Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne tepki verirsiniz?

Bende doğum günlerini çok zor hatırlarım.Tarih hafızam hiç yoktur.Ama doğum gününü unutup çok sevdiğim bir sürü kişi var.

Ben doğum günlerine önem vermediğim için güler geçerdim.

Ben görüştüğüm kişinin doğumgününü unutmuştum çok üzülmüştüm ve aşırı değer verdiğim biriydi

Eşimle sevgiliyken de kutlamadik, simdi de. Doğum günü organizasyonları ve hediye stresi bana göre değil. İki çocuğum var. Onların doğum günlerini asla atlamam. Biz aileden böyle gormusuz, kutlamamaya alismisiz, onlarınki kutlansin kafasindayim.

Aa ben başlığı görünce hiçbirşey yapmadı doğum gününüz için ondan kızgınsınız zannetmiştim. Daha gelmemiş ki doğum gününüz.

Ben doğum günlerimi önemserim. Doğum günlerimde gerekli değeri özeni göremezsem ayrılırım. Ama şuna da inanırım ilk elin günahı olmaz. İlişkinin ilk doğum gününde özellikle hatırlayacak mı bakalım diye beklemem. Bir ay önceden, bir hafta önceden konusunu açarım karşı tarafa çaktırmadan. Arkadaşlarım cumaya organizasyon yapmış kız-kıza çıkıcaz doğum günümü kutlamak için filan derim mesela. Sonrasını karşı tarafa bırakır, tam doğum günümde nasıl kutladığını, benim için nasıl bir organizasyon yaptığına, nasıl bir hediye seçtiğine filan bakarım. Sonuçta karşı tarafın hafızasını ölçmüyoruz burada, bize değer verip vermediğini ölçüyoruz. Bunu da ne kadar emek harcadığına vs. bakarak yapabiliriz.

Ben garantici insanım. Önceden ufak ufak hatırlatırım kendimi. Sonra unutacak da, kavga edicem de, evden kovucam da uğraşamam.
Ajdjdjdkdk aynı ben. Bide kaçamak planı falan yapıyoruz birlikte son dakikaya kadar şey mi beklicemskfjfjfk
Aşkım bu arada hediyen yükte hafif pahada agır olsun diyorum

Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Önemsenmediğimi düşünür, bunu da karşı tarafa uygun bir dille söylerdim. Telafi edici bir çabası ya da mahçupluk görmezsem ayrılırdım

Başıma hiç gelmedi ama seveceğim bir hediye ile kutlarsa ona bir kez daha aşık olurum, bence hatırlamak ona unutmaktan çoook daha fayda sağlar ona göre yaniiii

Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Önce sizi onemsemedigi için mi unuttu , yoksa genelde bu tarz seyleri mi önemsemiyor onun ayrımına varmaya çalışın ,birincisi ise affedilir değil ikincisi ise siz karar verin özel günleri önemsemeyen biri mi yoksa her özel günü taçlandırmasi gereken biri mi olmalı hayatınızda . Genel anlamda sorun yoksa anlasiyorsam ve bu tarz günleri çokta özel bulmayan biri ise benim için sorun yok bende çok takmam sadece önemseyen kişilere ekstra hassasiyet gösteririm

Doğumgünleri benim için önemlidir. Yeni tanıştığım biriyse değer veriyorsam unutmamak için gerekirse bir iki gün öncesinden telefona hatırlatıcı ayarlarım. Direkt ayrılır mıydım bilmiyorum ama baya bozulurdum. Tabi hatırlattıktan sonraki tepkisi ve davranışları da önemli. Telafi etmek için bir çabaya giriyor mu yoksa takmıyor mu mesela takmazsa ayrılırım.

Eğer üzerine basa basa doğduğunuz günlerin konusu konuşulmadıysa hatırlamayabilir Sevgilin.

Kendi ilişkim için ise... Hatırlamadığını hissettiysem hatırlatırım. Ertesi gün başına kakmak olgun bir kadının yapacağı iş değil.Bu tarz şeyleri sınav haline getirmeyin, elinize bir şey geçmez.

Ha bildiği halde bir şey yapmıyorsa bak o zaman sorun işte.

Kapı dışarı ederim. Doğum günümü hayatımdaki insan unutamaz. Saat kur gerekirse, hatırlatıcı ekle ama unutabiliyorsa ondan olmaz.

Özellikle yeni ilişki için söylüyorum, değer vermiyodur net. Öylesine beraberdir.
İlişkiye yeni başladığımız dönemde sevgilim ilk doğum günümü unuttu, 16 yıl geçti aradan, 11 yıldır evliyiz ve evladımız var
Annem-babam-kardeşim dahil şu hayatta bana en çok değer veren kişi doğum günümü unutan eşim

Başkalarının doğum günlerini normalde kutluyor ve benimkini es geçerse bozulurum. Değer vermediğini düşünebilirim.

Doğum gününü hatırlayan erkek çok az hatta bilen bile az. Bana değer verdiğinden emin olduğum insanların bile doğum günümü unuttuğunu görünce beklentiye girmekten vazgeçtim. Hatırlarsa mutlu oluyorum, o kadar.

Bazı insanlar unutabiliyor veya aklında tutamıyor. Ben bile bazen unutuyorum ki fil hafızalı derlerdi bana. Her sene doğum gününü hatırladığım birininkini bu sene unuttum. Daha dün aklıma geldi ki doğum günü geçen haftaydı. Bazı kişilerin de doğum tarihi aklımda kalmıyor maalesef. Kafamda kodlayamıyorum.

Bir de yaş ilerlediği için sanırım, kutlamalar bana saçma gelmeye de başladı. Şatafat eşittir değer verme gibi görülüyor. Bir güzel söz bile benim için yeterli olur, yeter ki içinden gelsin ve/veya emek vermiş olsun.

Ben genelde 2 ay öncesinden hatırlatıyorum her gün unutma şansı yok . Yeni ilişkide unutulabilir ya yani çok takılmazdım . Ama unutmuş gibi yapmışta olabilir hediye almamak için

Herkesin doğum günümü kutlaması bir bana mı abes geliyor acaba.. Yani doğum günümü unuttuğunda bozulacağım iki insan var; annem babam. Yaptıkları çocuğun doğum gününü unutmasınlar bi zahmet :)) bu zamana kadar eşim hiç unutmadı ama unutsa da hiç bişey olmasa bile bişeyler olmuştur der geçerim.

Eşim de evlilik yıl dönümümüzü ve çocukların doğum gününü unutsa çok bozulurum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…