Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

Ya başka yazan oldu mu bilmiyorum ama konu sahibinin evli ve çocuğu olduğuyla ilgili konuları var. Ona bir açıklama yaptı mı?
Hesap ablasınındı ama artık sadece konu sahibi kullanacak, yeniden başkası kullanırsa işler değişir, zira sizler biliyorsunuz ama konu sahibine tekrar hatırlatma olsun diye yazıyorum, bir hesabı sadece o hesabı kullanan kişi aktif edebilir konu açabilir, başkası kullanırsa üyelik iptal edilir.

Hayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değil

Yurtdışında yaşıyor, 6009 Euro kazanıyor aile desteğini saymıyorum. Ama sizin gönderdiğiniz 200 küsur Euro’ya muhtaç öyle mi?

6000 Euro kazandığı da yalan, mühendisler bile 3-4 bin Euro alıyor benim bildiğim.

Kilo yüzünden kendinizi ezeceğinize onun da boyunun 167 olduğunu hatırlatın bari kendinize.

Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum
Doktor kontrollerine gidiyor musunuz? Sağlıklı besleniyor musunuz? Bibibella kendi durumunu anlatmış zaten. Benimde bir arkadaşım ameliyat oldu, üstüne 2 çocuk doğurdu hala taş gibi kız. Siz dikkat etmiyorsunuz muhtemelen. Zaten mide yedikce genişler.

Ya siz nasıl memur oldunuz, bu kadar okul eğitim internet sosyal medya vs nasıl bu kadar bilgisiz kalabiliyorsunuz? Araştırmak öğrenmek için lisan bilmek de gerekmiyor artık bin tane çeviri programı var. Adam hep evdeyken mi görüntülü konuştunuz, hiç trende markette restoranda sokakta vs denk gelmediniz mi? Avusturya mı değil mi, sosyal medya hesabından yaşadığı yerle ilgili hiç paylaşım yapmıyor mu nasıl eminsiniz her dediğinden? Arka plan değiştirmek, sabitlemek, flulamak... hiç duydunuz mu? Eşim toplantı yaparken arka planı görsen milli kütüphane zannedersin. Bir çok ülkeye gidip geliyormuş, siz devamlı aramayın diye söylüyor bunu. Avusturya da sağlık masrafı saçmalığına hiç girmiyorum bile Sigrid yazmış o kısmı. Kendi işyeri olmayan, maaşlı çalışan herkes sağlık sigortasını kendi ödüyor.

Sakın sakın beş kuruş göndermeyin artık, zaten dişinin kovuğuna yetmez ama olur da kredi falan çektirirse hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız. Kardeş böyle bir adam yok, böyle bir evlilik fikri yok, formalite evlilik yok, sevgiliniz yok. Kaç senenizi daha heba edeceksiniz? Adamın yaptığından daha büyük kötülük yapıyorsunuz kendinize. Kendinize odaklanın, kilomu yargılamadı saçmalığına tutunmuş gidiyorsunuz. E hani nerde yargılamayan adam? Yeşil pasaportunuz var mı hiç sizi davet etti mi gel gezeriz diye, o da yok.

Geçen konusunda açıklama yapmıştı. Ablasının hesabıymış, sonra konu sahibi kullanmaya başlamış. Artık hesabı sadece kendisi kullanıyormuş.
O zaman ablası bu üyeliği kullanmayı bıraktıktan sonra üyeliğin varlığını hafızasından silmemiştir herhalde. Yani ben kardeşime üyeliğimi bıraksam sürekli stalklarım ne yazıyo diye.

Konu sahibi, ablan şu konularına ne yorum yapıyor?

Ben de öyle biliyorum Bibibella, yaşadığım yerde oturan bir hatun vardı ben kadar boyu vardı ama 100 kg üzeriydi, net olarak bilemesem de belli kilo üzerine yapılıyor bu ameliyat diye düşünüyorum, ameliyat sonrası sıvı beslenme olacak demiş doktor, ilk yıl için aklımda kalan en belirgin şey sıvı beslenme ve alkol tüketiminin yasak olmasıydı, ilk 6 ayda zaten kadın müthiş kilo verdi, 1 yıl sonunda 46-47 kg civarlarıydı vallahi ufacık kalmıştı ama o senin gibi düzenli spor yapmadı aksattı, fazla deri sıkıntısı vardı özellikle karın bölgesinde, hatta deri aldırma operasyonu da geçirecekti, sonraki yılın ilk 6 ayı da iyiydi fakat eski beslenme alışkanlıklarına ve alkole geri döndü, baktım hızla kilo alıyor, buralardan gittiği için son durumu nedir bilmiyorum ama spor yok yeme içme arttı muhtemelen verdiği kilolar geri geldi.

Neden böyle olduğunu anlamıyorum sorun bende mi acaba cidden veremedim kilo 120de kaldım

Hanimlar ne kadar kotu kalplisiniz adamcagiz konu sahibini dusundugu icin baskasi ile evlenmeyi goze almis daha ne yapsin kabul edin tabi ki cocuk falanda olursa hic kafaya takmayin hep sizi sevdigi dusundugu icin yapmistir

ayrıca bildiğim kadarıyla belli bir BMI üzerindeki hastaya da ivedilikle bu operasyon uygulanamıyor. karaciğer yağlanması, böbrek fonksiyon sorunu ve beraberinde gelen karaciğer fonksiyon bozukluğu, böbrek üstü bezlerinin durumu ve buna bağlı olarak birçok hormondaki sorun yüzünden öncelikle bir detokstan geçiyorlar. dolayısıyla böylesi bir detokstan geçen hasta, ameliyat sürecine uygun görülüp operasyona alınana kadar yeni beslenme ritmine alışmış oluyor.

Ya işte zayıflayınca bidaha almaz sanıyorlar eski zor zamanları unutuyorlar. Bende ilk kilo verdiğimde iyi görünmüyordum sonra zamanla vucut oturuyor şimdi bide spor ki bence asıl zor kısım bu, düzeliyor (yemesi içmesi takviyesi uyuması düzeni istikrarı) ben karnımıda gerdirdim çünkü onun düzelme şansı yoktu maalesef

sizler bütün bunları konu sahibinin doğruları söylediğini varsayarak yazıyorsunuz ya, ben üzülüyorum
Neden bu kadar ön yargılı davranıyorsunuz ? Ben buraya sadece bu konuyla ilgili konu acıyorum baska konu yok çünkü olması gerekeni merak ediyorum. Neden yalan soyleme ihtiyacı duyayım.

Size ameliyat olduğuma dair bilgileri özelden göndermemi ister misiniz ? Sanki bana inanmıyormuşsunuz gibime geldi de ondan

Size ameliyat olduğuma dair bilgileri özelden göndermemi ister misiniz ? Sanki bana inanmıyormuşsunuz gibime geldi de ondam
Iste etmiyorum onu diyorum kontrollere de gitmedim yalan soylemicem. Karnım doyuyo tıkanıyorum sonra rahatlayın tekrar yiyorum o tabağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…