- Konu Sahibi littlewise
-
kesinlikle anlatılmamalı ! ne kadar geçmiş geçmişte kaldı ben bundan sonrasına bakarım dese bile biri acayip takar bu konuyu kafasına. ben bir kadın olmama rağmen sevgilimin benden önce başkasını öpmüş olmasını, başkasına sarılmış olmasını, ya da sevişmiş olmasını içime sindiremiyorum onu eski sevgilisiyle düşününce olay ondan nefret etmeme bile sebep olabiliyo bazen. traji komik bi durum aslında. o bana bişe yaptığında ya da sarıldığında ona da böyle yapmışmıdır diye düşünüyorum genelde ve samimiyetine inanamıyorum sürekli onada böyle yapmıştı bak banada yapıyo diye düşünüyorum ve eski sevgilisini düşünmekten ilişkime konsantre olamıyorum. hele ki bir erkek için daha katlanılması zor bi durumdur bu. aslında onun bu soruyu hiç sormamış olması gerekirdi. sorduğuna göre çok kafasına takmış belliki ona onu rahatlatabilecek cevaplar vermeliydin. dürüstlüğün hiç gereği yok bu durumda. ne o üzülsün ne de seni üzülsün bazen böyle taktikler yapmak lazım ilişkinin düzgün ilerleyebilmesi için
evet soru bu. önceki sevgilinizle ne kadar ileri gittiğinizi merak ediyorsa söylermisiniz, bilmek hakkı mı onun yoksa yalan mı söylemeli bu durumda üzmemek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?