sevgiliniz/eşiniz eski sevgilinizle neler yaptığınızı sorsa her şeyi söyler misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cevap

• evet

OY: 68 31,5%
  • hayır

OY: 148 68,5%

• Ankete Katılan
    216
L

littlewise

Ziyaretçi
evet soru bu. önceki sevgilinizle ne kadar ileri gittiğinizi merak ediyorsa söylermisiniz, bilmek hakkı mı onun yoksa yalan mı söylemeli bu durumda üzmemek için?

Adı üzerinde geçmiş bitmiş bir yaşam ve aşk. Gereksiz anlatmak.

çok merak ediyosa, ille de söyle diyosa?

eşimden önce sevgilim olmadı sadece sevdiğm ama bazı sebeplerden dolayı birlikte olmadığım ız biri oldu.. bence eşler birbirlerine karşı açık olmalı her konuda. gizlemek ve bu konular açıldığında kaçmak doğru değil.. ama şu var..eğer eşinize anlatacağınız sey onu üzecekse kesinlkle anlatmayın çünkü içine oturur kalır ve aklından silemez bunu.kimseyede faydası olmaz dürüst olayım derken can yazmak..dozu ayarlamak lazım.inşallah kimse böyle durumda kalmaz

bence anlatilmamali...ondan sonra sogma olacak...bi tartisma olsa basa kakilacak...nemelazim...

üfff kötü yaptım o zaman benn

anlatırım gizlicek bişiyim yok ondan önce çok önemli yaşadığım

ben anlatmam..
oda anlatmaz zaten..sonuçta yaşanmış bitmiş tekrar gündeme gelmesine gerek yok..

kesinlikle iki sevgili arasında konuşulması gereken en son şey bence.
ne alaka yani benden önceki sevgilinle ne yaptın. çok saçma yaa. bana sorulmadı bende sormadım kimseye. kaldıki bana sorulsaydıda anlatmazdım yani.
geçmişi kendini ilgilendirir beni değil. benim için önemli olan benimleyken olan zamanda nasıl br insan olduğudur.

Açıkçası şu zamana kadar söylemeyi tercih ederdim bunu dürüstlükten sayardım ama artık söylemem... yasakkelime

şuramı gördü buramı elledi diye anlatmanın mantığı nedir? kadın için bunu anlatmak oldukça aşağılayıcı, erkek için de sormak ayıp olsa gerek. o sorunun altındaki asıl soru da bakire misin sorusudur. ona cevap vermeni bekler. senin için sakıncası yoksa cevabını verirsin. ya da sen ona sorarsın senin için önemli mi diye. aldığın cevaba göre ayrılır ya da devam edersin.

yaşadığımdan utanacağım bir durumum olmadı.eşimde bana geçmişimle ilgili her dakikamı sormadı ama genel bir soru sordu bende utanacağım hiçbir şeyin olmadığını söyledim.kafasına takılan bir şey varsa şimdi sormasını aynı konuyu daha sonra açarsa yada eski meseleleri önüme sürekli getirirse sakin bir tepki vermeyeceğimi söyledim.bir daha da hiçbir şey sormadı.aradan yıllar geçti.şimdide 1.5 senedir evliyiz.bir daha açma gereğide duymadı eski meseleleri.geçmiş geçmiştir zaten.önemli olan o insan hayatındayken ona bağlı kalabilmektir.

Son düzenleme:
sorarsa soylerım..
ama sormasından hosnut olmam.. :)
soylerım ama sonrasında bır daha benı gorebılır mı orasını bılemıyorum ıste :)

walla ben anlattım..kim olursa olsun da su anda sakın anlatmayın dıyorum ne sorun ne anlatınnn.En ufak seyde cakıl taşı kocaman kaya oluyor..Sevdiğım ınsanla bu konuda cok tartıstık her defasında bır daha acmam dıyor ama onunda elınde degıl demekkı devamlı acılıyor..Bitme noktasına kadar geldık bu yuzden...

Anlatılmamalı ama anlatanlar da var yani ayrıntısına kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…