Sevgilinin kuzeninin düğünü

Benim düğünüme de kardeşim kız arkadaşını getirdi şuan isteme safhasındayız. Hiç de absürt kaçmadı. Gördük beğendik hoşumuza gitti hatta. Eş dost ne kadar oturaklı kız dediler.

Benim düğünüme de kardeşim kız arkadaşını getirdi şuan isteme safhasındayız. Hiç de absürt kaçmadı. Gördük beğendik hoşumuza gitti hatta. Eş dost ne kadar oturaklı kız dediler.
Konu sahibi milletin arkadaşından dalga geçtiği için kendisi ile ilgili de dalga geçilecek diye gerilmiş

Selam verirsin başka yerde otururuz diyor.

Canım her şey para değil ben paradan bahsetmedim ki kadın her anlamda üstte olmalı derken. Burda yaslari ileri olanlar ne demek istediğimi anlamıstır. Yanı sonuca bakarsak denk değilsiniz çatırdar. Ama böyle geri planda durarak herkese laf vermiş olursun.

Saçma geliyordu hala geliyor ayrıldılar şimdi her fotoda o kız var
Eee güzelce ilgilenmek yerine dalga geçerseniz ayrılılar tabi. Bence de siz düğüne gitmeyin arkanızdan dalga geçip eğlenmesinler. Nolur nolmaz sevgiliniz etkilenip ayrılmasın sizden.

Düğün bana göre de tanışma için uygun değil. Kalabalık, kim kimdir anlamayacaksınız ve herkesle tanışmak zorunda da değilsiniz. Anası babası derken dayısı halası amcası babaannesi dedesi, komşusu... Herkes soracak bu kim diye. Karşı taraf için de aynısı geçerli, yeğen düğününe mi geldiler görücüye mi? Onun yerine sadece anne babayla yemeğe kahve içmeye vs çıkılsa daha iyi. Tanışmak için erken olduğunu düşünüyorsanız kendinizi zorundaymış gibi hissetmeyin. Daha söz nişan lafı bile yok ortada. Bana göre evlilik için resmi adım atılmamışsa ana babayla tanışmaya da gerek yok. İstemediğiniz bir şeyi "mış" olsun diye yapmayın. Ha karakteriniz başka olsaydı; anında kaynaşan, ortama hemen adapte olan, herkesle hemen tanışıp arkadaş olabilen biri olsaydınız farklı yazardım. Ama belli ki çekiniyorsunuz ve kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünüyorsunuz.

Eee güzelce ilgilenmek yerine dalga geçerseniz ayrılılar tabi. Bence de siz düğüne gitmeyin arkanızdan dalga geçip eğlenmesinler. Nolur nolmaz sevgiliniz etkilenip ayrılmasın sizden.
İlgilenmediğim nereden çıktı ki ben 17 18 yaşındaydım koca kızdı benim yaşıtım değildi gayet normal konuştuk. Saöma buluyorum evet ailesiyle şimdiden görüşmek istemiyorum

Aslında öyle biriyim güler yüzlüyüm iletişimde sıkıntım yok insanlarla iletişimim iyidir arkadaşlarımın anne babaları beni sever normal kız arkadaşımın ailesi beni köylerine vs götürür sevilirim soğuk durmam pek ama işte sevgilime konu gelince bi çekiniyorum. Daha önce de sevgilim oldu aileleriyle tanıştım ama o zamanlar daha küçüktüm. Şimdi çekiniyorum işte

Tanışmanın nesi hevesli görünmek anlamadım. Düğün gibi bir ortamda zaten ev oturması gibi uzun uzun sohbet edip gerçek manada tanışmanız mümkün değil ki hiçbiriyle. Merhaba merhaba olabilirsiniz en fazla bundan da ne zarar gelir

Ailem istemiyor işte sebebi yok yaşı büyük diyorlar 7 yaş var aramızda 2 senedir sürüyor bunu fazla buluyorlar onun için okulumu bitirmediğimi düşünüyorlar. Eline diplomanı al işin otursun sonra tanışırız diyorlar

Hayır yurtdışında değiliz. Sürekli evinde kalmıyorum. Beraber tatile gidiyoruz arada evinde kalıyorum. Belki de evet bu yüzden istemiyorum

Dans edeceğiz görecekler çekiniyorum işte sebebi yok

Tamam ciddi bir adım için istemiyor olabilirler ama kızının görüştüğü kişiyi tanımak gerek yani ben isterdim tanımak tanırlar ama söz nişan için beklenir mesela

Bence bu konudaki görüşünüzden dolayı gitmek istemiyorsunuz. Erkek arkadaşınıza bu durumlarda böyle düşündüğünüzü bu nedenle kendiniz için de aynı şekilde düşünülmesini istemediğiniz için gitmek istemediğinizi söyleyin bakalım ne diyecek? ya anlamıyorum ne alakası var ki evlenmekle falan, yok sonra ayrılınca saçma sapan tek resmi olmuyormuş yok öyleymiş yok böyleymiş ne ilgisi var. Bu düşünce sağlıklı değil bence. O zaman evlenen insanlar da yarın boşanabiliriz diye ortak resimlerde bulunmasınlar hatta çocukta ortak yapılan bir şey onu da yapmasınlar falan filan uzar gider. Siz bence ne kendi zamanınızı ne sevgilinizin zamanını harcamayın boşa. Yaşınız genç ileride belki bakış açınız değişir ya da kendiniz gibi düşünen birileri çıkar karşınıza o zaman böyle dertleriniz olmaz.

Kuzenleri ile bu kadar samimi olmasaydınız keşke o zaman. Madem ailesinden çekiniyorsunuz evlilik düşünmüyorsunuz. Kuzeninle görüşmeyeceğim deseydiniz. Siz samimisiniz tatillere beraber gidiyorsunuz vs vs ama düğünlerine gitmeyeceksiniz bu daha saçma.
Ayrıca neden evlenesiniz ki zaten evlenmeden her şeyi yaşıyorsunuz.

Tamam ciddi bir adım için istemiyor olabilirler ama kızının görüştüğü kişiyi tanımak gerek yani ben isterdim tanımak tanırlar ama söz nişan için beklenir mesela
Tanıyorlar zaten ortak çevre var ama sevmiyorlar istemiyorlar işte gitsin yaşıt birini bulsun diyorlar. Aksine ortak çevreden insanlar var iyi çocuk diyorlar ama istemiyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…