Sevgiliniz/ Esinizle boyunuz:)

Sevgiliniz/ Esinizle boy farki

• Ankete Katılan
    833
benim boyum 1.55 eşim 1 80.çok şükür bunu hiç de sorun yapmıyoruz.kaydirigubbakcemile2:teselli:

kadinlarda boy ve kilo arasi 10 fark olcak diye biliyorum ben yani 65 normal kilonun altinda bile bence dert etme cok zayif olmakta yakismaz okadar 65 süper :)

amanin oglum uzun boylu olsunda kizim 1.80 olursa zor koca bulunur kiz sen gene sansliymissin kaydirigubbakcemile3

ben 164 erkek arkadasım ise 180
annem sevgılımın yanında el cantası gıbı durdugumu soyluyo sınır edıyo benı :))

ben kendim 1.70,kocişimde 1.90
topuklu giydiğimdede benden uzun olması benim için çok hoş oluyo doğrusu

hmm iyi ozaman çünkü ekmeği çok sevıyorum bu yuzden kısmak zorunda kalmıstım demek artık rahatca yiyebilirim.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile
herkes önce eşimin boyunu soruo zaten kaydirigubbakcemile3 senden uzun mu dıyorlar kaydirigubbakcemile2
öle deme kızz artık yeni nesil hep uzun ,gerci sülaledeki I.halen bende ama olsun yerimseniben benden sonrakıler 178lerde kızlar yani..erkekler benı geceli çookk olduu yas olarak 5yas varken boy olarakta 5cm gectıler benı ..nese hayat hikayemı anlatmayayım burda
Allah gonlune gore evlatlar nasip etsin cancazım... :1hug: a.s.

ye canim ye 72 ye kadar kilon normal sayiliyomus öyle diyo doktorlar insallah dogrudur :roflol:

amin cnm herkese insallah :1hug:

ah ah tam benim istedigim boy farki bende 1.70 im ama sevgilim 78-80 arasi

neyse artik saglik olsun 8-10 cm de iyidir herhalde sırnaşık şey

canım onu bulamayanlarda var şükret bence :roflol:8 20 cm az mı kız:mymeka: zaten topuklu ayakkabılar en fazla 7 cm oluyor. en fazla eşitlenirsiniz. Şeniz

tabi kiz onada sükür az diil ama ne bilim iste benim ailemdeki erkekler hep 85 in üstünde gözümüz alismis koca koca adamlar :roflol:

niyse artik topuklu giymezsem güzel olur dime

ben nişanlımdan accık uzunum gelinliğin altına topuklu giy(e)meyecem:roflol:

ben 163
nişanlım 186 civarı
valla kısa kalıyorum ama napalım artık, minik kuşum der zati:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…