Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

güveniyosan ve seviyosan sıkıntı yapma. ben öyle yapmaya karar verdim

nezamandır birlikte olmaya çalışıyosunuz.

2,5 yıldır sevgiliyiz gün içinde sürekli mesajlaşma , skype'de Saatlerce konuştuğumuz oluyor . Siyaset, o gün neler yaptığımız, bazen beni gıcık eder bende onu gıcık ederim tavır yaparım falan. Dedikodu varsa onu anlatırım .Konu konuyu açıyor genelde. Burada okuduğum komik konuları ona da yollarım bazen oda yorumda bulunur

zamanla alışıcaz birbirimize diye düşünüyorum coook yeniyis sonuçta
ben burayı gizli tutucam sanırım yoksa hiç bi derdimi dökülemem burda
biz biraz daha olumlu olmaya başladık bakalım konuşabildik baya 4 saat olmuş

Yavrum benim beni sevdiğine zerre inanmadığım anormal ex'im bile gerçekten her dakika mesaj atıyodu. Hatta saniye. Bıkmıştım artık. Tuvalete giderken bile ara veremezdim. Yazcam birazdan diyodum nereye napcan ya konuşuyoruz ben daha bitirmedim cart curt. Çabuk gel diyodu.
Ama bi küsüyoduk Sevgilisevginerdesin in açtığı konudaki gibi bi ay. Sevgili sevgi halini ben çok iyi anlarım canım.

Bi ay küsüyoduk ne yazıyodu ne bişey. Ben barışıyodum sinirlenip yazınca barışmış oluyoduk. Bik bik konuşan adam bi ay nası küs durur severse? Duramaz. Tamam diğerlerinin de ilgiye ihtiyacı var. Anlıyorum (ağlanacak hale gülmek:) )

Amaaaaa seven insan konuşmadan mesajlaşmadan telefonlaşmadan duramıyo. Kaybettiğim diğer "adam"dan biliyorum. Heeeeey gidi günler hey.... İki gün konuşmayınca küslüğe dayanamayıp ateş püskürürdü. Seven kızgınken bile senle konuşmamaya görüşmemeye dayanamaz cancağzım bil bunu.. Bence anormallik var evet

güveniyosan ve seviyosan sıkıntı yapma. ben öyle yapmaya karar verdim

nezamandır birlikte olmaya çalışıyosunuz.

Sıkıntı yapsam da değişecek bi şey olmayacak. İş sonuçta. O yüzden kabullendim.
1 hafta önce tanıştık biz. Ben aşık değilim henüz. Tanımak için uğraşıyorum. O aşık olmuş bana.
Bence ilişkinin ilk günlerinde problemler olması çok doğal. Tanımaya çalışmak lazım eğer gerçekten isteniyorsa.
Biz de yüz yüze değilken sorunlu bi iletişim süreci yaşadık İlk günlerde. Ama dün bu konuda konuştum kendisiyle.
İletişimin benim için çok önemli olduğunu anlattım vs. Fikirleri değişti. Beni anladı falan. Sonuçta yeni bi kişiliği hayatına alıyorsun. Herkes ayrı telden çalıyor. Ondan dolayı belli bi seviyeye gelene dek fırsat vermek ve çaba harcamak lazım. Karşı taraf seni anlıyorsa her şey yoluna girer. Yüz yüze olmak çok daha güzel bence muhabbet için. Mesaja, tel konuşmasına pek takma =)
Bi de gün içinde devamlı mesaj atmak için çok boş olmak lazım. İtici geliyor o durum bana. Az ve öz yazıp sık buluşmak en güzeli. Tel konuşması daha uzun yapılabilir tabii. Günde 1 kez. Fikrim bu yönde. =)

Of of

Evlenmeden önce her fırsatta konuşurduk şimdi bebeğe mama al gelirken ekmek al falan gibi konuşmalar yapıyoruz canım

Sözlüyüm; Bu Zamanlarda Cok nazlanmam gerekirken... Saldım İnegi Cayıra Otlanıyor....
2'mizde cok yogun Calısıyoruz. Ben Bir topalntıdan Cıkınca digerine girme Telaşındaydım...
Cok fazla mesajlasamıyorz Günaydınlasırız önce Sonra naber nasıl uff cok yoruldum Gibisinden...
Oda benim gibi cok yogun Calısıyor,İlk baslarda cok tartıstık İşimi Önemsiyorum üstüme düşme fazla vs vs..
Anlayışla Karşıladı...
akşam oluyor... Cok kısa Mesajlasıp Uyuyoruz....
2 hafta arayla görüşüyoruz....
Üzülüyorum ama belli etmiyorum....

Konu bulamamak mı?Sevgilim geceleri çalıştığı ve gündüzleri ikimizin de okulu olduğu için bir araya geldiğimizde kesinlikle konuşacak binlerce konumuz oluyor. Şükür Gün içerisinde ise birbirimizi arar konuşuruz nasıl gidiyor diye.

Konuşacak konu bulamıyorsanız o nasıl sevgililik o nasıl evlilik yani

olur mu öyle şey,durum öyleyse bir şeyler eksik demektir

sevgililiğimiz nişanlılığımız boyunca malum ayrı evlerde olduğumuz için, günde 5-10 kez telde konuşur

100-200 msj çekerdik bir günde

şimdi evliyiz günde en az 3 kere konuşmadan rahat edemem edemez akşama kadar

hergün her dakika her saniye benimle birlikte
sürekli msjlaşiyoruz tel konuşmuyorum.

biraz yapı meselesi galiba yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. bende eskiden böyle bi durumu asla kabul edemem derken şimdi bazen işime geldigini farkediyorum.
o sevdigine zerre inanmadıgın adam neden yazıp duruyodu sana madem neden inanmadın sevgisineee. ve sen onu seviyo muydun kii küsünce barışan sen oluyodun.

bende buraya konu açıp rahatlamadan önce içimde biriktirmişim bikaç haftadır.
ona söyledigim herşeyi düzeltmeye calıştı ama bu konuşma mevzunda ikimizde kasılıp kalır olduk ve ben sorun ettim artık konuyu açtım sonrada burdan aldıgım hızla ona sardım.
galiba bende ne istedigimi bilmiyorum. hem sürekli konuşmak istiyorum hemde sürekli iletişimde olmak benide bayacak artık gibi hissediyorum.
ama inanıyorum zamanla olması gereken hersey olacak.
olmuyosada başka seyler olcak. hayırlısı

Seviyodum. Garip olan da oydu sevmese her saniye konuşmaya can atmaz, sevse bi ay küs durmaz. Hep düşünüyodum anlayamıyodum derken baktım aylar olmuş. Seven adam küs kalamaz ne kadar inat da olsa.

Ben neden yazıyodym da barışıyoduk? Çünkü bitti mi bitmedi mi belli değil. Küsüp kafama göre hareker ediyodum ayrılmadık küsüz diyodu. Eee bi ay küslük mü olur? Bariz ayrılık. Derken psikolojik sorunlarına ve entrikalarına daha fazla tahammül edemedim.

Niye konuşuyodu çünkü bi daha zor bulur. Nası küs kalıyordu çünkü tesellisi vardı başka kızlarla konuşuyodu ben de zaten bi ay aramadı diyip silmiyorum. Tam aranan saftirik. Bir de ilkine ettiğim eziyeti ona etmedim. İlkine değer vermedim ya o yüzden kaybettim diye hep acı çektim bunda hep alttan aldım değer fazla geldi buna:)

Olay o yani:)

Ohooo yeni ilişkide nasıl konuşacak konu bulamıyorsunuz yahu.
Eminim hakkınızda bilmediğiniz bir sürü detay vardır.
Kendinde en beğendiğin 3 özellik nedir?
Kendinde sevmediğin 3 özellik nedir diye anketimsi sorulaşma akşamları yapın.
Doğruluk mu cesaret mı oynayın mesajla mesela hahahah

Ayy ben olacaktım var ya ne muhabbetler ne muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…