- 23 Ağustos 2025
- 1.115
- 1.860
- 48
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Benim düğünüme de kardeşim kız arkadaşını getirdi şuan isteme safhasındayız. Hiç de absürt kaçmadı. Gördük beğendik hoşumuza gitti hatta. Eş dost ne kadar oturaklı kız dediler.Eee kişi kendinden bilir işi derler. Ne diye milletle dalga geçtin. Ben ve kuzenlerim aşırı yakın değiliz bir erkek kuzenim abimin düğününde getirdik kız arkadaşını yakın olmadığımız halde çokta güzel ilgilendik çok şükür ki şu an mutlu bir yuvaları var.
Konu sahibi milletin arkadaşından dalga geçtiği için kendisi ile ilgili de dalga geçilecek diye gerilmişBenim düğünüme de kardeşim kız arkadaşını getirdi şuan isteme safhasındayız. Hiç de absürt kaçmadı. Gördük beğendik hoşumuza gitti hatta. Eş dost ne kadar oturaklı kız dediler.
Selam verirsin başka yerde otururuz diyor.Sevgiliniz saçmalamış düğüne gel arkadaş grubu var orada otururuz demiş. Gerçekten onemseyip ciddi düşündüğün birinin ailesine hiç selam vermeyip hatır sormadan gidip o masaya oturursan çok ayıp olur bence. Düğüne katılmayin böyle düşünceniz varsa eğer. Neden ailen tanışmak istemiyor çocukla ??
Canım her şey para değil ben paradan bahsetmedim ki kadın her anlamda üstte olmalı derken. Burda yaslari ileri olanlar ne demek istediğimi anlamıstır. Yanı sonuca bakarsak denk değilsiniz çatırdar. Ama böyle geri planda durarak herkese laf vermiş olursun.Ben sınıf öğretmenliği okuyordum ama mutsuzdum. Sonra bu işe başladım koordinatörlük yaptım. Şuanda da diş protez teknolojisi okuyorum ayrıca tıbbi görüntüleme düşünüyorum. Babamın mesleği diş laboratuvarı var. Bitirince iş derdim yok yani. Onlar çok çabaladı yurttaydım ev tuttular gitmedim farklı şehirdeydik online dersler vs eklendi gitmedim işte istediğin bölüme özele geç bari bitir dediler. En son onu dondurdum sıfırdan okula başladım bu sene. Ben de boş değilim iyi kazançlı işim vardı. En son eski çalıştığım iş yeri 80 civarı maaş teklif etti. Bu yaşımda kendimi geçindirdim araba aldım motor aldım birikim yaptım. Ben erkeğin daha fazla kazanması gerektiğini düşünüyorum ayrıca
Eee güzelce ilgilenmek yerine dalga geçerseniz ayrılılar tabi. Bence de siz düğüne gitmeyin arkanızdan dalga geçip eğlenmesinler. Nolur nolmaz sevgiliniz etkilenip ayrılmasın sizden.Saçma geliyordu hala geliyor ayrıldılar şimdi her fotoda o kız var
Ama bizde öyle bir durum yok evlenmeyi düşünmüyoruzBenim düğünüme de kardeşim kız arkadaşını getirdi şuan isteme safhasındayız. Hiç de absürt kaçmadı. Gördük beğendik hoşumuza gitti hatta. Eş dost ne kadar oturaklı kız dediler.
İlk defa göruyorlarsa selamla kalmaz bunu göz önüne alıp öyle git gideceksenSelam verirsin başka yerde otururuz diyor.
Düğün bana göre de tanışma için uygun değil. Kalabalık, kim kimdir anlamayacaksınız ve herkesle tanışmak zorunda da değilsiniz. Anası babası derken dayısı halası amcası babaannesi dedesi, komşusu... Herkes soracak bu kim diye. Karşı taraf için de aynısı geçerli, yeğen düğününe mi geldiler görücüye mi? Onun yerine sadece anne babayla yemeğe kahve içmeye vs çıkılsa daha iyi. Tanışmak için erken olduğunu düşünüyorsanız kendinizi zorundaymış gibi hissetmeyin. Daha söz nişan lafı bile yok ortada. Bana göre evlilik için resmi adım atılmamışsa ana babayla tanışmaya da gerek yok. İstemediğiniz bir şeyi "mış" olsun diye yapmayın. Ha karakteriniz başka olsaydı; anında kaynaşan, ortama hemen adapte olan, herkesle hemen tanışıp arkadaş olabilen biri olsaydınız farklı yazardım. Ama belli ki çekiniyorsunuz ve kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünüyorsunuz.Kuzenine öyle demedim çekiniyorum dedim utanıyorum tanışıp ne olacak sonuçta ben okulumu bitirmeden evlenemeyiz ailem tanımadan tanımaktan çekiniyorum dedim o da önyargılı olma halam öyle biri değil seni merak ediyor. Kabul görmem değil zaten sevgilimle ilişkim var ailesiyle değil ama hakkımda kötü düşünecekler hevesli gibi düğüne gelmiş diyecekler tembel diyecekler. Ve tanışmış olacağız
İlgilenmediğim nereden çıktı ki ben 17 18 yaşındaydım koca kızdı benim yaşıtım değildi gayet normal konuştuk. Saöma buluyorum evet ailesiyle şimdiden görüşmek istemiyorumEee güzelce ilgilenmek yerine dalga geçerseniz ayrılılar tabi. Bence de siz düğüne gitmeyin arkanızdan dalga geçip eğlenmesinler. Nolur nolmaz sevgiliniz etkilenip ayrılmasın sizden.
Aslında öyle biriyim güler yüzlüyüm iletişimde sıkıntım yok insanlarla iletişimim iyidir arkadaşlarımın anne babaları beni sever normal kız arkadaşımın ailesi beni köylerine vs götürür sevilirim soğuk durmam pek ama işte sevgilime konu gelince bi çekiniyorum. Daha önce de sevgilim oldu aileleriyle tanıştım ama o zamanlar daha küçüktüm. Şimdi çekiniyorum işteDüğün bana göre de tanışma için uygun değil. Kalabalık, kim kimdir anlamayacaksınız ve herkesle tanışmak zorunda da değilsiniz. Anası babası derken dayısı halası amcası babaannesi dedesi, komşusu... Herkes soracak bu kim diye. Karşı taraf için de aynısı geçerli, yeğen düğününe mi geldiler görücüye mi? Onun yerine sadece anne babayla yemeğe kahve içmeye vs çıkılsa daha iyi. Tanışmak için erken olduğunu düşünüyorsanız kendinizi zorundaymış gibi hissetmeyin. Daha söz nişan lafı bile yok ortada. Bana göre evlilik için resmi adım atılmamışsa ana babayla tanışmaya da gerek yok. İstemediğiniz bir şeyi "mış" olsun diye yapmayın. Ha karakteriniz başka olsaydı; anında kaynaşan, ortama hemen adapte olan, herkesle hemen tanışıp arkadaş olabilen biri olsaydınız farklı yazardım. Ama belli ki çekiniyorsunuz ve kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünüyorsunuz.
Gitmeli miyim yaniCanım her şey para değil ben paradan bahsetmedim ki kadın her anlamda üstte olmalı derken. Burda yaslari ileri olanlar ne demek istediğimi anlamıstır. Yanı sonuca bakarsak denk değilsiniz çatırdar. Ama böyle geri planda durarak herkese laf vermiş olursun.
Tanışmanın nesi hevesli görünmek anlamadım. Düğün gibi bir ortamda zaten ev oturması gibi uzun uzun sohbet edip gerçek manada tanışmanız mümkün değil ki hiçbiriyle. Merhaba merhaba olabilirsiniz en fazla bundan da ne zarar gelirDenk görmemek değil umrumda değil yani ama bilmiyorum utanıyorum çekiniyorum hevesli gibi görünmekten ne yapıcam orda süzülüp durucam tanışmak istemiyorum en az 2 sene evlilik yok. Niye 2 sene önceden tanışalım ki
Ailem istemiyor işte sebebi yok yaşı büyük diyorlar 7 yaş var aramızda 2 senedir sürüyor bunu fazla buluyorlar onun için okulumu bitirmediğimi düşünüyorlar. Eline diplomanı al işin otursun sonra tanışırız diyorlarSevgiliniz saçmalamış düğüne gel arkadaş grubu var orada otururuz demiş. Gerçekten onemseyip ciddi düşündüğün birinin ailesine hiç selam vermeyip hatır sormadan gidip o masaya oturursan çok ayıp olur bence. Düğüne katılmayin böyle düşünceniz varsa eğer. Neden ailen tanışmak istemiyor çocukla ??
Hayır yurtdışında değiliz. Sürekli evinde kalmıyorum. Beraber tatile gidiyoruz arada evinde kalıyorum. Belki de evet bu yüzden istemiyorumYurt dışında mı yaşıyorsunuz? Sevgilinizin evinde kalıp ailenize sevgilinizle tanışmak istemiyor aşırı değişik dicem de gizli kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Aile ile tanışma konusunda da sizin ailemiz sevgilinizle tanışmak istemediği için siz de erkek ailesinden uzak duruyorsunuz hepsi bu. Sevgili evinde yaşayıp ailesinden utanmak bilemedim. Kuzenin yerinde olsam bende alınırdım. Bu arada kuzen de aile sadece anne baba değil.
Dans edeceğiz göreceklerTanışmanın nesi hevesli görünmek anlamadım. Düğün gibi bir ortamda zaten ev oturması gibi uzun uzun sohbet edip gerçek manada tanışmanız mümkün değil ki hiçbiriyle. Merhaba merhaba olabilirsiniz en fazla bundan da ne zarar gelir
Tamam ciddi bir adım için istemiyor olabilirler ama kızının görüştüğü kişiyi tanımak gerek yani ben isterdim tanımak tanırlar ama söz nişan için beklenir meselaAilem istemiyor işte sebebi yok yaşı büyük diyorlar 7 yaş var aramızda 2 senedir sürüyor bunu fazla buluyorlar onun için okulumu bitirmediğimi düşünüyorlar. Eline diplomanı al işin otursun sonra tanışırız diyorlar
Saçma buluyorum açıkçası hevesli gibi tanışmayı ailesiyle devamı gelsin istemiyorum ne alaka yani. Benim ailemle tanışmadan onun ailesiyle tanışmak istemiyorum erkek kuzenlerim böyle düğünlere getirirdi sevgilisini arkasından dalga geçerdi
Bence bu konudaki görüşünüzden dolayı gitmek istemiyorsunuz. Erkek arkadaşınıza bu durumlarda böyle düşündüğünüzü bu nedenle kendiniz için de aynı şekilde düşünülmesini istemediğiniz için gitmek istemediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek? ya anlamıyorum ne alakası var ki evlenmekle falan, yok sonra ayrılınca saçma sapan tek resmi olmuyormuş yok öyleymiş yok böyleymiş ne ilgisi var. Bu düşünce sağlıklı değil bence. O zaman evlenen insanlar da yarın boşanabiliriz diye ortak resimlerde bulunmasınlar hatta çocukta ortak yapılan bir şey onu da yapmasınlar falan filan uzar gider. Siz bence ne kendi zamanınızı ne sevgilinizin zamanını harcamayın boşa. Yaşınız genç ileride belki bakış açınız değişir ya da kendiniz gibi düşünen birileri çıkar karşınıza o zaman böyle dertleriniz olmaz.Saçma buluyorum açıkçası hevesli gibi tanışmayı ailesiyle devamı gelsin istemiyorum ne alaka yani. Benim ailemle tanışmadan onun ailesiyle tanışmak istemiyorum erkek kuzenlerim böyle düğünlere getirirdi sevgilisini arkasından dalga geçerdik
sizde dans etmeyinDans edeceğiz göreceklerçekiniyorum işte sebebi yok
Tanıyorlar zaten ortak çevre var ama sevmiyorlar istemiyorlar işte gitsin yaşıt birini bulsun diyorlar. Aksine ortak çevreden insanlar var iyi çocuk diyorlar ama istemiyorlar işteTamam ciddi bir adım için istemiyor olabilirler ama kızının görüştüğü kişiyi tanımak gerek yani ben isterdim tanımak tanırlar ama söz nişan için beklenir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?