abimle aynı gün dogmuşsunuzzz seni gidi ikizlerr27 mayista 28 olucamAlmanya da yasiyorum.
yeni başlayan bir ilişkim var. sevgilim ya da sevgili adayım diyeyim, (henüz hayatımda bir yere koyup koymama konusunda kararsızım çünkü) çoookkk yoğun çalışıyor.
ben ona göre daha rahatım iş konusunda.
bu sebeple çok telefonla işimiz olmuyor. mesajlaşmalar falan ... iş güç varken zor böyle şeyler.
yüz yüze çok iyi vakit geçiriyoruz ama.
sadece bazen keşke daha fazla beraber olabilsek diye düşünüyorum lakin işi çok. =(
kalbi benimle ama çünkü bunu hep hissettirir.
2,5 yıldır sevgiliyiz gün içinde sürekli mesajlaşma , skype'de Saatlerce konuştuğumuz oluyor . Siyaset, o gün neler yaptığımız, bazen beni gıcık eder bende onu gıcık ederim tavır yaparım falan. Dedikodu varsa onu anlatırım .Konu konuyu açıyor genelde. Burada okuduğum komik konuları ona da yollarım bazen oda yorumda bulunur
Yavrum benim beni sevdiğine zerre inanmadığım anormal ex'im bile gerçekten her dakika mesaj atıyodu. Hatta saniye. Bıkmıştım artık. Tuvalete giderken bile ara veremezdim. Yazcam birazdan diyodum nereye napcan ya konuşuyoruz ben daha bitirmedim cart curt. Çabuk gel diyodu.bizde ilk ay oooo neler neler konuştuk yazıştık artık telefonumun şarjı bitiyodu günde 2 kez.
şimdi normal mi bu durum
sürekli yazışmak konuşmak zaten olmaz gibi ama içime dert oldu biz olmuyo muyuz diyorum kurtlar kemiriyo beynimi
güveniyosan ve seviyosan sıkıntı yapma. ben öyle yapmaya karar verdim
nezamandır birlikte olmaya çalışıyosunuz.
Yavrum benim beni sevdiğine zerre inanmadığım anormal ex'im bile gerçekten her dakika mesaj atıyodu. Hatta saniye. Bıkmıştım artık. Tuvalete giderken bile ara veremezdim. Yazcam birazdan diyodum nereye napcan ya konuşuyoruz ben daha bitirmedim cart curt. Çabuk gel diyodu.
Ama bi küsüyodukSevgilisevginerdesin in açtığı konudaki gibi bi ay. Sevgili sevgi halini ben çok iyi anlarım canım.
Bi ay küsüyoduk ne yazıyodu ne bişey. Ben barışıyodum sinirlenip yazınca barışmış oluyoduk. Bik bik konuşan adam bi ay nası küs durur severse? Duramaz. Tamam diğerlerinin de ilgiye ihtiyacı var. Anlıyorum(ağlanacak hale gülmek:) )
Amaaaaa seven insan konuşmadan mesajlaşmadan telefonlaşmadan duramıyo. Kaybettiğim diğer "adam"dan biliyorum. Heeeeey gidi günler hey.... İki gün konuşmayınca küslüğe dayanamayıp ateş püskürürdü. Seven kızgınken bile senle konuşmamaya görüşmemeye dayanamaz cancağzım bil bunu.. Bence anormallik var evet
Evlenmeden önce her fırsatta konuşurduk şimdi bebeğe mama al gelirken ekmek al falan gibi konuşmalar yapıyoruz canımKızlar gün içinde sevgilinizle neler konuşuyosunuz ve ya sürekli yazışıyo musunuz ?
Yeni bir ilişkim var çok iyiyiz yanyana ama ayrı kaldığımız zamanlarda konuşacak bişey bulamamaktan birbirimize sarar olduk. Artık üzülüyorum biz olmaz mıyız acaba demeye başladım.
İlk zamanlar böyle olması normal mi yoksa tam tersi mi olmalıydı aklım karışık.
Fikir istiyorum, gerçekten önceki ilişkimde neler konuşurduk yazışırdık hatırlamıyorum bile.
Bişeyler yapmazsam aklımı kaçırıcam.
ona kalsa yaza bana kalsa 2 sene sonra falan
civcivi cok begendim
bu yorum benim için yeterli demekki normaliz
allah mutlulugunuzu bozmasında 7 yıl olmuş evlilik nezaman
Uzman çavuş :)neden 5 ayda bir
25 yasindayim 8 yil oldumaşalah kaç yıldır berabersiniz ve kaç yaşındasınızzz.
çok isterdim ilk aşkımla evlenmeyi ozaman şimdiye 16 yıldır hayatımda olcaktıherhalde evlenmiş olurduk.
Yavrum benim beni sevdiğine zerre inanmadığım anormal ex'im bile gerçekten her dakika mesaj atıyodu. Hatta saniye. Bıkmıştım artık. Tuvalete giderken bile ara veremezdim. Yazcam birazdan diyodum nereye napcan ya konuşuyoruz ben daha bitirmedim cart curt. Çabuk gel diyodu.
Ama bi küsüyodukSevgilisevginerdesin in açtığı konudaki gibi bi ay. Sevgili sevgi halini ben çok iyi anlarım canım.
Bi ay küsüyoduk ne yazıyodu ne bişey. Ben barışıyodum sinirlenip yazınca barışmış oluyoduk. Bik bik konuşan adam bi ay nası küs durur severse? Duramaz. Tamam diğerlerinin de ilgiye ihtiyacı var. Anlıyorum(ağlanacak hale gülmek:) )
Amaaaaa seven insan konuşmadan mesajlaşmadan telefonlaşmadan duramıyo. Kaybettiğim diğer "adam"dan biliyorum. Heeeeey gidi günler hey.... İki gün konuşmayınca küslüğe dayanamayıp ateş püskürürdü. Seven kızgınken bile senle konuşmamaya görüşmemeye dayanamaz cancağzım bil bunu.. Bence anormallik var evet
Sıkıntı yapsam da değişecek bi şey olmayacak. İş sonuçta. O yüzden kabullendim.
1 hafta önce tanıştık biz. Ben aşık değilim henüz. Tanımak için uğraşıyorum. O aşık olmuş bana.
Bence ilişkinin ilk günlerinde problemler olması çok doğal. Tanımaya çalışmak lazım eğer gerçekten isteniyorsa.
Biz de yüz yüze değilken sorunlu bi iletişim süreci yaşadık İlk günlerde. Ama dün bu konuda konuştum kendisiyle.
İletişimin benim için çok önemli olduğunu anlattım vs. Fikirleri değişti. Beni anladı falan. Sonuçta yeni bi kişiliği hayatına alıyorsun. Herkes ayrı telden çalıyor. Ondan dolayı belli bi seviyeye gelene dek fırsat vermek ve çaba harcamak lazım. Karşı taraf seni anlıyorsa her şey yoluna girer. Yüz yüze olmak çok daha güzel bence muhabbet için. Mesaja, tel konuşmasına pek takma =)
Bi de gün içinde devamlı mesaj atmak için çok boş olmak lazım. İtici geliyor o durum bana. Az ve öz yazıp sık buluşmak en güzeli. Tel konuşması daha uzun yapılabilir tabii. Günde 1 kez. Fikrim bu yönde. =)
Seviyodum. Garip olan da oydu sevmese her saniye konuşmaya can atmaz, sevse bi ay küs durmaz. Hep düşünüyodum anlayamıyodum derken baktım aylar olmuş. Seven adam küs kalamaz ne kadar inat da olsa.biraz yapı meselesi galiba yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. bende eskiden böyle bi durumu asla kabul edemem derken şimdi bazen işime geldigini farkediyorum.
o sevdigine zerre inanmadıgın adam neden yazıp duruyodu sana madem neden inanmadın sevgisineee. ve sen onu seviyo muydun kii küsünce barışan sen oluyodun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?