sevgiliniz günde kaç kez arar??

Valla benimkide askerde ama beni bıktırıyo en az 4-5 kere arar -tatlicadiarzu-

yok sennkinde sadece sorun yok arkadaşım benmkindede var beni günde bi kez arar hatta bazen 2/3 gün konuşmadığımız olur üstelik sürekli evdeyiz... bende sıkılıorum bu durumdan-tatlicadiarzu-

hmm askere gitmeden önce her gün yüzyüze görüştüğümüz için yüz yüze görüşcek bile akşam yatmadan önce konuşurduk,askere gitti en az 3günde bir arar konuşurz yarım saatte yakın ama hergün mjlaşırız çok şükür,okadar konuşmakta insanı bıktırır gibime geliyor yaa az ama öz arasın yeter benim için..

Saymadım hiç :1closedeyes: Ama hiç ihmal etmez hep arar aşkımm :asigim:

Benim aşkım askerde ve müsait olduğunda askerde olduğu halde 4 ya da 5 kez arar. Ama gitmeden önce ve izindeyken çok sık mesajlaşırdık gün içinde de iki üç kez arardı beni ya da ben onu.

valla biz de farklı şehirlerdeyiz
dusunuyorum da hiç msjlasmamısız bizbenneyaptımki
telefonla da konusmayız (tarıfeleri uygun hattımız yok)
hatta bugun veryansın ettim askıma
3 senedir birlikteyiz, iki kişi arasında olan çok uygun tarıfeli hatlar var ama biz almıyoruz helal olsun diye
telefonda uzun uzun konusmayı pek sevmez benimki
her aksam işimiz gereği bilgisayar basında oldugumuz için msn acık olur mola verdiğimizde konusuruz o kadar:delphin:

biz ömrümle günde 3 kere konuşuruz sabah arar günaydın diyee, öğlen yemeğe çıktığında arar akşamda eve giderken arar yol boyu konuşurz.. ama konuşsak bile her dakika mesajlarımız kesintisizdir annem bile der daha yeni kapattınız yada yeni ayrıldınız kızım ne buluyorsunuz bukadar konuşcak der :) biz ilişkimize başladığıımızın 2. haftası vodafon cep aileye aldık ve 5 yıldır hala kullanıyoruzz.. 5 dakikası 1 kntr mesajlarsa sınırsız bedava

Sevgililerin ayri sehirlerde oldugu iliskilerde telde konusmak ve mesajlasmak bence cok önemli cünkü o iliskiyi yürütmeyin baska yolu yok ki.
Zaten bulusma yüz yüze olma imkani olmuyo birde telde görüsülmeyince bence o iliskiyin anlami kalmaz...

Benim aşkım da arar sürekli. Asker ama fırsat bulduğunda sık sık arar. Ama fark ettim de ben sürekli onu haberdar edersem olaylardan vs mesaj ile aramayla arama sıklığı ya da msj sıklığı azalır. Ama napiim elimde değil bazı dönemlerimde sürekli arayasım geliyo. Durduk yere paranoya yapıyorum ben. Sizin de öyle mi arkadaşlar, siz de sık sık arıyor musunuz? Siz aramadığınızda mesaj atmadığınızda o daha çok arıyo mu?

ben ne yaparsam yapıyım az arıyo bıraktım artık o aramadıkça aramıyorum özellikle şu 2 gündür çok kötü geçiyoo brz önce aradı toplantısı yeni bitmiş eve gitmiş tlf kapalıymış şarjı bitmiş(ztn hep bitio)aramadım ztn bilmiyorum tlfnun kapalı olduğunu dedim 1 dk bile konuşmadık yorgunmuş bilmem ne.yattı mücadele etmem gerekirmi ztn edicek kdr aşıkmııyım bilmiyorum kızlarrr

Genelde aksamlari msnde görüstügümüz icin gün icinde nerdeyse hic mesajlasmiyoruz.
Ha msnde görüsemezsek ya o ariyor ya ben, yada mesajlasiyoruz.
Ama öyle günde 4-5 mesajlar, telefonlar yok bizde.
Iyi oldugunu bildigim sürece bende iyiyim.
Zaten ikimizde telefonu hic sevmiyoruz sorun olmuyor aramizda.
Üstelik farkli ülkelerdeyiz.

Sevgisinden ve iyi oldugundan emin oldugun sürece kafani yorma.
Birak istediginde arasin, sende aramak istediginde ara.
Ufak oyunlara hic gerek yok bence, rahatsizlik duyuyorsan direkt ol ve aramadiginda onu cok merak ettigini söyle.

Takma bu meseleyi kişiye göre degişir bu burda ben sana sevgilim günde 10kez arıyor desem de bu benim sevgilim..seninki sevmiyorsa mesaj yazmayı ,konuşmayı ve işi çoksa üstüne gitme..eger eminsen sana olan sevgisinden bunlar ölçüt olmaz..
ama şüphelerin varsa seni sevmediğini düşünüyorsan bi daha gözden geçir ilişkini..

ben ne yaparsam yapıyım az arıyo bıraktım artık o aramadıkça aramıyorum özellikle şu 2 gündür çok kötü geçiyoo brz önce aradı toplantısı yeni bitmiş eve gitmiş tlf kapalıymış şarjı bitmiş(ztn hep bitio)aramadım ztn bilmiyorum tlfnun kapalı olduğunu dedim 1 dk bile konuşmadık yorgunmuş bilmem ne.yattı mücadele etmem gerekirmi ztn edicek kdr aşıkmııyım bilmiyorum kızlarrr

arkadasım aslında ilişkiniz çok da yeniymiş mantıken araması sorması lazım...:1no2:eger aşık değilsen bırak gitsin zaten belki o da senin gibi düşünüyordur...boşuna kürek çekme bari..

benim nişanlım askerde ama günde sabah öğlen ara öğün akşam arar :roflol: askere gitmeden öncede günde bir gün saydım 35 kere aradı abartmıyorum :) günaydın ne yapıosun yemek yedinmi okula vardınmı dersdemisin dersden çıkdınmı nerdesin ki hergün görşürüz okula bırakır alır şanslıyım bu konuda galiba :asigim: ama bazende çok uygunsuz zamanda arıo :1closedeyes:

benim sevgilim günde 2 kere falan arar (işinden dolayı, yoğun çalışıyor çünkü) üstelik mesajlaşmayız da ama hergün mutlaka konuşuruz. Ben de bi aralar çok kafama takıyordum hatta son zamanlarda çok tartıştık, ayrılmanın eşiğine geldik, sonra haksız yere üstüne gittiğimi anladım çünkü onun dışında bi problem yok çocuk resmen üstüme titrer her hareketinden beni sevdiğini anlarım bu da bana yetiyor açıkçası... aslında çok da kafaya takmamak lazım herkes sevgisini farklı şekilde ifade ediyor :))

vakit buldukça dewamlı arar
benimkide farklı şehirde
sürekli de mesaj çeker
ama zaman geçtikçe azalıyor gibi
yani ilk zamanlardaki sıklıkla aramıyor
ama hiç vakit bulamıyorsa muhakkak birsey vardır

yeri geliyor günde 10 kere aradığı oluyor
yeri geliyor 2 3 defa telde konuştuğumuz oluyor
mesajlaşmayı pek sevmiyorr beyimiz:)
ama ben yinede atıyorum

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
dün kendisiyle iyice konuştum bu konuyu o da bana hak veriyor umarım zamanlada düzelirrr bugün 4 kez konuştuk buda bi gelişme artık ne kdr arıyor diyede saymıycam önemli olan ne hissettirdiği.aslında her kızın beklediği istediği şeyler aynı ama erkekler bunu anlamıyor galiba en azından hepsi aynı anlayışta olmuyor biraz daha ilgi süprizler... :uhm:

bence elinden geldince aramalı 5 veya 10 kere .gününü senin sesinle beraber geçirmeli. buda onun seni nekadar düşündüğünü gösterir.gerçekten aşırı yoğunsaeve gittiğinde en azından yatağından aramalı . ama bazen olur erkeklere bu tip tiripler . sabırlı ol derim.

Back
X