Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

evet buna bende inaniyorum birseyler sebeb oluyor öyle yada böyle. iyi kide oluyor

Belliydi zaten biraz senin kendi icinde büyütügün. Fazla simartmayalim ama sapsikleri

evet buna bende inaniyorum birseyler sebeb oluyor öyle yada böyle. iyi kide oluyor

Belliydi zaten biraz senin kendi icinde büyütügün. Fazla simartmayalim ama sapsikleri

korkumdan işte.
öyle duyguların ardından acaba olmuyo muyuz sorusu yankılandı durdu beynimde kendimde arıyorum sorunu çözemiyorum ona söylesem haklı mantıklı cevaplar veriyo üstünede gidemiyorum derken ben kaybettim kendimi

neyseki geçiyo yavaştan

hangi şehirdesin ?

bende asker bekledimmm bilirim zorlugunu ama ozamanlar yani bi 6 yıl önce telefon falan yasaktı şimdilerde daha kolay iletişim kurmak. cok varmı bitmesine.

96 gün kaldı :) Gerçi döndüğünde de göremeyeceğim için bizim şafak temmuza kadar devam edecek :) Ben farklı bir yerde zorunlu hizmetimi yapıyorum uzağım.

bak konu actigin iyi olmus simdi daha relaxsin belli.

Ben yurtdisindayim.

bak konu actigin iyi olmus simdi daha relaxsin belli.

Ben yurtdisindayim.

evet içime atmadım enazından. ona yüklenmemeye çalıştıgım için dolup taştım sonuçta ve rahatladım

zaten burası bana hep cok iyi geldi yııllaar önce farklı bi üyeligim vardı ozamanlar çok dost edindim hala görüştügüm arkadaşlarım var ozamanlar buraları baya tozuturduk şimdi hepsi evlendi cocuklandı 2 kişi kaldık bekar

96 gün kaldı :) Gerçi döndüğünde de göremeyeceğim için bizim şafak temmuza kadar devam edecek :) Ben farklı bir yerde zorunlu hizmetimi yapıyorum uzağım.

yaaa. cabucak gecer zaman inşallah. enazından çok kötü biyerde degil canım. hayırlısıyla bitirirsiniz umarım

Bende ğ aylık evliyim eşimle zevklerimiz çok farklı ben tv izlemeyi severken o müzik dilemeyi seviyor ben telefondan oyun oynarken o kitap okuyor iletişimsizlik var aramızda

9 yıllık ilişkim var .
9 yıldan beri her gün sık sık mesajlaşırız en az 3 kere konuşuruz .
Her şeyden konuşuyoruz siyasetten , günlük hayattan , aşktan , işten...
Bazen 1-2 saat konuşuruz telefonda zamanın nasıl geçtiğini anlamadan .
Dışarı çıkacaksak haber veririz birbirimizin ne yaptığından sürekli haberdar oluruz .
Böyle alıştık başından beri , mutluyum

İlişki henüz çok yeniyken konuşacak ortak noktalar bulunamıyorsa geleceği pek parlak olmaz gibi geldi ama umarım düzelir .

yeni başlayan bir ilişkim var. sevgilim ya da sevgili adayım diyeyim, (henüz hayatımda bir yere koyup koymama konusunda kararsızım çünkü) çoookkk yoğun çalışıyor.
ben ona göre daha rahatım iş konusunda.
bu sebeple çok telefonla işimiz olmuyor. mesajlaşmalar falan ... iş güç varken zor böyle şeyler.
yüz yüze çok iyi vakit geçiriyoruz ama.
sadece bazen keşke daha fazla beraber olabilsek diye düşünüyorum lakin işi çok. =(
kalbi benimle ama çünkü bunu hep hissettirir.

Hey gidi gunler lisedeyken 11000 sms yapardik yetmezdi ay icinde bi kere daha yapardik esimle...

İsteyken yazmamaya dikkat ediyorum onun disinda surekli mesajlasiyoruz görüntülü konusuyoruz. Çünkü 5ayda bir görüşebiliyoruz

Ben özetlicem cok sevdim bu konuyu

Sabah benden önce kalkar whatsapptan civciv atar kabuğundan yeni çıkan (günaydın demek istiyor)
Ben uyanınca bende atarim.

Sonra napıyosun işe geldin mi vs.muhabbetini yaparız
O bana sürekli fotoğraf atar kendini çekip öyle bi alışkanlığı var çok yakışıklı olduğunu düşünür.

Bende bikaç yorum yaparım tatlısın falan.
Aradan saatler geçer smiley vs.atışırız arada yine whatsapptan sonra instagramda komik şeylere birbirimizi etiket yaparız bu bana bi dahaki buluşmanın planını anlatır şöyle böyle yaparız vs. Özlemini dile getirir.
Akşam eve gelince yemek faslı uyuma vs. yazar bitirir.

Gayet monoton arada komik bazen heyecanlı 7 yıllık ilişki örneği

hihi hayirlisi canim ya :) kac yasindasin?

civcivi cok begendim

bu yorum benim için yeterli demekki normaliz

allah mutlulugunuzu bozmasında 7 yıl olmuş evlilik nezaman

Hey gidi gunler lisedeyken 11000 sms yapardik yetmezdi ay icinde bi kere daha yapardik esimle...
maşalah kaç yıldır berabersiniz ve kaç yaşındasınızzz.
çok isterdim ilk aşkımla evlenmeyi ozaman şimdiye 16 yıldır hayatımda olcaktı herhalde evlenmiş olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…