sevgiliniz/eşiniz eski sevgilinizle neler yaptığınızı sorsa her şeyi söyler misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cevap

• evet

OY: 68 31,5%
  • hayır

OY: 148 68,5%

• Ankete Katılan
    216

aynısı bendede var..çok haklısın canım katılıyorum..

bence söylenmemeli, bu da saklayacak bir şeyler olduğu anlamına gelmiyor ama ben şuanki sevgilime geçmişiyle alakalı tek bir şey bile sormadım, hatta bi kere ayrılmıştık sonra tekrar barıştık iki dakika önceni bile umursamıyorum mutlu olabileceksek ''BİZ'' olalım demiştim. o da bana sormadı eski sevgili bahsi bile açılmadı bence gereksiz.

O soruyu soracak adam benim hiçbişeyim olamaz

detay vermeye gerek yok bence

evet soru bu. önceki sevgilinizle ne kadar ileri gittiğinizi merak ediyorsa söylermisiniz, bilmek hakkı mı onun yoksa yalan mı söylemeli bu durumda üzmemek için?

Bence bir erkek geçmişe dair bu kadar detayı sormamalı Neyse ne sanane yani:)

Merhabalar kızlar,çoğunluk eski anlatılmamalı demiş,ankete baktım haklısınız.Benim şuan da yeni bir ilşkim var.Kaçgündür kafamı kurcalıyor benim sevgilimse herşeyi bilmesi gerektiğini düşünüyor.Bana da saçma geliyor ama böyle hissediyorum konuşsam mı ne yapsam bilemedimm.

daha düne kadar bilmesi gerekdigini düsünmüsdüm.. ve sorularinida yanitsiz birakmadim!

ama bu cok gereksiz! tecrubelerime dayanarak HAYIR kesinlikle HAYIR diyorum.

bilmedinler bildikleri yetmiyor cünki birde kuruyorlar ortaya sadece huzursuzluk sariyor malesef..

keske erkekler ADAM gibi ADAM olsada..bizde gözümüzü actigimizin yaninda versek son nefesimizi!

Hayır söylemem!
Sadece hayatıma kaç kişinin girdiğini merak ederse söylerim o kadar.
Malesef geçmiş geçmiştir denmiyor, insanı rahatsız ediyor.

Geçmişi konuşmak anlamsız çünkü geçmişi bilmek sizin içinizi rahatlatmayacak aynı zaman da onun da. Öğrendiğiniz zaman onu neden böyle yapmış bunu neden böyle demiş diye kurarsınız, insanı rahatsız ediyor. En iyisi açmamak konusunu.
Ben sormam karşı tarafın sormasını da istemem.

Şuan ki sevgilim ilk sevgilim olduğu için böyle bir şey söz konusu olmadı hiç. Ama farzedersek eğer; sanırım söylemezdim,eskiden çok sevdiğim birisinin hakkında konuşmak,her şeyi anlatmak bana pek doğru gelmezdi..

benimde söylememe gibi bir lüksüm olsaydı asla anlatmazdım..

kankamdı eşim benim...

Hiç sormadı önceki evliligimi bildigi halde bile asla konuyu açmadı. Bazı durumlar olmuştu öncekilerden canım cok yanmıştı, şimdiki nişanlıma benım canım cok yandı cok kşiyle cıktım sende onlar gibi olma vs vs gibi konuşmalar gecmiştir. oda hiç sormaz etmez umurunda degil yani gecmişte ne yaptıgım ne oldugu

Söylemem tabi ki. Ne bilmek hakkı olacak ya.

yani erkekler bu konuda maalesef ki didik didik etmeye bayılıyorlar. hiçbir sey anlatmama sansı neredeyse kalmıyor kadının. geçmiş geçmişte kaldı sorma diyemiyorsun pek. o ''benden önce kaç kişi oldu hayatında?'' sorusu sorulacak zaten Allah'ın emri. sonra ilişkinin seyrine göre sorunun ciddiyeti ve mahremiyeti artmaya devam edecek..

ben de kesinlikle anlatmama taraftarıyım. yani anahatlarıyla bahsedilebilir ama öyle detay vermekten yana değilim. aynı sekilde sormam da. kaçı doğru cevabı veriyo sanki

Ciddi bir ilişkiyse söylenmeli . Sormazsa hiç anlatmaya gerek yok ama sorarsa da doğruları bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…