Sevgiliniz/ Esinizle boyunuz:)

Sevgiliniz/ Esinizle boy farki

• Ankete Katılan
    833
offf..napalım kader valla..
bende öyle giydimi mantar topuk fln paklamaz en az 10 cm topuğu olcak hakkını vercem yanii..
kısmet işte:çok üzgünüm:en çok düğünümde fazla topuklu giyemicem ona yanarım

evet canim ya bende cizme cok seviyorum onlarin topuguda yüksek oluyo ama giyemicem herhalde

gerci sevgilim 180 yani 10 cm topuklu giysem ayni oluruz ama onuda ben sevmiyorum erkegin uzun durmasi daha güzel oluyo

ben eşimden 3 yada 4 santim uzunum fazla değil
ama bu yüzden düğünümüzde onun boyunu geçmiyim diye
dümdüz ayakkabı giymiştim gelinliğimin altına :roflol::roflol:

benim boyum 175 cm nişanlım 195 :) 20 cm var istediğim kadar topuklu ve topuksuz giyinebiliyorum çok şükür...

Ben 1.65 sevgilim ise 1.85 civarı
Aslında fark çok gibi gelmiodu bana ama böyle yazınca baya varmış yafffkaydirigubbakcemile3...

ben 172 askim 175 fln
cok isterdim soyle 190lik sevgilim olsun doya doya topuk giyineyim ama olsun
bunada sukur :)

ben 1.68
o 1.72
giydiğimiz ayakkabının tabanına göre aynı gibi duruyoduk ama...
ben ondan uzun görünmek istemezdim- zaten günlük hayatımda hep spor ayakkabı giyerim- ama herkesin aksine benim sevgilim benim topuklu giymemi isterdi, boy takıntısı yoktu...

ben hıccc topuklu gıymem ama sevgılılerım genelde uzun olur ya da bana oyle gelıyor
bır tanesı 190 küsürdü ben 168 ım onun yanında mecburen topuklu gıyıyordum
ama normalde gıymıyorum. zaten sevgılım de yok free takılıyorum hehehe topuklu topuksuz ne varsa

ben 1.68im sevgilim de 1.78-1.80 filan
sadece yazın topuklu giyiyorum, aynı boyda oluyoruz nerdeyse, pek sorun yapmıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…