamadım ki.
aksi saçma çünkü. beraber kalmaya çekinmeyip düğüne gitmeye çekinmek yani.
Kendimi aşağıda görmüyorum görsem bu ilişkide olmam sadece kompleks yapıyorum kötü düşünürler tembel derler diyeTamam okulu bırakmışsınız tekrar devam ediyorsunuz
Neden kendinizi ezik aşağıda görüyorsunuz
Böyle düşünürseniz davranışlarınıza yansır
Herkes de böyle düşünür o zaman
Önce kendinize değer verin
Saçma buluyorum açıkçası hevesli gibi tanışmayı ailesiyle devamı gelsin istemiyorum ne alaka yani. Benim ailemle tanışmadan onun ailesiyle tanışmak istemiyorum erkek kuzenlerim böyle düğünlere getirirdi sevgilisini arkasından dalga geçerdikÖzgüvenli gümbür gümbür durmak varken kaçak göçek davranışlarınız hoş karşılanmaz. O zaman sizi didiklemeye başlarlar.
Denk görmemek değil umrumda değil yani ama bilmiyorum utanıyorum çekiniyorum hevesli gibi görünmekten ne yapıcam orda süzülüp durucam tanışmak istemiyorum en az 2 sene evlilik yok. Niye 2 sene önceden tanışalım kibence kendi kendinizi boşuna uzuyorsunuz. Yazdiklariniza bakinca kendinden emin olmayan, sevgilisi ve ailesinden asagida gören biri olarak yorumladım. Halbuki ne güzel işiniz gücünüz varmış, yarım bıraktığınız okulu da tamamlamaya başlamışsınız daha nesiz özgüvenli bir duruş sergileyin ki saygı göstersinler size. Sevgiliniz sizi denk görmüş ki kendine beraber di mi ama yani. Bu kadar kacingan davranmanızı gerektirecek bir durumunuz olduğunu hiç düşünmüyorum
Ayak üstü selam verip hal hatır etmek ile hevesliliğin ne alakası var anlamadım.Saçma buluyorum açıkçası hevesli gibi tanışmayı ailesiyle devamı gelsin istemiyorum ne alaka yani. Benim ailemle tanışmadan onun ailesiyle tanışmak istemiyorum erkek kuzenlerim böyle düğünlere getirirdi sevgilisini arkasından dalga geçerdik
Adamın kuzeniyle arkadaşsınız. Nasıl bilmiyorlar? Her şeyinizi biliyorlar ondan emin olun. Erkek arkadaşınız konuşma arasında ya ağzından kaçırır ya da davranışıyla belli eder beraber kaldığınızı. Size tavsiye, asla zaafınızı zayıf gördüğünüz taraflarınızı herkesle paylaşmayın. Mesleğim yok beni istemezler düşüncenizi o kuzene söylemeniz hata olmuş. Siz kendi değerinizi düşürürsünüz. Üniversite mezunu değilim, belki beni istemezler diye bir şey yok. Niye bu insanları bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz? Eğitimim bitene kadar evlilik düşünmüyorum diyin. Henüz erken, işin resmiyete dökülmesini istemiyorum da diyebilirsiniz. Bu işlerde en önemli şey eş adayı. Onun tavrı duruşu davranışı ailesiyle ilişkinizi belirler.Bilmiyorlar bence. Zaten tanıyorlar beni mesela doğum günümde sevgilim hediye bileklik almıştı annemle beraber beğendik dedi.
Ayak üstü selam olmayacak ki düğün sonuçta herkes görecek beniAyak üstü selam verip hal hatır etmek ile hevesliliğin ne alakası var anlamadım.
Kuzenine öyle demedim çekiniyorum dedim utanıyorum tanışıp ne olacak sonuçta ben okulumu bitirmeden evlenemeyiz ailem tanımadan tanımaktan çekiniyorum dedim o da önyargılı olma halam öyle biri değil seni merak ediyor. Kabul görmem değil zaten sevgilimle ilişkim var ailesiyle değil ama hakkımda kötü düşünecekler hevesli gibi düğüne gelmiş diyecekler tembel diyecekler. Ve tanışmış olacağızAdamın kuzeniyle arkadaşsınız. Nasıl bilmiyorlar? Her şeyinizi biliyorlar ondan emin olun. Erkek arkadaşınız konuşma arasında ya ağzından kaçırır ya da davranışıyla belli eder beraber kaldığınızı. Size tavsiye, asla zaafınızı zayıf gördüğünüz taraflarınızı herkesle paylaşmayın. Mesleğim yok beni istemezler düşüncenizi o kuzene söylemeniz hata olmuş. Siz kendi değerinizi düşürürsünüz. Üniversite mezunu değilim, belki beni istemezler diye bir şey yok. Niye bu insanları bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz? Eğitimim bitene kadar evlilik düşünmüyorum diyin. Henüz erken, işin resmiyete dökülmesini istemiyorum da diyebilirsiniz. Bu işlerde en önemli şey eş adayı. Onun tavrı duruşu davranışı ailesiyle ilişkinizi belirler.
Ya bu yabancılar ne güzel çözüyor bu eğitim işini. Her isteyen üniversiteye gidemiyor. Dersleri notları yeterli değilse direk meslek okuluna yönlendiriliyor. Meslek okuluyla üniversite aynı saygınlığı görüyor, mezuniyet sonrası maaşlar bile aynı düzeyde. Hatta meslek okulu mezunları el işi gerektiren işlerde daha fazla kazanıyor. Bizde işi gücü olan iyi para kazanan bile üniversite mezunu değilsem kabul görmem diyor.
Yani ben denklikten yanayım her zaman. Değilsede kadının her anlamda erkekten yuksek olmasından yanayım. Suan catırdamasa bile ileride evlendiğinizde mutlaka catırdayacağını düşünüyorum. Doktora diş hekimi nere lise mezunu nere. Sacma romantızmlerın yanında gerçekçi davranırsak eğer. Ama ıkı dil biliyor oluşunuz falan bence güzel sonucta herkes beceremez arapcayı. Tercümanlık falan yapabilirsin ki cok getirisi olur arapçadan. ailen bunu meslekten görmüyorsa kucuk cocuk lise terk olana kadar kızlarını okutmak için diretselermiş.Ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ama aile konusu geriyor. Yaşım küçük üniversiteyi bırakmıştım. Bu yüzden şuan gündemde evlilik yok. Şimdi tekrar üniversiteye başladım. Bitmeden aileme evleneceğim diyemem. Aslında mesleğim var sağlık turizminde çalıştım uzun süre. Hem İngilizce hem Arapça biliyorum. Ama ailem mesleğim olsun istiyor. Bunu meslekten saymıyor.
Sevgilimin ailesiyle tanışmadım. kuzenini ve sevgilisini tanıyorum yakınız. Ailesi beni sosyal medyadan görüyor. birkaç kez tanışmak istediklerini söylemişler ama ben geri durdum. Bunun sebebi de biraz kompleks yapmam herhalde. sevgilim doktora yapmış bir diş hekimi. ben lise mezunuyum. yeniden başladım. Aslında bunu çok önemsemiyordum ama bu aralar büyüdükçe kafama takmaya başladım üniversiteyi bırakmış olmayı.
Bir yerde de arkadaşlarım evleniyor, tatillere gidiyoruz yakınız gelinliğini beraber seçtik. Onlarla gitmezsem kırılır biraz söyledim çekindiğimi. Gelin kuzeni bu arada o da saçmaladığımı halasının böyle biri olmadığını baştan önyargılı olmamam gerektiğini söylüyor ama ben sevgilimin ailesiyle tanışmaya çok utanıyorum. Hatta babasıyla tesadüfen karşılaştım, panikleyip uzaklaştım. Sevgilim hâlâ bununla dalga geçiyor.
Benim ailem sevgilimi tanıyor ama onunla tanışmak istemiyorlar. Sevgilim arkadaş grupları var onlarla otururuz diyor ama ben yine de çok çekiniyorum. Hakkımda kötü düşünürler diye endişeleniyorum. Ama sevgilimi de çok seviyorum sonuçta bir ilişkimiz var. İlla evli olmak gerekmiyor ilişki içinde olmak için. Ben operasyon geçirdim bana bebek gibi baktı onun evinde kalıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyor.
Yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Sevgilinizin evinde kalıp ailenize sevgilinizle tanışmak istemiyor aşırı değişik dicem de gizli kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Aile ile tanışma konusunda da sizin ailemiz sevgilinizle tanışmak istemediği için siz de erkek ailesinden uzak duruyorsunuz hepsi bu. Sevgili evinde yaşayıp ailesinden utanmak bilemedim. Kuzenin yerinde olsam bende alınırdım. Bu arada kuzen de aile sadece anne baba değil.Ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ama aile konusu geriyor. Yaşım küçük üniversiteyi bırakmıştım. Bu yüzden şuan gündemde evlilik yok. Şimdi tekrar üniversiteye başladım. Bitmeden aileme evleneceğim diyemem. Aslında mesleğim var sağlık turizminde çalıştım uzun süre. Hem İngilizce hem Arapça biliyorum. Ama ailem mesleğim olsun istiyor. Bunu meslekten saymıyor.
Sevgilimin ailesiyle tanışmadım. kuzenini ve sevgilisini tanıyorum yakınız. Ailesi beni sosyal medyadan görüyor. birkaç kez tanışmak istediklerini söylemişler ama ben geri durdum. Bunun sebebi de biraz kompleks yapmam herhalde. sevgilim doktora yapmış bir diş hekimi. ben lise mezunuyum. yeniden başladım. Aslında bunu çok önemsemiyordum ama bu aralar büyüdükçe kafama takmaya başladım üniversiteyi bırakmış olmayı.
Bir yerde de arkadaşlarım evleniyor, tatillere gidiyoruz yakınız gelinliğini beraber seçtik. Onlarla gitmezsem kırılır biraz söyledim çekindiğimi. Gelin kuzeni bu arada o da saçmaladığımı halasının böyle biri olmadığını baştan önyargılı olmamam gerektiğini söylüyor ama ben sevgilimin ailesiyle tanışmaya çok utanıyorum. Hatta babasıyla tesadüfen karşılaştım, panikleyip uzaklaştım. Sevgilim hâlâ bununla dalga geçiyor.
Benim ailem sevgilimi tanıyor ama onunla tanışmak istemiyorlar. Sevgilim arkadaş grupları var onlarla otururuz diyor ama ben yine de çok çekiniyorum. Hakkımda kötü düşünürler diye endişeleniyorum. Ama sevgilimi de çok seviyorum sonuçta bir ilişkimiz var. İlla evli olmak gerekmiyor ilişki içinde olmak için. Ben operasyon geçirdim bana bebek gibi baktı onun evinde kalıyorum sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyor.
Görsünler ki tabiki görecekler. Siz oraya sadece sevgilinizin sevgilisi sıfatı ile değil arkadaşınızın düğünü olarak gidiyorsunuz kuzeni arkadaşınızmış. Tabi siz bilirsiniz yine karar sizin.Ayak üstü selam olmayacak ki düğün sonuçta herkes görecek beni
Ben sınıf öğretmenliği okuyordum ama mutsuzdum. Sonra bu işe başladım koordinatörlük yaptım. Şuanda da diş protez teknolojisi okuyorum ayrıca tıbbi görüntüleme düşünüyorum. Babamın mesleği diş laboratuvarı var. Bitirince iş derdim yok yani. Onlar çok çabaladı yurttaydım ev tuttular gitmedim farklı şehirdeydik online dersler vs eklendi gitmedim işte istediğin bölüme özele geç bari bitir dediler. En son onu dondurdum sıfırdan okula başladım bu sene. Ben de boş değilim iyi kazançlı işim vardı. En son eski çalıştığım iş yeri 80 civarı maaş teklif etti. Bu yaşımda kendimi geçindirdim araba aldım motor aldım birikim yaptım. Ben erkeğin daha fazla kazanması gerektiğini düşünüyorum ayrıcaYani ben denklikten yanayım her zaman. Değilsede kadının her anlamda erkekten yuksek olmasından yanayım. Suan catırdamasa bile ileride evlendiğinizde mutlaka catırdayacağını düşünüyorum. Doktora diş hekimi nere lise mezunu nere. Sacma romantızmlerın yanında gerçekçi davranırsak eğer. Ama ıkı dil biliyor oluşunuz falan bence güzel sonucta herkes beceremez arapcayı. Tercümanlık falan yapabilirsin ki cok getirisi olur arapçadan. ailen bunu meslekten görmüyorsa kucuk cocuk lise terk olana kadar kızlarını okutmak için diretselermiş.
Eee kişi kendinden bilir işi derler. Ne diye milletle dalga geçtin. Ben ve kuzenlerim aşırı yakın değiliz bir erkek kuzenim abimin düğününde getirdik kız arkadaşını yakın olmadığımız halde çokta güzel ilgilendik çok şükür ki şu an mutlu bir yuvaları var.Saçma buluyorum açıkçası hevesli gibi tanışmayı ailesiyle devamı gelsin istemiyorum ne alaka yani. Benim ailemle tanışmadan onun ailesiyle tanışmak istemiyorum erkek kuzenlerim böyle düğünlere getirirdi sevgilisini arkasından dalga geçerdik
Saçma geliyordu hala geliyor ayrıldılar şimdi her fotoda o kız varEee kişi kendinden bilir işi derler. Ne diye milletle dalga geçtin. Ben ve kuzenlerim aşırı yakın değiliz bir erkek kuzenim abimin düğününde getirdik kız arkadaşını yakın olmadığımız halde çokta güzel ilgilendik çok şükür ki şu an mutlu bir yuvaları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?