mesajlaşmıyoruz bizde birimiz msj yazcak olsa hemen digerimiz arayıp cevap veriyoÇok şükür ikimiz de telefon ile uzun konuşmayı sevmeyen insanlarız nişanlım ile.. Mesajlaşma daha mantıklı..
ayynenn güzelim ya hadi konuşalım deyince olmuyo tabiii onu dedikten sonra zaten dönülmez bi yola girilmiş gibi hissediyosun var olanda aklından ucup gidiyo sanki saçma sapan bi durum işte
ayyyyyy
bende hiç aşık olamıcam diye dert yanıyodum anneme ki karşıma cıktı o buramm buram mis kokusuyla
aslında ilkkez aşık oldugumu hissettim o kalp atışlarım falan beni öldürecekti sanki cok uzun yaşamam diyodum kalbim dayanmaz. tabi zamanla alıştım aşk yine var da o atışlar yavaşladı
oda benim gibi düşünüyomuş evet burda konuyu açtıktan sonra dayanamayıp onada patlattım ve baya içini döktü bana benide mantıklı konuşmalarıyla ikna etti yine yeniden.
artık daha az düşünücem bunu düşündükçe zaten cıkmaza giriyoruz. daha iyiyim olumlu düşünüyorum
Biz 3 yıldır tanıştığımız günden beri surekli konuşan, konusurken zamanin nasil gectigini anlamayan, sabahtan aksama kadar birlikte takilip gece eve gidince mesajlasmaya devam eden cıvık cıvık bir çifttik hepÖğrenciyken böyleydi tabi, iş hayatımiz başladigindan beri konusmaya vakit yetmiyor. 12 gun sonra dugunumuz var kismetse cenesi dusuk bir cift olmaya bir omur soz verecegiz Sizin iliskinize gelince iliskinin ilk donemleri daha fazla konusacak konu bulunan donemlerdir. Cunku karsindakini keşfetmeye yeni baslamissindir. Soracak konusacak seyler zamanlara sığmaz.. Siz nasil konusacak bisey bulamiyorsunuz ki ? Hic ortak yonunuzdemi yok yahu.
İlişkinin ilk zamanları günde 10 kez telde konusur, 100 mesaj falan atardık. Nelerden hoşlanırsın, napıyorsun, hangi yemeği seversin, sevmezsen neden sevmezsin zaten günlük hayattan konusunca karşıdakini tanıman daha kolay oluyor... Şu anı sorarsak günde 1-2 mesaj, 1-2 de tel konuşması yapıyoruz. Onun dışında yüzyüze görüşmeyi daha çok severim ben
içimmm bi garip oldu şimdi ne güzel yazmışsınOh MasAllahAcik acik konusmak gerek. Biz 10 sayfa yazalim sevgilin iki dakkikada rahatlatti vallahi Ahanda ask böyle bisi iste.
Yok yok ayni beeennn bende böyle olmustum. Düsünme artik sunu diye diye kafayi yiyordum. SEnde kokusu bende gözleri, bakisi. Birbirimize baka kaldik sanirsin ki saniyeler durdu. Yanimdada annem. Annemle konusuyor ama bana bakiyor. Ne yalan söyleyim o ani hatirlamayi seviyorum.
hep ben ona sarıyorum amaOyle olur zaten. Yanyanayken sorunsuz , uzaklasinca birbirini yer insan..
Yanyana iken iyiyseniz sorun yok diye dusunuyorum.. Mesafe birbirinize sarmaniza sebep oluyor olabilir...
aynen öyle ama oldurulucako iş olmamış galiba yahu
mesajlaşmıyoruz bizde birimiz msj yazcak olsa hemen digerimiz arayıp cevap veriyoonun telefonunda bi arıza vardı gerçi klavyesiyle ilgili ama alıştı yazmamaya galiba devam ediyo şimdi de. yinede dert etmicem yaa nede olsa başka sıkıntımız yok buda böyle geçiçi bişey galiba.
nezamandır nişanlısınnız
Geçtiğimiz ağustosta nişanlandık, şimdi askerde.. Arama, mesajlaşma minimum seviyede.. 2 gündür hiç haberleşmedik mesela :/
Yok çok şükür değil, Kıbrısta.. Ama denetimi sıkı işte, telefonları her gün vermiyorlar.
yaaaa... nerde görevde canım. kritik biyerde degildir umarım
içimmm bi garip oldu şimdi ne güzel yazmışsın
bakışları beni benden alandı ama bigün arkadaştık iş yerinde o o gün gelmeyecekti bende mutsuz mutsuz takılıyodum merdivenlere arkam dönüktü ve o misss kokusunu aldım, ellerim buz tuttu kalbim dışarı cıkmaya calıştı bedenimde kan dolaşım hızı deli gibi arttı ve ben bi döndüm ki o iki adım ötemdeydi.. o anı hatırlamak bile yanaklarımı kızartıyoayrıca ogün de beni görmek için gelmiş dayanamayıp itiraf etti sonrasında ama ben hala açık vermiyorum ona kendimi tutmaya devam ediyorum sanırım
anlatsanya nasıl tanıştınız orası neresıydı annende varmış yanınızda hem
Ne tatli :) HEyecanini hissedebiliyorum. Vallahi benim askim depresti yaFAzla tutma kendini ama burdan bakinca gercekten güzel illerliyorsunuz masAllah. Fazlada aceleye gerek yok zaten.
Isyeriniz vesile olmus tanismaniza. Ah hayata hicbirsey tesadüf degil gercekten.
Biz sehirler arasi otobuste memlekete giderken tanistikKendisi kuzenimin arkadasi annelerimiz ayni köyden yani. Anne tarafim hep tanir onu. Bende muhtemelen gördüm cok eskilerden ama hic hatirlamiyorum. Neyse Bizim yanimiza geldi siz x halasimisiniz dedi. Birsey lazim olursa yardimci olurum falan. Kuzenim rica etmis bizle ilgilenmesi icin. Sonrasinda bir kac kere daha gördüm. Adam aklimdan cikmiyor. Ertesi günde dügün vardi. Resmen göz hapsine aldim. Bir yandan kendime kiziyorum. BIr kac resmini begendim (burdan anlamis ondan hoslandigimi). Sonra biz döndük o yazdi bana. Kac gün pesimde dolandi bir cay icelim diye. Birde karsima gecip ondan hoslandigimi itiraf ettirmeye calisti. Ben yemedim. Beni duygularim beni baglar senden izin alacak degilim falan dedim. Özür dilledi kendi itiraf etti hehe . Bir kac gün daha konustuk sonra ben bir iki hafta yazmadim buna. Yok dedim olmaz bu adamla. Ama bir yandan bana laf sokmalar yazmiyorum diye instagramdan. 2 hafta sonunda yazdi yasiyon mu sen diye. Gitti sanmis :) Öyle tekrar basladik konusmaya. Baktik anlasiyoruz denemeye karar verdik. Simdi 3 ay oldu.
aklımıza geleni hemen anlatmıyoruz işte zamanla olcak azcık daha geçsin de kafasının etini yicemAklıma gelen her şeyi hemen ona anlatıyorum, onun da çene düşük maşallah. Konuşacak bir şey buluyoruz sürekli. Yapıyla alakalı sanırım.
Yanyanayken insan kiyamiyo uzaktan olunca kiyiyorsun iste bir sekilde :) duzelir hersey yeterki anlaşin onemli olan o...
3 yillik iliskimde bu durumu bende aşamadim bir sey yapmak istedigimde bile cocuga sariyorm ne alakaysa :) ama yanindayken bir sekilde orta yol oluyor... Zavallim hep olan ona oluyor :)
Ama napim Mesafe bizim düsmanimiz
bende asker bekledimmm bilirim zorlugunu ama ozamanlar yani bi 6 yıl önce telefon falan yasaktı şimdilerde daha kolay iletişim kurmak. cok varmı bitmesine.Yok çok şükür değil, Kıbrısta.. Ama denetimi sıkı işte, telefonları her gün vermiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?