- 16 Haziran 2011
- 16.398
- 72.257
- 798
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Önceki konusunda açıklama yapmıştı. Ablasının hesabıymış, sonra konu sahibi kullanmaya başlamış. Artık hesabı sadece kendisi kullanıyormuş.Ya başka yazan oldu mu bilmiyorum ama konu sahibinin evli ve çocuğu olduğuyla ilgili konuları var. Ona bir açıklama yaptı mı?
Hesap ablasınındı ama artık sadece konu sahibi kullanacak, yeniden başkası kullanırsa işler değişir, zira sizler biliyorsunuz ama konu sahibine tekrar hatırlatma olsun diye yazıyorum, bir hesabı sadece o hesabı kullanan kişi aktif edebilir konu açabilir, başkası kullanırsa üyelik iptal edilir.Ya başka yazan oldu mu bilmiyorum ama konu sahibinin evli ve çocuğu olduğuyla ilgili konuları var. Ona bir açıklama yaptı mı?
Hayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değilBir şeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuz o zaman.
Bibibella yazmış kaç yıl önce ameliyat olduğunu, kilo vermek için gösterdiği azmi hepimiz biliyoruz, çok da takdir ediyorum disiplinini azmini.
Tüp mide ameliyatı çevremden de bildiğim kadarıyla bir mucize yaratmıyor kilo vermenizi hızlandırmaya yarıyor sadece ama onun bile şartları var, ameliyat sonrası beslenmenize dikkat etmeniz spor yapmanız gerekiyor, doktorun diyet listesine uymazsanız verdiğiniz kiloları alıyorsunuz, ki ilk 2 sene fıstık gibi olup sonra verdiği kiloları hızla almaya başlayanları da gördüm çünkü eski yeme alışkanlıklarına geri dönüyorlar, mide genişleyebilen bir organ bunu unutmayın.
Doktor kontrollerine gidiyor musunuz? Sağlıklı besleniyor musunuz?Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum
Ya siz nasıl memur oldunuz, bu kadar okul eğitim internet sosyal medya vs nasıl bu kadar bilgisiz kalabiliyorsunuz? Araştırmak öğrenmek için lisan bilmek de gerekmiyor artık bin tane çeviri programı var. Adam hep evdeyken mi görüntülü konuştunuz, hiç trende markette restoranda sokakta vs denk gelmediniz mi? Avusturya mı değil mi, sosyal medya hesabından yaşadığı yerle ilgili hiç paylaşım yapmıyor mu nasıl eminsiniz her dediğinden? Arka plan değiştirmek, sabitlemek, flulamak... hiç duydunuz mu? Eşim toplantı yaparken arka planı görsen milli kütüphane zannedersin. Bir çok ülkeye gidip geliyormuş, siz devamlı aramayın diye söylüyor bunu. Avusturya da sağlık masrafı saçmalığına hiç girmiyorum bileBakın ben tam olarak bilgi sahibi değilim Sadece onun bana söylediklerini size aktaracağım ilk tanıştığımız zamanlarda müdür patron olduğunu söylüyordu bir reklam şirketinde Fotoğrafçılık yapıyor Hatta bazen birçok ülkeye gidip geliyor çok çalışıyor gece geliyor eve Ama her gece sürekli Benimle konuşuyordu bana 6.000 Euro'ya yakın aldığını ailesine yaklaşık 3-4 bin euro gönderdiğini söylüyordu. Sonrasında deri kanseri teşhis konulmuş ona zaten Bu hastalık vardı ama sonradan nüksetmiş o dönem biz ayrıydık. Avusturya'da sağlık hizmetlerine çok para gidiyormuş Bana öyle söyledi. Bu yüzden de maaşının çoğunluğunu ailesine destek ve kendi sağlık hizmetlerini harcadığı için elinde tutamıyormuş. Ilaçlarını alabilmesi için önce 7000 lira ardından da 4000 lira destek oldum.
O zaman ablası bu üyeliği kullanmayı bıraktıktan sonra üyeliğin varlığını hafızasından silmemiştir herhalde. Yani ben kardeşime üyeliğimi bıraksam sürekli stalklarım ne yazıyo diye.Geçen konusunda açıklama yapmıştı. Ablasının hesabıymış, sonra konu sahibi kullanmaya başlamış. Artık hesabı sadece kendisi kullanıyormuş.
Ben de öyle biliyorum Bibibella, yaşadığım yerde oturan bir hatun vardı ben kadar boyu vardı ama 100 kg üzeriydi, net olarak bilemesem de belli kilo üzerine yapılıyor bu ameliyat diye düşünüyorum, ameliyat sonrası sıvı beslenme olacak demiş doktor, ilk yıl için aklımda kalan en belirgin şey sıvı beslenme ve alkol tüketiminin yasak olmasıydı, ilk 6 ayda zaten kadın müthiş kilo verdi, 1 yıl sonunda 46-47 kg civarlarıydı vallahi ufacık kalmıştı ama o senin gibi düzenli spor yapmadı aksattı, fazla deri sıkıntısı vardı özellikle karın bölgesinde, hatta deri aldırma operasyonu da geçirecekti, sonraki yılın ilk 6 ayı da iyiydi fakat eski beslenme alışkanlıklarına ve alkole geri döndü, baktım hızla kilo alıyor, buralardan gittiği için son durumu nedir bilmiyorum ama spor yok yeme içme arttı muhtemelen verdiği kilolar geri geldi.Hayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değil
Yönetim izin verdi hesabi sadece ben kullanacağım eskiden ablamindiYa başka yazan oldu mu bilmiyorum ama konu sahibinin evli ve çocuğu olduğuyla ilgili konuları var. Ona bir açıklama yaptı mı?
Neden böyle olduğunu anlamıyorum sorun bende mi acaba cidden veremedim kilo 120de kaldımHayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değil
Ben de öyle biliyorum Bibibella, yaşadığım yerde oturan bir hatun vardı ben kadar boyu vardı ama 100 kg üzeriydi, net olarak bilemesem de belli kilo üzerine yapılıyor bu ameliyat diye düşünüyorum, ameliyat sonrası sıvı beslenme olacak demiş doktor, ilk yıl için aklımda kalan en belirgin şey sıvı beslenme ve alkol tüketiminin yasak olmasıydı, ilk 6 ayda zaten kadın müthiş kilo verdi, 1 yıl sonunda 46-47 kg civarlarıydı vallahi ufacık kalmıştı ama o senin gibi düzenli spor yapmadı aksattı, fazla deri sıkıntısı vardı özellikle karın bölgesinde, hatta deri aldırma operasyonu da geçirecekti, sonraki yılın ilk 6 ayı da iyiydi fakat eski beslenme alışkanlıklarına ve alkole geri döndü, baktım hızla kilo alıyor, buralardan gittiği için son durumu nedir bilmiyorum ama spor yok yeme içme arttı muhtemelen verdiği kilolar geri geldi.
Ya işte zayıflayınca bidaha almaz sanıyorlar eski zor zamanları unutuyorlar. Bende ilk kilo verdiğimde iyi görünmüyordum sonra zamanla vucut oturuyor şimdi bide spor ki bence asıl zor kısım bu, düzeliyor (yemesi içmesi takviyesi uyuması düzeni istikrarı) ben karnımıda gerdirdim çünkü onun düzelme şansı yoktu maalesefBen de öyle biliyorum Bibibella, yaşadığım yerde oturan bir hatun vardı ben kadar boyu vardı ama 100 kg üzeriydi, net olarak bilemesem de belli kilo üzerine yapılıyor bu ameliyat diye düşünüyorum, ameliyat sonrası sıvı beslenme olacak demiş doktor, ilk yıl için aklımda kalan en belirgin şey sıvı beslenme ve alkol tüketiminin yasak olmasıydı, ilk 6 ayda zaten kadın müthiş kilo verdi, 1 yıl sonunda 46-47 kg civarlarıydı vallahi ufacık kalmıştı ama o senin gibi düzenli spor yapmadı aksattı, fazla deri sıkıntısı vardı özellikle karın bölgesinde, hatta deri aldırma operasyonu da geçirecekti, sonraki yılın ilk 6 ayı da iyiydi fakat eski beslenme alışkanlıklarına ve alkole geri döndü, baktım hızla kilo alıyor, buralardan gittiği için son durumu nedir bilmiyorum ama spor yok yeme içme arttı muhtemelen verdiği kilolar geri geldi.
Neden bu kadar ön yargılı davranıyorsunuz ? Ben buraya sadece bu konuyla ilgili konu acıyorum baska konu yok çünkü olması gerekeni merak ediyorum. Neden yalan soyleme ihtiyacı duyayım.sizler bütün bunları konu sahibinin doğruları söylediğini varsayarak yazıyorsunuz ya, ben üzülüyorum
Size ameliyat olduğuma dair bilgileri özelden göndermemi ister misiniz ? Sanki bana inanmıyormuşsunuz gibime geldi de ondanHayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değil
Yoo inaniyorum neden inanmıyayım ama yanlış yaptığın şeyler var diyorumSize ameliyat olduğuma dair bilgileri özelden göndermemi ister misiniz ? Sanki bana inanmıyormuşsunuz gibime geldi de ondan
Size ameliyat olduğuma dair bilgileri özelden göndermemi ister misiniz ? Sanki bana inanmıyormuşsunuz gibime geldi de ondamHayır bide kolay bir ameliyat değil ki dr un ilk dediği şey ölme riski var! Bide 160 kilo birisi 1 sene de sadece 40 kilo vermezdi birkaç aya verirdi zaten o kiloyu bu olayda bi terslik var normalde 1 sene de ideal kilona yaklaşmış oluyorsun çünkü istesende yemen mümkün değil
Iste etmiyorum onu diyorum kontrollere de gitmedim yalan soylemicem. Karnım doyuyo tıkanıyorum sonra rahatlayın tekrar yiyorum o tabağıDoktor kontrollerine gidiyor musunuz? Sağlıklı besleniyor musunuz?Bibibella kendi durumunu anlatmış zaten. Benimde bir arkadaşım ameliyat oldu, üstüne 2 çocuk doğurdu hala taş gibi kız. Siz dikkat etmiyorsunuz muhtemelen. Zaten mide yedikce genişler.
Bilmiyorum işte nedenini. Mesela kusuyorum ya yedikten sonra yarım saat sonra devam ediyorum ben yemeye beni rahatlatıyor yemekYoo inaniyorum neden inanmıyayım ama yanlış yaptığın şeyler var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?