• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşiniz size ÇİRKİNSİN derse ne yaparsınız ?

biz birbirimizi cirkin ördek yavrusu diye severiz:)) yüzümü sıkar kız cikinlikten ölcen bi gün der..mezarına da ölüm nedeni çok çikindi yazarz der güleriz:)) hiç gzl olmus demz o gzlse çirkin der sımartmamak için anlarım:)) ALLAH a şükür ikimizde güzeliz.ama ciddi söylemez ama söylerse de gözlerim yeter derim susar:P

hehe kıs qüldürdün beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

begenmeyen gide bilir.
kimseyi hayatımda silah zoruyla tutmuyorum derim:delphin:

ne kadar banel şey ya
insanın fizigini yargılamak... alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

"ahahahahhahahahaha git güzelini bul kusumm allallaaaa" derim :roflol:

yada "kisi herkesi kendi gibi bilirmis naniknanik" derim
ciddi dediyse üzülürüm tabi ama belli etmemeye calisirim

beğenmeyene kapıyı gösteririm zaten erkekler pek beğenmedeği kızlarla birlikte olmaz öyle fedakarık yapamaz onlar

kocam ya da sevgilim bana çok çirkinsin derse;

"sen kendi derdine yan benim gibi bir çirkinle birlikte olduğun için " derdim'

Hayatiiiimm yaslandigin bu aralar iyice belli oluyor, gözlerinde ters görmeye basladi artik derim..kisasa kisas:))

galıba kızın onurunu gururunu kırmak ıcın bılınclı yapılan bısey cunku bana da dedı sevgılım karsı geldım bıdı bıdı ettım ama cok kırılmıstım ama sonra baktım hakıkaten ıstedıgı gıbı ezmeyı basarabılmıstı. demek bılerekten yapıyorlar. cunku cok cırkın olan bırıne bıle denmez kı bu, kaldı kı gayet normal bı kızım.

Tabikide bilinçli yapılan bişeydir bu. bilmeden kimse kimseye çirkinsin demez..

sevgilim bana dese bende ona ozaman git güzel kızlaraaaa hadi yallah derdm + senin suratındada meymenet yok emin ol derdim :))

Ne sekilde dediğine baglı simdi saka amaclı dedimi farklı olurr
Benim askım hep diyo takılıyo bna ne cirkinsin sen nerden buldum seni diye bende diyorum ee askım üzüm üzüme baka baka kararır bir zamanlar güzeldim hayatıma girdin gireli değişmişim demek ki hehee :D

eşim böyle birşey dediğinde; ben kesin dekolte giyinmişimdir ya da makyajı abartmışımdır ona göre o zaman çirkin olmuşumdur! kaydirigubbakcemile3

beni çirkin görseydi beraber olmazdı sanırım di mi bayanssulusmile öyle diyorsa ya çok güzel olmusumdur ya da kızdırmak için takılıyordur. suratımın kızmış ifadesi onu eğlendiriyor da yerimseniben

sanki kendi de Brad Pitt
şuna bak bana çirkin dicek bide kaydirigubbakcemile3

bi daha yüzüne bakmam valla nasıl sevgili o be çirkin diyo yolarım etleriniaklinialirimsmile

beğenmiyorsan ewlnemeseydin derim kapı açık gidebilirsin :mymeka:ben onu beğendimde o beni beğenmiycekkk hıııhhhh bulmus ben gibisini öpsün başına koysunaklinialirimsmile

Back
X