Sözlüyüm; Bu Zamanlarda Cok nazlanmam gerekirken... Saldım İnegi Cayıra Otlanıyor....
2'mizde cok yogun Calısıyoruz. Ben Bir topalntıdan Cıkınca digerine girme Telaşındaydım...
Cok fazla mesajlasamıyorz Günaydınlasırız önce Sonra naber nasıl uff cok yoruldum Gibisinden...
Oda benim gibi cok yogun Calısıyor,İlk baslarda cok tartıstık İşimi Önemsiyorum üstüme düşme fazla vs vs..
Anlayışla Karşıladı...
akşam oluyor... Cok kısa Mesajlasıp Uyuyoruz....
2 hafta arayla görüşüyoruz....
Üzülüyorum ama belli etmiyorum....
ooooona kalsa yaza bana kalsa 2 sene sonra falan
Seviyodum. Garip olan da oydu sevmese her saniye konuşmaya can atmaz, sevse bi ay küs durmaz. Hep düşünüyodum anlayamıyodum derken baktım aylar olmuş. Seven adam küs kalamaz ne kadar inat da olsa.
Ben neden yazıyodym da barışıyoduk? Çünkü bitti mi bitmedi mi belli değil. Küsüp kafama göre hareker ediyodum ayrılmadık küsüz diyodu. Eee bi ay küslük mü olur? Bariz ayrılık. Derken psikolojik sorunlarına ve entrikalarına daha fazla tahammül edemedim.
Niye konuşuyodu çünkü bi daha zor bulur. Nası küs kalıyordu çünkü tesellisi vardı başka kızlarla konuşuyodu ben de zaten bi ay aramadı diyip silmiyorum. Tam aranan saftirik. Bir de ilkine ettiğim eziyeti ona etmedim. İlkine değer vermedim ya o yüzden kaybettim diye hep acı çektim bunda hep alttan aldım değer fazla geldi buna:)
Olay o yani:)
Ohooo yeni ilişkide nasıl konuşacak konu bulamıyorsunuz yahu.
Eminim hakkınızda bilmediğiniz bir sürü detay vardır.
Kendinde en beğendiğin 3 özellik nedir?
Kendinde sevmediğin 3 özellik nedir diye anketimsi sorulaşma akşamları yapın.
Doğruluk mu cesaret mı oynayın mesajla mesela hahahah
Ayy ben olacaktım var ya ne muhabbetler ne muhabbetler
yaaa nebileyim. böyle tam kendim olamadım ona daha galiba.
o tamamen kendisi gibi ortada yaşıyo bende onu anlamaya calışıyorum.
ikimizde baskın karakterleriz ve ikimizde agır başlıyız.
yaniiii öyle muhabbet etmeye çalışsam bunlar ne garip sorular der diye bi düşüncem var
ki zaten öyle ortada öyle saklamadan yaşıyoki ben ona söylerim enkötü özelligini en iyi özelligini
hiç böyle bi ilişki içinde olcagımı düşünmezdim.
nasıl da katlanıyorum ben yahu. aşk yaptırıyo demekki.
konuyu iyiki açtım ama sohbete döndürdük
tabiiki bizim ilişkimiz çok sorunlu sebebi ben çevreden çok etkileniyorum her şeye inanıyorum.Tabi başkalarına inanma sebebimde bana güven vermemiş olması baştan...Şimdi gizli saklı yaşıyoruz bakalım kimsecikler bilmiyor siz dısındaoooo
çok uzattıkça iyice sacmalaşıyo aslında. orta yolu bulun siz
tartışmalarınız oluyo mu.
o kadar yılın birikmişligi agır oluyo buyüzden ayrılmakta kolaylaşıyo.
bende 4 yıl önce 7 yıllık bi ilişki bitiridim dan diye. onca seyin yükünü attım bi anda omzumdan
Yeni tanışan iki insanin cok sohbet etmesi dogal cunku tanimiyorsun yepyeni biri ,bir süre hızlı gelisebilir ancak ileriki zamanlardaki tıkanma sizin cokta uyumlu olmadiginizi gosterir.
Ben konusmayan bir insan degilim ama esimden önce senin gibi bir iliskim olmustu.Başta konustuk konustuk sonra bitti :))
Ama esimle oyle değil 1,5 sene oldu hala konusacak seylerimiz vardır.
Önemli olan senin onun iyi kötü özelliklerini bilmen ve sayman değil.
O kendisinin ne kadar farkında?
Bundan 5 yıl sonra kendisini nerede nasıl hayal ediyor?
Bunlar güzel sohbet konuları bence.
hadi yaaa. nasıl sakladın bukadar yılll.tabiiki bizim ilişkimiz çok sorunlu sebebi ben çevreden çok etkileniyorum her şeye inanıyorum.Tabi başkalarına inanma sebebimde bana güven vermemiş olması baştan...Şimdi gizli saklı yaşıyoruz bakalım kimsecikler bilmiyor siz dısında
Ortadogu cehennemindesiniz ayol konusacak sey nasil olmaz
Burdan markete gitsem 50 konu cikar
Tabi sor.
Asla affetmem dediğin şey nedir?
Kardeşten öte dostum dediğin var mıdır kimdir?
Neden yeri böyle farklı sende gibi gibi gibi :)
oooo
ufkumu açıyosun nickini yazamadıgım hatun
Daha böyle neler çıkar neler :)
Bitti şükürevet kötü bi durum belirsizlik igrenç bişey.bende çözmeden duramam bekleyememm
şimdi ne durumdasınız bitti gitti mi.
bende biraz boş bıraktım aslında.
biten ilişkimde tüm ipler bendeydi herşeyi elimde tutuyodum.
herşeyi ben belirliyodum.
kuralcıydım tamamen planlı yaşıyodum sonra bi baktım ki yorulmuşum
ilişkiyide bitirdim kendimide bıraktım.
şimdide o benden rahat çıkınca iş biraz yolundan saptı
illaa morbirkelebek herşeyi üstlencek. ama yapmıcam
bikaç gün yeter bana
cidden konuşmak istemek lazım galiba oda benim gibi oldugundan böyle şeyler konuşmuyoruz varsa yoksa bugun naptın e yapılan biton sey olmadıgından anlatcak konuşcakta bişey yok.
biraz daha böyle meraklı olup konu bulmak degilde soru bulmak lazım.
son 1 aydır saklıyoruz ayrıldık biliyorlar.hadi yaaa. nasıl sakladın bukadar yılll.
şimdi bizi 3 ay olmasına ragmen herkes ögrendi söylemesekde gördüler yani yada yakalandım
sen nasıl yaptınn
Böyle kaliteli sorular onu yakından tanımanı sağlar.
Boş muhabbetler çok sıkar beni ne yaptın eee kısır döngü inan yazasım gelmezdi.
son 1 aydır saklıyoruz ayrıldık biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?