Sevgilinin kuzeninin düğünü

Demek istediğim buydu aslında, yanlış ifade etmiş olabilirim. Arkadaş çevresi için değil, sevgili-eş adayı tarafı için demek istemiştim. İçinizden gelmeyeni yapmayın. O kırılır, buna ayıp olur vs. yani birilerini memnun etme misyonunuz yok. Yalnız aynı evde kaldığımızı bilmiyorlar demeyin, biliyorlardır.

Dert mi oldu

Yoo. Bana ne. Size dert olmuş ya işte konu açıyorsunuz ''bir derdim var'' başlığına. Bende burda ki bir üye olarak DERDİNİZE yorum yapıyorum.
Siz her şeyi yapıyorsunuz, evli gibisiniz zaten ama bir tek ailesi ile görüşmek saçma geliyor. Kuzeni ile o kadar samimi olmak saçma değil ama. Kuzeni yada sevgiliniz ailesine sizden bahsetmiyor hiç sanki.
Ayrıca size çok meraklı olacaklarını da düşünmüyorum, bir selam verirsiniz düğüne giderseniz olur biter. Nikahı basacak değiller ya

Yo meraklıları gayet tanışmak istiyorlar hediye alıyorlar. Evli gibi değiliz sevgiliyiz. Sevgili olunca ne yapılıyor ayrım mı var bu dert olmuş işte. Neden evlenmeyelim?

Son düzenleme:
Söyledim zaten ben seninle evlenmek istiyorum sen istemiyorsun ben hazırım sen değilsin diyor. Mutluyuz seninle beraber olmak istiyorum neden çekiniyorsun ailem seni merak ediyor diyor. Söylüyorum Hakkımda tembel vs düşünecekler diye sen tembel değilsin üniversite mezunu olmanın önemi yok benim için benim kararımı ailem sorgulamaz diyor. Senin yaşındayken ben harçlık alıyordum ailemden 7 sene sonra kim olacaksın onu düşün diyor

Sorun edecek bi aile yapısı yok onlarda gördüğüm kadarıyla ama utanıyorum işte

Hayır yurtdışında değiliz. Sürekli evinde kalmıyorum. Beraber tatile gidiyoruz arada evinde kalıyorum. Belki de evet bu yüzden istemiyorum
Sevgilimle bende tatile gittim evinde de kaldım ama ben bu adamla evleneceğim dedim ve evlendim. Kendi ailenizin ağzına bakacaksanız evlenme çağına gelmiş, eli iş tutan adamı oyalamayın. Adamın ailesi sizi evleneceksiniz sanıyor o yüzden tanışmak istiyor. Sevgiliniz dese yaa evlenmeyi düşünmüyoruz biz takılıyoruz öyle diye. Gör bakalım bir değerin olup seninle tanışmak isteyecekler mi, peki ya senin evlenmeyi düşünmediğimi biliyorlar mı yok. Umut hırsızısınız.

Bilmiyorum ya elbise vs aldım zaten ama hep bi acaba var işte

Sevgilim biliyo yeter oyaladığım yok evlilik delisi de değil yani. Beklemesi gereken o

Çok abartıyorsunuz. Altı üstü merhaba, nasılsın diyerek geçecek. Haa evet tüm sülale görüp muhtemelen konuşup sohbetini yapacaklardır. Ama buna takılacak olsanız adamla aynı evde yaşamazdınız bence. Çünkü bu durumda da çevre, sülale ne der diye düşünürdünüz. Sizin asıl çekindiğiniz şey onun diş hekimi olurken sizin lise mezunu olmanız ve kabul etmeseniz de bence de öz güven sorunu yaşıyorsunuz bu durumla ilgili. Öz güveniniz tam olsa bundan çekinmez geçmişteki yaptığınız işleri göğsünüzü gere gere söylerdiniz.
Gitmeyin madem düğüne bu kadar utanıp çekiniyorsanız. Kuzenine de açıklayın durumu. Size değer veriyorsa anlayışla karşılayacaktır sizi.

Yo meraklıları gayet tanışmak istiyorlar hediye alıyorlar. Evli gibi değiliz sevgiliyiz. Sevgili olunca ne yapılıyor ayrım mı var bu dert olmuş işte. Neden evlenmeyelim?
kendiniz bir yorumda yazmışsınız evlenmeyeceğinizi. yukarıdaki üyenin dediği gibi evet umut hırsızısınız.

Soru sahibicim biraz abartıyor olabilir misin altı üstü düğün yani?
Bu arada üniversiteye başladın mı başlamadın mı tam anlamadım ama mutlaka üniversite eğitimini tamamla lütfen. 2 tane dilin de varmış çok güzel yerlere gelirsin.

Başladım diş protez teknolojisi okuyorum şuan çap imkanı var aynı şekilde ya ağız bakım ya da tıbbi görüntüleme düşünüyorum onda da. Zaten ailem de sağlıkçı babamın diş labı var annem ebe. Asıl etken buydu babam çok istedi okumamı ben sağlık asla istemedim. Yös durumum var diş hekimliği oku dedi yine istemedim. Şansına damadı diş hekimi çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…