- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
biz yazışmıyoruz zaten konuşmaya calışıyoruz
konuşurkende hep kısa kesiyorum bende neden yapıyosam bunu oda aynı gerçi
iki aynı insanın uyumu içindeki uyumsuzlugu yaşıyoruz
Bitti şükür
kimse bizi yakıştırmıyor .hıııııı. yoksa çok imrencektim
niye ayrılmış gibi yaptınıss yahuuu.
:)
Bence bunu değiştirmek senin elinde.
Sen başlat o sana ayak uydurur.
kimse bizi yakıştırmıyor .
Görüntü olarak geçtim yaşadığımız çevre olarak maddi durum olarak düşünce olarak.
oysa biz kendi dünyamızda mutluyuz.Birde ben çok küçük yaşta tanıştım onunla ilk sevgilim onun alışkanlığı ve vazgecilmezliği de var tabi çevremdeki herkes koparmaya çalışıyor böyle memnun olacaklarmış gibi.
Çok muhabbet ettiği için değil ki kız
demekki çok muhabbet tez ayrılık getiriyomuş cidden
biz de bir türlü tam tamına bitemiyor :Sbu konumun içinde bahsetmek bile istemiyorum aslında ilk sevgilimle ilgili bişeyler ama benzer bişeyler yaşadıgımızdan tutamıcam kendimi
bende senin gibi her laftan etkileniyodum. ciddiye almasamda şöyle bi durup düşündürüyodu beni yani.
mesela ilişkide baskın olan bendim o benden 4 5 yaş büyük olmasına ragmen böyle kapımda köle gibiydi
arkadaşlarım bana hanginiz erkek hanginiz kız bu ilişkide karışmış dedi.
memnundum halimden ama böyle erkek mi olur be diye sogudum bi zaman sonra
yakıştırmadılar begendigim adamı begenmedigimi anladım yada sandım.
böyle seyler oldu zaten onun aileside beni istemiyodu hatta patronu bile.
bizide koparmaya calıştılar ayrılırdık 1 saat sonra bulusurdukalışkanlık oldugunu anladıgımda da bıraktım sehir degiştrdim bukez ayrılınca buluşamadık tabi hep giden ben oldugumdan bi gelen olmadı 7 yılı bitirdik böylece.
degişik bi durum.
sonra annesi beni aramaya başladı biz seni istemeye gelecektik diyene istiyolarsa sanki.
Çok muhabbet ettiği için değil ki kızsorunlu olduğu için
biz de bir türlü tam tamına bitemiyor :S
Fark ettim ama sorunlu olduğunu içimde tutmak istemedimkendi durumumu temize cıkartmaya calıştım dalga geçtim aslında
şimdi yeni biri var mı pekii.
bizim oraya daha cok varGun icinde iki üç defa mesajlasir ,1 defa da konusuruz. Cocuklardan sonra konusmalarin ana temasi genelde cocuklar oluyor
Ben Öyle bi Saldımki Beni Benimle Altadıyor Saf....bende saldım otlanıyodu
sonra ben kendime şaşırdım nasıl böyle rahat bıraktım diye kendi rahatlıgımdan rahatsız oldum
ikinizde yogun calışıyoken sadece aksamları sorun olur ondada yorgun olup uyursun oldu bitti
Ben Öyle bi Saldımki Beni Benimle Altadıyor Saf....
Sahte bi Facebook actım....
Konusuyoruz...
Bu konu Hakkında Konu Açtım Orayı Okuyabilirsiniz.süpermiş.
sevgilisi varmıymış bi sorsaydın?
benim de 1.5 aydır konuştuğum birisi var. o sürekli konuşmaya çalışıyor. ama ben çok hevesli değilim.
muhabbeti biraz basit geliyor sanırım. mesela yemek yapmam lazım hep kuru şeyler yeyince kabız oluyorum dedi. ben de çok açık sözlüsün dedimkusura bakma ben hastalık gibi düşünmüştüm dedi. ne biliyim.. sanki gıcık olduğum bi tarafı var. anlayamadım.
ama ilgili, hevesli, beni sevdiğini söylüyor, hemen nişanlanalım 2-3 aya da evlenelim diyor. tabi ben böyle düşünürken olmaz yani. ben biraz daha tanımak istiyorum dedim
Ben Öyle bi Saldımki Beni Benimle Altadıyor Saf....
Sahte bi Facebook actım....
Konusuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?