- Konu Sahibi rubycikokata
-
Demek istediğim buydu aslında, yanlış ifade etmiş olabilirim. Arkadaş çevresi için değil, sevgili-eş adayı tarafı için demek istemiştim. İçinizden gelmeyeni yapmayın. O kırılır, buna ayıp olur vs. yani birilerini memnun etme misyonunuz yok. Yalnız aynı evde kaldığımızı bilmiyorlar demeyin, biliyorlardır.Aslında öyle biriyim güler yüzlüyüm iletişimde sıkıntım yok insanlarla iletişimim iyidir arkadaşlarımın anne babaları beni sever normal kız arkadaşımın ailesi beni köylerine vs götürür sevilirim soğuk durmam pek ama işte sevgilime konu gelince bi çekiniyorum. Daha önce de sevgilim oldu aileleriyle tanıştım ama o zamanlar daha küçüktüm. Şimdi çekiniyorum işte
Dert mi olduKuzenleri ile bu kadar samimi olmasaydınız keşke o zaman. Madem ailesinden çekiniyorsunuz evlilik düşünmüyorsunuz. Kuzeninle görüşmeyeceğim deseydiniz. Siz samimisiniz tatillere beraber gidiyorsunuz vs vs ama düğünlerine gitmeyeceksiniz bu daha saçma.
Ayrıca neden evlenesiniz ki zaten evlenmeden her şeyi yaşıyorsunuz.
Yoo. Bana ne. Size dert olmuş ya işte konu açıyorsunuz ''bir derdim var'' başlığına. Bende burda ki bir üye olarak DERDİNİZE yorum yapıyorum.Dert mi oldu
Yaslariniz kaç ki 7 yaş çok değil aslındaTanıyorlar zaten ortak çevre var ama sevmiyorlar istemiyorlar işte gitsin yaşıt birini bulsun diyorlar. Aksine ortak çevreden insanlar var iyi çocuk diyorlar ama istemiyorlar işte
Yo meraklıları gayet tanışmak istiyorlar hediye alıyorlar. Evli gibi değiliz sevgiliyiz. Sevgili olunca ne yapılıyor ayrım mı var bu dert olmuş işte. Neden evlenmeyelim?Yoo. Bana ne. Size dert olmuş ya işte konu açıyorsunuz ''bir derdim var'' başlığına. Bende burda ki bir üye olarak DERDİNİZE yorum yapıyorum.
Siz her şeyi yapıyorsunuz, evli gibisiniz zaten ama bir tek ailesi ile görüşmek saçma geliyor. Kuzeni ile o kadar samimi olmak saçma değil ama. Kuzeni yada sevgiliniz ailesine sizden bahsetmiyor hiç sanki.
Ayrıca size çok meraklı olacaklarını da düşünmüyorum, bir selam verirsiniz düğüne giderseniz olur biter. Nikahı basacak değiller ya
23 30 21 28di ilk başta istemedi annem ne işin var dedi hala öyle diyor. Ben iş hayatına erken atıldım o benim küçük olduğumu düşünmemiş sorun da yok anlaşıyoruz aramız iyi ben dert etmiyorumYaslariniz kaç ki 7 yaş çok değil aslında
Söyledim zaten ben seninle evlenmek istiyorum sen istemiyorsun ben hazırım sen değilsin diyor. Mutluyuz seninle beraber olmak istiyorum neden çekiniyorsun ailem seni merak ediyor diyor. Söylüyorum Hakkımda tembel vs düşünecekler diye sen tembel değilsin üniversite mezunu olmanın önemi yok benim için benim kararımı ailem sorgulamaz diyor. Senin yaşındayken ben harçlık alıyordum ailemden 7 sene sonra kim olacaksın onu düşün diyorBence bu konudaki görüşünüzden dolayı gitmek istemiyorsunuz. Erkek arkadaşınıza bu durumlarda böyle düşündüğünüzü bu nedenle kendiniz için de aynı şekilde düşünülmesini istemediğiniz için gitmek istemediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek? ya anlamıyorum ne alakası var ki evlenmekle falan, yok sonra ayrılınca saçma sapan tek resmi olmuyormuş yok öyleymiş yok böyleymiş ne ilgisi var. Bu düşünce sağlıklı değil bence. O zaman evlenen insanlar da yarın boşanabiliriz diye ortak resimlerde bulunmasınlar hatta çocukta ortak yapılan bir şey onu da yapmasınlar falan filan uzar gider. Siz bence ne kendi zamanınızı ne sevgilinizin zamanını harcamayın boşa. Yaşınız genç ileride belki bakış açınız değişir ya da kendiniz gibi düşünen birileri çıkar karşınıza o zaman böyle dertleriniz olmaz.
Sorun edecek bi aile yapısı yok onlarda gördüğüm kadarıyla ama utanıyorum işteDemek istediğim buydu aslında, yanlış ifade etmiş olabilirim. Arkadaş çevresi için değil, sevgili-eş adayı tarafı için demek istemiştim. İçinizden gelmeyeni yapmayın. O kırılır, buna ayıp olur vs. yani birilerini memnun etme misyonunuz yok. Yalnız aynı evde kaldığımızı bilmiyorlar demeyin, biliyorlardır.
Ben kendimi tanıyorum sarhoş olur göbek atarım gelin arkadaşım zatensizde dans etmeyin
Sevgilimle bende tatile gittim evinde de kaldım ama ben bu adamla evleneceğim dedim ve evlendim. Kendi ailenizin ağzına bakacaksanız evlenme çağına gelmiş, eli iş tutan adamı oyalamayın. Adamın ailesi sizi evleneceksiniz sanıyor o yüzden tanışmak istiyor. Sevgiliniz dese yaa evlenmeyi düşünmüyoruz biz takılıyoruz öyle diye. Gör bakalım bir değerin olup seninle tanışmak isteyecekler mi, peki ya senin evlenmeyi düşünmediğimi biliyorlar mı yok. Umut hırsızısınız.Hayır yurtdışında değiliz. Sürekli evinde kalmıyorum. Beraber tatile gidiyoruz arada evinde kalıyorum. Belki de evet bu yüzden istemiyorum
Bilmiyorum ya elbise vs aldım zaten ama hep bi acaba var işteTanışmanın nesi hevesli görünmek anlamadım. Düğün gibi bir ortamda zaten ev oturması gibi uzun uzun sohbet edip gerçek manada tanışmanız mümkün değil ki hiçbiriyle. Merhaba merhaba olabilirsiniz en fazla bundan da ne zarar gelir
Sevgilim biliyo yeter oyaladığım yok evlilik delisi de değil yani. Beklemesi gereken oSevgilimle bende tatile gittim evinde de kaldım ama ben bu adamla evleneceğim dedim ve evlendim. Kendi ailenizin ağzına bakacaksanız evlenme çağına gelmiş, eli iş tutan adamı oyalamayın. Adamın ailesi sizi evleneceksiniz sanıyor o yüzden tanışmak istiyor. Sevgiliniz dese yaa evlenmeyi düşünmüyoruz biz takılıyoruz öyle diye. Gör bakalım bir değerin olup seninle tanışmak isteyecekler mi, peki ya senin evlenmeyi düşünmediğimi biliyorlar mı yok. Umut hırsızısınız.
Fazla düşünmeyin madem zaten iki sene evlilik düşünceniz yokmuş neden gerilesiniz ki. Ha arkadasinizin ailesiyle tanısiyorsunuz ha sevgilinizin ailesiyle gibi düşününBilmiyorum ya elbise vs aldım zaten ama hep bi acaba var işte
kendiniz bir yorumda yazmışsınız evlenmeyeceğinizi. yukarıdaki üyenin dediği gibi evet umut hırsızısınız.Yo meraklıları gayet tanışmak istiyorlar hediye alıyorlar. Evli gibi değiliz sevgiliyiz. Sevgili olunca ne yapılıyor ayrım mı var bu dert olmuş işte. Neden evlenmeyelim?
Aynen evlilik vaadiyle kandırıp yararlanıyorum 30 yaşındaki adamı kandırıyorumkendiniz bir yorumda yazmışsınız evlenmeyeceğinizi. yukarıdaki üyenin dediği gibi evet umut hırsızısınız.
Her söylenene itiraz etmek için mi açtın bu konuyu? Ama şöyle ama böyle... Kafan karışık değil belli ki; bu kadar keskin şekilde gitmek istemiyorsan gitme. Gitmek zorunda da değilsin zaten.Ama bizde öyle bir durum yok evlenmeyi düşünmüyoruz
Yani şuan evlilik yolunda değiliz demek istedimHer söylenene itiraz etmek için mi açtın bu konuyu? Ama şöyle ama böyle... Kafan karışık değil belli ki; bu kadar keskin şekilde gitmek istemiyorsan gitme. Gitmek zorunda da değilsin zaten.
Başladım diş protez teknolojisi okuyorum şuan çap imkanı var aynı şekilde ya ağız bakım ya da tıbbi görüntüleme düşünüyorum onda da. Zaten ailem de sağlıkçı babamın diş labı var annem ebe. Asıl etken buydu babam çok istedi okumamı ben sağlık asla istemedim. Yös durumum var diş hekimliği oku dedi yine istemedim. Şansına damadı diş hekimi çıktı işteSoru sahibicim biraz abartıyor olabilir misin altı üstü düğün yani?
Bu arada üniversiteye başladın mı başlamadın mı tam anlamadım ama mutlaka üniversite eğitimini tamamla lütfen. 2 tane dilin de varmış çok güzel yerlere gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?