Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

biz yazışmıyoruz zaten konuşmaya calışıyoruz

konuşurkende hep kısa kesiyorum bende neden yapıyosam bunu oda aynı gerçi
iki aynı insanın uyumu içindeki uyumsuzlugu yaşıyoruz

:)
Bence bunu değiştirmek senin elinde.
Sen başlat o sana ayak uydurur.

hıııııı. yoksa çok imrencektim

niye ayrılmış gibi yaptınıss yahuuu.
kimse bizi yakıştırmıyor .
Görüntü olarak geçtim yaşadığımız çevre olarak maddi durum olarak düşünce olarak.
oysa biz kendi dünyamızda mutluyuz.Birde ben çok küçük yaşta tanıştım onunla ilk sevgilim onun alışkanlığı ve vazgecilmezliği de var tabi çevremdeki herkes koparmaya çalışıyor böyle memnun olacaklarmış gibi.

:)
Bence bunu değiştirmek senin elinde.
Sen başlat o sana ayak uydurur.

evet benim elimde ama işte önceki ilişkini yorgunlugu sonrası hiçbişey yapasım gelmedi başlarda şimdi yine kendim olmaya başladım.
valla çok şükür istediklerimi yapmaya calışıyo degiştriyo bişeyleri zaten böyle bikaç şey olmasa yapmasa bunları bide konuşamıyo olmak beni çok düşündürürdü ayrılırdım sevmiyo diye ama enaz benim kadar seviyo yine ben degiştircem yönlendircem herşeyi desene

neyse bukez çekilen çile kutsaldır dicem denemeye deger

bu konumun içinde bahsetmek bile istemiyorum aslında ilk sevgilimle ilgili bişeyler ama benzer bişeyler yaşadıgımızdan tutamıcam kendimi

bende senin gibi her laftan etkileniyodum. ciddiye almasamda şöyle bi durup düşündürüyodu beni yani.
mesela ilişkide baskın olan bendim o benden 4 5 yaş büyük olmasına ragmen böyle kapımda köle gibiydi
arkadaşlarım bana hanginiz erkek hanginiz kız bu ilişkide karışmış dedi.
memnundum halimden ama böyle erkek mi olur be diye sogudum bi zaman sonra
yakıştırmadılar begendigim adamı begenmedigimi anladım yada sandım.
böyle seyler oldu zaten onun aileside beni istemiyodu hatta patronu bile.
bizide koparmaya calıştılar ayrılırdık 1 saat sonra bulusurduk alışkanlık oldugunu anladıgımda da bıraktım sehir degiştrdim bukez ayrılınca buluşamadık tabi hep giden ben oldugumdan bi gelen olmadı 7 yılı bitirdik böylece.
degişik bi durum.

sonra annesi beni aramaya başladı biz seni istemeye gelecektik diye ne istiyolarsa sanki.

biz de bir türlü tam tamına bitemiyor :S

biz de bir türlü tam tamına bitemiyor :S

her uzun ilişki aynı zaten..
benim gördügüm tek iyi örnek var 10 yılın sonunda evlenip hala mutlu olan. onun dışında herkes ayrıldı.

bi 2 yıl en fazla 3 yıldan sonra nişanlanmak evlenmek lazım ki bişeyler yoluna girsin. yoksa uzadıkça olcagı varsada olmuyo.

hayırlısı olsun hakkımızda

Gun icinde iki üç defa mesajlasir ,1 defa da konusuruz. Cocuklardan sonra konusmalarin ana temasi genelde cocuklar oluyor

benim de 1.5 aydır konuştuğum birisi var. o sürekli konuşmaya çalışıyor. ama ben çok hevesli değilim.
muhabbeti biraz basit geliyor sanırım. mesela yemek yapmam lazım hep kuru şeyler yeyince kabız oluyorum dedi. ben de çok açık sözlüsün dedim kusura bakma ben hastalık gibi düşünmüştüm dedi. ne biliyim.. sanki gıcık olduğum bi tarafı var. anlayamadım.
ama ilgili, hevesli, beni sevdiğini söylüyor, hemen nişanlanalım 2-3 aya da evlenelim diyor. tabi ben böyle düşünürken olmaz yani. ben biraz daha tanımak istiyorum dedim

Valla biz biraz farkliyiz sanirim 3. Senemiz ve yatana kadar bos olan her vakitte yazisiyoruz tum arkadaslarim sasiriyo ama sohbet etmeyi seviyoruz ve bu bizi bir tutuyo. Konusmak ve sohbet etmek iliskide cok onemli bence, olmazsa olmazi iliskinin

Ben Öyle bi Saldımki Beni Benimle Altadıyor Saf....
Sahte bi Facebook actım....
Konusuyoruz...

Günlük şeyleri konuş işte kahvaltı yaptım, evi temizledim cok yoruldum ne zormuş vs. laf kalabalıgı yap

benimkide baya açık sözlü hatta öküz olduguna kanaat getirdigim insan
ama o kadarda igrenç bi cümle kurmadı hiç

ben bizi çözemedim çözünce rahatlıcam

Ben Öyle bi Saldımki Beni Benimle Altadıyor Saf....
Sahte bi Facebook actım....
Konusuyoruz...

yok artık.
nekadar süren bi ilişkiydi ?
nerden geldi aklına böyle bişey yapmak hissettin mi naptın.
sonrasında napmayı planlıyosun
şimdi bu olan ayrılık için yeterli bi sebep
tabi iyice bi yüzüne vurarak acıta acıta göster konuşmaları.
kin doldum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…