sevgiliniz/eşiniz eski sevgilinizle neler yaptığınızı sorsa her şeyi söyler misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cevap

• evet

OY: 68 31,5%
  • hayır

OY: 148 68,5%

• Ankete Katılan
    216
asla durup dururken açıcağım bi konuşma değil ama eşim soruyosa da duyucaklarına hazırlıklı olarak soruyodur, saklamam ben anlatırım
bi kere elimi tutmuştu sadece dememi bekleyerek sormuyodur heralde
ha ama ne gerek var derseniz, yok hem de hiç gerek yok

asla durduk yere anlatmam, kesinlikle hiç bir şey söylemem, eski sevgili lafı bile geçirmem. ondan da kesinlikle duymak istemem. sorarsa, sorduğu kadarına cevap verir susarım, bunu muhabbet haline getirip uzatmam. o anlatmaya kalkarsa da sustururum.

bazen bilmemek mutluluktur...

ıkı tarafında her seyı anlatamaması makbuldur cok akrıstırmaamk lazım gecmsı gecmıste kalır ama gecmıs gelecegı tehdıt edıyosa o ayrı

aynen bende snin gibi düşünüorum cnm.

kesinlikle anlatılmamalı ! ne kadar geçmiş geçmişte kaldı ben bundan sonrasına bakarım dese bile biri acayip takar bu konuyu kafasına. ben bir kadın olmama rağmen sevgilimin benden önce başkasını öpmüş olmasını, başkasına sarılmış olmasını, ya da sevişmiş olmasını içime sindiremiyorum onu eski sevgilisiyle düşününce olay ondan nefret etmeme bile sebep olabiliyo bazen. traji komik bi durum aslında. o bana bişe yaptığında ya da sarıldığında ona da böyle yapmışmıdır diye düşünüyorum genelde ve samimiyetine inanamıyorum sürekli onada böyle yapmıştı bak banada yapıyo diye düşünüyorum ve eski sevgilisini düşünmekten ilişkime konsantre olamıyorum. hele ki bir erkek için daha katlanılması zor bi durumdur bu. aslında onun bu soruyu hiç sormamış olması gerekirdi. sorduğuna göre çok kafasına takmış belliki ona onu rahatlatabilecek cevaplar vermeliydin. dürüstlüğün hiç gereği yok bu durumda. ne o üzülsün ne de seni üzülsün bazen böyle taktikler yapmak lazım ilişkinin düzgün ilerleyebilmesi için

Sorması saçma. Ama cevaben yalan söylemek tam bir riyakarlık.

Bugüne kadar öyle bir soruyla karşılaşmadım eşim tarafından...

Benimle ilgili bilmesi gereken kısmını anlattım bu ona yeter.

geriside beni ilgilendirir...

Anlatılmamalı ASLA ASLA HANIMLAR!

herseyi anlatirim, sonucta utanilacak hicbirsey yasamadim, abartili biseyimde olmadi zaten gecmisimde
gecmisime baktigim zaman cok güzeldi diyebilirim.. pisman oldugum tek bir sey var oda salak bi sevgilim vardi kendini begenmis, bana herseferinde kizlar pesinden kosuyor havasi veriyodu yok numarasini istiomus biri falan diye bana anlatiodu ben salakda sinirlendiodum hernekadar dogru olmadigini bilsemde..biseye benzedigide yok zaten ama cocukluk askiydi iste

benim eşim geçmişte yaşamış olduğum ilişkileri bilir.bilmeside lazım diye düşünüyorum.çünkü ileride herhangi bi sebebten ötürü bir araya gelinecek olursa önceden bilmesinde fayda var diye düşünüyorum yoksa bende ağır bi yük olurdu herhalde.aynı şekilde bende bilirim.düşünsenize tanışmış olduğum bir kız belkide iyi anlaşabileceğim biri eşimin eski sevgilisi ve benim hbr yok...böyle bir durumda araya mesafe koymak önemli çünkü her ne kadar geçmişte olan birşey de olsa ben yapamam...gerektiğinde yerine göre görüşmek zorunda kalırsın o başka tabii...çok ayrıntısı ile ne ben bilirim ne de o...o kadarına gerek yok bence...

herkesin kendne kalan sırları olmalı bence.sonuçta onu biz yaşadık her şeyi bilmesi gerekmez.ama önemli olan yada bi şekilde etraftan duyulabilecek şeyler olursa anlatılmalı bence.başka brisinden duyması çok acı olur sanırım

kendısıyle başkalarını kıyaslayacak bırını ALLAH göstermesın..

Her şeyi anlatmam aslında eskiler hakkında hiç konuşulmamalı bence...

sorsun anlatırım gizli saklım yok benim zaten herşeeyide bilir kendisi:126:

ben anlatırım herşeyi hatta anlattımda çünkü geçmişimde onun istemeyeceği ve beniım utanacağım türde şeyler yok ondan anlatmasını ıstedım daha once sormustum ılskıye grmedım kımseyle dedı cunku bnm ıcın onemlı bunlar ama bı cok kız arkadası oldugunu bılıyodum opustum demıstı sadce simdi tekrar sordum soylemem dedı zorla soylettırdım bırbırlerının cırılcıplak hallerını gormusler o sekılde sevısmısler sımdı ondan tıksınıyorum evet bazen bılmemek mutlulukmus....

yaaaa ben anlattım bile ama çok sordu üzerime geldi onun da daha önce bi sevgilisi olmamıştı yani ilk sevgilisi benim.. o da öncekiyle de kendisiyle olan sevıyeye gelıp gelmedıgımı çok sordu ben de gelmedım dedım dogruydu zaten ama soyledım sonucta (

bence anlatılmaz belirli konuyu bilirsin sadece gezdik tozduk el ele tutuştuk şuraya gittik demek çok yanlış..bide ilerde aleyhine dönmesi var..(zaten eskisiylede şöyle yapmışın gibi)

o benim ilk sevgilim
ama eğer ondan önce sevgilim olsaydı, anlatmazdım
ondan sonra sevgilim olursa da, ona anlatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…